Společné spaní s batoletem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.8.21 20:33
@Ba-stet píše:
A s dcerou a miminkem treba v hnízdečku (aby bylo chráněné) se nevejdete? Tak bych to udělala ja, kdyby sedlo štěstí na vola a zmohla jsem se ještě na jedno dítě.

To by určitě šlo, jen jsem nechtěla, abychom byli všichni v jedné ložnici, protože se bojím, že miminko bude v noci dceru budit - pláč, světlo při kojení, atd. (nebo naopak dcera bude budit miminko).
Ale ona praxe ukáže, takhle jsem měla xxx obav před narozením dcery, kam budeme dávat kočárek, jak jí budu nosit do schodů a odemykat dveře a vše se vždycky nějak vyřešilo za pochodu, takže tohle bude stejné :) díky moc :)

A vy plánujete další miminko?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.21 20:35
@AnastazieB píše:
No nevím, představ si sama sebe v její situaci… Vetřelec v rodině, máma s tátou skáčou okolo miminka, všichni spolu spí v ložnici a ona (ještě dost malá) sama v pokoji… Spaní v pokojíčku se dá vyřešit nějakou postelí pro hosty nebo matrací na zemi. Stejně až miminko povyroste, tak budou v pokoji spolu, tak bych to rovnou vymyslela a zařídila a druhou postel zatím může používat manžel.

Uvidíme, tak dospěláckou postel budou mít děti počítám až za několik let, ta by nám tam překážela. Nějak to vymyslíme, díky :)

• Citovat
  • Upravit
6381
3.8.21 20:46

My máme v posteli stejně staré batole plus 5letaka. Ten starší i spal sám, ale jakmile se narodil malý, tak nechtěl. Mladšího jsem měla jako miminko na pristavne postylce. Do 8 měsíců jsem se opravdu bála SIDS, zalehnutí, a chtěla kontrolu přes monitor dechu. Od roka už jsme cítili dyskomfort skrz dvě děti rotující po posteli. A nakonec jsme pořídili nadměrnou postel. Teď většinou se ten mladší odkutali na konec postele pod naše nohy. Tam máme zabranu. Ten starší spi mezi nama a nebo na manželovi. Na mě nespí ani jeden, protože si to nenechám libit. Nesnáším utlacovani při spanku. Já je vždy posunula i v tom spanku. Mimochodem, když jsem začínala před x lety s manželem, tak on chtěl spát natulenej na mě. Já jsem ze začátku držela, ale už po chvilce lehčího spanku jsem ho agresivně odstrčila. :lol: Děti přišly až po 16 letech, tak si to konečně může užít. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
3.8.21 21:34
@Anonymní píše:
To by určitě šlo, jen jsem nechtěla, abychom byli všichni v jedné ložnici, protože se bojím, že miminko bude v noci dceru budit - pláč, světlo při kojení, atd. (nebo naopak dcera bude budit miminko).
Ale ona praxe ukáže, takhle jsem měla xxx obav před narozením dcery, kam budeme dávat kočárek, jak jí budu nosit do schodů a odemykat dveře a vše se vždycky nějak vyřešilo za pochodu, takže tohle bude stejné :) díky moc :)A vy plánujete další miminko?

Právě, já si taky myslím, že se to vyřeší za pochodu :palec: Co vím od kamarádek, tak starší dítě se většinou nebudí, hluk mu vůbec nevadí, nebo po nějakém čase samo odešlo do své postýlky (to teda spíš u těch starších, 3+)

Já bych další dítě brala, ale už tohle je vymodlený zázrak, tak na další moc nespoléhám. Ale jak říkám, třeba sedne štěstí na vola 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.21 21:45
@Ba-stet píše:
Právě, já si taky myslím, že se to vyřeší za pochodu :palec: Co vím od kamarádek, tak starší dítě se většinou nebudí, hluk mu vůbec nevadí, nebo po nějakém čase samo odešlo do své postýlky (to teda spíš u těch starších, 3+)Já bych další dítě brala, ale už tohle je vymodlený zázrak, tak na další moc nespoléhám. Ale jak říkám, třeba sedne štěstí na vola 8)

Naše dcera je také vymodlený zázrak po 6 letech snahy, IVF atd. Druhé mimi také, vyšel nám hned první KET - až neuvěřitelný zázrak.
Jedno dítě je největší dar, jakékoliv další je úžasný “bonus” navíc. Přeji, ať se zadaří, a pokud náhodou ne, tak největší štěstíčko už stejně máte :kytka:

• Citovat
  • Upravit
18177
3.8.21 21:50
@Anonymní píše:
Naše dcera je také vymodlený zázrak po 6 letech snahy, IVF atd. Druhé mimi také, vyšel nám hned první KET - až neuvěřitelný zázrak.
Jedno dítě je největší dar, jakékoliv další je úžasný “bonus” navíc. Přeji, ať se zadaří, a pokud náhodou ne, tak největší štěstíčko už stejně máte :kytka:

My ji právě taky máme z IVF, ale nešlo to moc dobře. Na ET nebylo co vložit, embrya to postupně zabalila a zůstalo poslední, opožděné. Dali mu den navíc a že ho kdyžtak zamrazí. No a teď nás v noci okopává :lol: Do dalšího ivf už nepůjdu, tak budu čekat, jestli náhodou nebudu mýtický jednorožec: první dítě uměle, druhé přirozeně. Ale nemyslím si…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.21 22:02
@Ba-stet píše:
My ji právě taky máme z IVF, ale nešlo to moc dobře. Na ET nebylo co vložit, embrya to postupně zabalila a zůstalo poslední, opožděné. Dali mu den navíc a že ho kdyžtak zamrazí. No a teď nás v noci okopává :lol: Do dalšího ivf už nepůjdu, tak budu čekat, jestli náhodou nebudu mýtický jednorožec: první dítě uměle, druhé přirozeně. Ale nemyslím si…

To je úžasné, že to takhle ať nečekaně vyšlo, ale zároveň děsivé, jak tenká je hranice mezi úspěchem a neuspěchem, který ovlivní celý zbytek života.
Taky bych do dalšího IVF nešla, ale u nás bych jakékoliv naděje musela zabalit úplně, protože manželovy spermie by se bohužel na nic nezmohly.
Tak ať se daří a dcerka hezky roste :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15332
3.8.21 22:04

Jj.. kazišuci to jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
3.8.21 22:22
@Anonymní píše:
To je úžasné, že to takhle ať nečekaně vyšlo, ale zároveň děsivé, jak tenká je hranice mezi úspěchem a neuspěchem, který ovlivní celý zbytek života.
Taky bych do dalšího IVF nešla, ale u nás bych jakékoliv naděje musela zabalit úplně, protože manželovy spermie by se bohužel na nic nezmohly.
Tak ať se daří a dcerka hezky roste :kytka:

U nás je chyba v obou, tak si taky říkám, že holt asi bude jedináček. Ať se taky daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
4.8.21 14:04

Za námi takhle během noci dochází i 6-letý. Ten tedy spí naštěstí klidně :lol: a 5-letý, který taky šíleně cestuje, různě přes nás přehazuje ruce, nohy. Chvilku spí normálně, pak na příč, pak hlavou u nohou, kdy šíleně okolo kope a nakonec se stočí u nohou do klubíčka, aby si pak zase po chvíli přelezl nahoru :cert: :lol: Občas i z postele spadne, ale to si hned vyleze zpátky a už nějakou asistenci nepotřebuje, ale tedy ty noci stojí za to :roll: :mrgreen:
A abych tě ještě víc uklidnila, tak za 3 měsíce rodím a také mám strach, jak se bude spát, ale spoléhám na to, že bude kluky mimčo budit a nakonec budou rádi za svůj pokojíček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí