Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ťuťulimbik píše:
@PapeJ
Ja se asi furt čistim, vysel ze me jeden velky kus, nezkoumala jsem ho, ale velky, pak par menších a ted se mi to rozjelo znovu, nekrvacim vic ale furt ještě něco odchází. teplotu ani bolesti nemam..jen bych to uz taky chtela mit potvrzené ze uz je to vse pryč.
No, já to měla opravdu jen ten týden, jako menstruaci. I v termínu menstruace. Jen ze mě tři dny vycházely ty kusy sliznice. Ale většinou při zatlačení na velké. Pak jsem dostala další menstruaci až po měsíci, už jsem si říkala, že se mi potratem hezky srovnal cyklus, protože předtím jsem krvácela i mimo cyklus. Pak jsem ale zase špinila a mírně krvácela mimo cyklus, to je po sexu, týden před menstruací, v době ovulace, týden po menstruaci… A najednou jsem týden před menstruací nekrvácela ani nešpinila, tak jsem si udělala test a byla jsem v tom ![]()
@PapeJ
Ja to mam ted jak na houpačce pres den, nekdy to vypada ze uz nic, pak znovu krvácení, ale je to jedna dve vložky denně
Jen tu kontrolu uz mit zasebou mit to potvrzeny a pak se můžeme snazit dal
@vertunka
Ahoj, chtela jsem se Te zeptat, ty jsi mela nějaké priznaky ze SP nebylo úplne? A proto si musela na revizi, nebo u Tebe vse probehlo a stejne si musela. Děkuji za odpověď
@Ťuťulimbik Ahoj. No prosimte ja jsem strasne moc krvacela, ale opravdu hodne, vlozka mi nevydrzela ani pul hodiny a HCG klesalo strasne pomalu. Tak mi dr rekla, ze takhle bych se mphla cistit treba tyden a pri tak masivnim krvaceni je to nebezpecne. Tak proto ta revize.
@vertunka
Aha ja furt resim jestli je to uz vse co jsem se vycistila, hledam clanky, diskuze atd…
Svoje jsem si uz zazila, melo by to byt v poradku, na kontrolu jdu ve čtvrtek, uz jen spinim a nechtela bych na tu revizi, prostě
![]()
@vertunka
Za prvé se bojim narkozy a za druhé jsem to chtela bez zasahu, proto jsem se i pro SP rozhodla
Ahoj holky, já prodělala SP v pondělí v 6tt. Měla jsem šílené křeče, krve taky hromada. Teď už jen špiním, ale stále mě dost bolí břicho.
Nevím, jestli je to normální.. Tak nějak mi celý tento týden připadá jako zlý sen.. Otěhotněla jsem na první pokus.
Pak ta radost… A najednou tohle. Jen doufam, že na kontrolní prohlídce bude vše v pořádku. A že se budu moci opět zařadit mezi snažilky. ![]()
@Hanička12345
Je mi to moc líto, ja bolesti potom žádné nemela ani nemam
Hlidej si teplotu a jestli moc nekrvacis a kdyby se Ti to nezdalo, jed radeji do nemocnice
U me ještě neco zbylo tak jdu zitra na zákrok
Posílám
![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat?
Já potratila v 19-tém týdnu, tohle pondělí v noci. Naštěstí jsem stačila dojet v noci na pohotovost, tak to bylo vše za asistence doktorů. Šla jsem teda i na revizi ( byly tam zbytky placenty a nechtěli riskovat zánět), a v úterý mě pouštěli domů.
Mám antibiotika na týden a v úterý jdu na kontolu ke svému doktorovi.
Jak se holky cítíte? Taky ty hormony s váma cvičí, chvíli dobrý, chvíli krize?
My máme doma 4-letého kluka, ten už se na mimi těšil, tak to je asi to nejhorší, co mimino…
@Ťuťulimbik držím palečky, ať to dobře dopadne.
@Anais
Moc mě mrzí co teď prožíváte, podle toho co píšeš jsi rozumná žena a my ženy jsme od přírody připravené být silne, bolest bude stále ale bude slábnout…ja nebyla tak daleko, navic to bylo prvni, takže nevím co vše prozivas, ale posilam Ti velké obejmuti a at si silna..kdyz budes chtit plakat tak plač, když křičet klidne křič..každopádně jsou tu holky co si prosli tim co Ty a určitě Ti napíšou
![]()
Zkoušeli jsme to hned a zadařilo se
myslím že není na co čekat když jsi úplně v pořádku ![]()
@Verunka1995 píše:
Zkoušeli jsme to hned a zadařilo semyslím že není na co čekat když jsi úplně v pořádku
Tak u mě bylo na kontrole vše v pořádku. A můžeme taky začít znovu pracovat.. Akorát přítel šel na plánovanou operaci.. Teď budeme muset počkat, až se dá pro změnu dokupy on..
![]()
@Hanička12345
To budete uplne mega fit a potom to pujde raz dva, ja cekam na prvni MS a jdem taky do toho
![]()
@Hanička12345 @Ťuťulimbik holky, vím, že člověk chce spíš na to nemyslet, ale ve kterým týdnu jste měly SP? Za jak dlouho potom jste dostaly ms?? Já prodělala SP až v 19 týdnu + revize, tak jsem zvědavá, jak bude tělo po tomhle fungovat. Už jsem teda začala pít ženský čaj (takový můj ověřený přítel) a uvidím… zatím je to týden a po revizi už téměř ani nešpiním…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.