Společné bydlení, děti 30 plus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16441
29.9.24 15:20
@smile_xxx píše: Více

Zakladatelka psala, ze pritel nesouhlasi s vyberem bytu. Presnou formulaci si nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
29.9.24 15:25
@Anonymní píše: Více

Tady aale nikdo čočku nedostává, jenom prostě 4 měsíce jsou nic, sama píšeš, že ti to přijde brzo řešit, tak proč to řešíš? :zed: nech to plynout a z jeho chování sama poznáš, jestli s ním můžeš do budoucna počítat…a jestli nesouhlasí s výběrem tvého bytu, tak buď ber jeho názor v úvahu a udělejte kompromis, nebo se zarid podle sebe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.24 15:33

@Pamaro on do té nové nemovitosti nepůjde, protože je to daleko a taky kvůli svému dítěti, což naprosto chápu. A já mám prostě jinou preferenci, jak bych chtěla bydlet :,( A musela bych se toho vzdát. Na nemovitost i společný pronájem nemám. :nevim: A řeším to, protože nevím, jak z toho ven a musím se nějak rozhodnout aktuálně.
Když to po sobě vlastně čtu, tak to prostě nemá dobré řešení. Musela bych udělat všechny kompromisy já a doufat, že to vyjde. To bych pak taky mohla skončit, jak tady psali, bez ničeho. Takhle aspoň budu mít něco svého, ale dost možná si tím zabiju ten vztah a ztratím čas. Prostě jsem až teď zjistila, že úplně nevidím průnik ohledně bydlení a nevím, zda to mám rovnou ukončit a nebo doufat, že to nějak dopadne.

• Citovat
  • Upravit
106410
29.9.24 15:33

Jak ovlivňuje koupě bytu společné bydlení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.24 15:39
@Erinne píše: Více

Děkuji za podporu. My jsme se o tom bavili úplně na začátku tak letmo a říkal, že to nemá úplně vysloveně, že už nikdy dítě. Ale jak to má časově, netuším. Spíš si myslím, že o tom vůbec nepřemýšlí, pro něj to není důležité.

• Citovat
  • Upravit
106410
29.9.24 15:41

A miluješ ho vůbec?
Nebo jen řešíš dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
29.9.24 15:54

Takže vlastně ho nemiluješ…neumím si představit někoho milovat a chtít se přestěhovat někam mimo…za další, ty si si ho našla s prckem, takže je jasné, že on se za tebou stěhovat nebude, to by si snad po něm ani nemohla chtít a stejně se prostě za každou cenu potřebuješ přestěhovat do svého někam daleko…tak to ukonči, to je jediná možnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.24 15:55

@Venetia Právě že ano :srdce: Ale poprvé narážím na něco, co nevím jak teď ani do budoucna vyřešit - to bydlení. Diskuzí si aspoň trochu utřepávám myšlenky. On je pro mě důležitý, ale nechci tomu obětovat a přizpůsobit všechno. Nebyla bych pak já spokojená dlouhodobě. Ale třeba se mi časem změní názor na to bydlení nebo prostě se mi změní priority.

• Citovat
  • Upravit
1058
29.9.24 16:05

Měla by si taky pochopit, že pro něj je priorita jeho dítě a respektovat to…ty si si myslela, že by se stěhoval za tebou? Jak by to mohl udělat, když se stará o dítě? To je snad logické, že s tým nesouhlasí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.24 16:17

@Pamaro Nemyslela jsem si to a ani to po něm nechci. Já jsem měla plán kupovat, ještě než on přišel do obrázku, jen jsem musela počkat a teď nastala ta doba. Takže jsem takto neuvažovala. Ale teď jsem v té situaci, tak jsem si dovolila přemýšlet i do budoucna :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.24 16:19

@smile_xxx Nebo je mi s ním prostě jenom dobře a nechci to zbytečně zahodit?
Aktuálně vybírám podle svých preferencí.

• Citovat
  • Upravit
15278
29.9.24 16:41

A on bydlí jak, má svůj byt, mohla by jsi u něj časem bydlet? Když mu řekneš o svých plenech o koupi bytu, jaký má názor? Teď by jste měli byt v te fázi největší zamilovanosti, takže řešit budoucnost by nemělo byt nic divného i kdyby to pak dopadlo jinak. Každopádně byt bych si na tvém místě koupila, investice do nemovitosti není nikdy špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
29.9.24 16:45

Promiň já ale pořád nechápu co řešíš..víš, že on se stěhovat za tebou nebude…takže máš přeci jen dvě možnosti, buď si koupíš byt a rozejdete se, nebo ne a dáš tomu čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí