Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Teres0 píše:
Mockrat vsem dekuju.. z kazdeho prispevku jsem si neco vzala a musime to zvazit. Ale 3.varianta nepripada v uvahu
Ja bych stavěla ve městě. Pes může být od vašeho oddělen plotem. Ale já mám vztahy s tchýní v pořádku. Moje je to sice „jen“ tchýně, ale mého partnera je to maminka. Pomáhá nám s hlídáním, nemusím říkat někomu cizímu. Do života nám nekafrá.
Bez přemýšlení možnost druhá. Nebydlela bych takhle ani se svými rodiči a to máme jak s rodinou manžela, tak mojí krásné vztahy.
se sestrou je tontrichu jine nez s rodici nebo tchanovci. I kdyz i tak samozrejme muzou vznikat problemy, takze urcite si od zacatku dejte pevna pravidla souziti, povinnosti a prava k domu a zahrade, pece, investice atd. Krome toho je tu problem spoluvlastnictvi - kdyby jedna z vas chtela prodat, bude zrejme potrebovat souhlas druhe.
Jsem velmi rada, ze jsme s exmanzelem a detmi bydleli mimo nase rodice, nicmene ted jsem v zivotni etape sendvicove generace a v horizontu nekolika let zrejme budu muset spojit bydleni sve (plus deti) a mych rodicu. Ocekavam, ze to bude narocne po vsech strankach…