Špinění po menstruaci a pozitivní těhotenský test

27.1.21 20:55

Spineni dva dny po menstruaci a pozitivní tehotensky test

Ahoj, ráda bych se zeptala, měla jsem klasickou menstruaci asi týden jako vždycky, potom dva dny nic a včera jsem začala špinit čerstvou krvi jen trochu a dnes hnědý výtok spineni, ale udělala jsem si jen tak z haluze tt a je na něm slabej duch. Nemáte s tím někdo zkušenost? Vsude jsem se docetla, ze takhle často bývá mimodelozni :,( v létě jsem byla na revizi po samovolnem potratu a teď už se 3 měsíc snažíme. Je někdo kdo to měl podobně, ale miminka se dočkal? Ráno samozřejmě budu volat má gyndu, ale nějak mi to nedá spát a mám strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6127
27.1.21 21:26

Zkoušela sis dělat test i před ms?
Je možné že plod odešel s ms a v moči máš ještě zbytek hcg. Také se mužů plést a mohlo se to udržet, ale to by si tu čárku měla asi silnější. Kdyby to bylo mimodelozni, měla by si pravděpodobně i bolesti břicha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.21 21:45

Nezkousela prave, o mimi se snažíme, ale nechci testovat před MS, abych pak nebyla zklamaná, ze test by byl pozitivní, ale MS přišla a neudrzelo se, takže mě to ani nenapadlo, když jsem to normálně dostala v termínu, ale prave to spineni mi přijde zvláštní, ze až dva dny po zkoncene MS, podbrisek mě lehce poboliva, jako před MS, tak jsem si jen tak z haluze udělala dneska večer test prave. Zkusím hned ráno udělat znovu a jinak budu volat doktorce no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6127
27.1.21 22:12

No pokud bude čárka slabší je to zřejmě ranný potrat, pokud bude sílit tak to vypadá dobře. Mimoděložní taky nevylučuji ale údajně u toho čárka zůstane jako viditelnější duch a nesílí ani neslabne.
Tohle vyřeší jen lékař a krev, tak přeju hodně štěstíčka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dinocco
27.1.21 22:56

Zkus si test udělat o pár dní později. Uvidíš, jestli tam druhá čárka vůbec bude. Pokud ano, tak pak zavolat na gynekologii. ;)

• Citovat
  • Upravit
27.1.21 23:05

Rano budu volat dr tak či tak, potřebuji slyšet její názor, když rekne ze to nic není tak budu aspoň víc v klidu, popřípadě mě objedná na nejakej den, když se ji něco nebude zdát, nerada bych něco zanedbala, po revizi v létě mi rikala, ze mám cistu, tak třeba to muže souviset s tím to spineni, těžko rict :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí