Spontánní potrat - co potom?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1892
20.9.17 15:52

@Anais
Ja byla v 9tt, na jednom utz srdíčko jako zvon a na dalším uz ne, zacala jsem krvácet pred terminem revize a rozhodla se pro spontánní odloučení, na kontrole byla ještě nějaká tekutina, takže jsem už šla do revize, po ni jsem krvacela opravdu málo, teď spinim je to 5dni, piju kotrehyl a bastim listovku, jsem bez teploty a bolesti nemam, za 14 dni od výkonu ke gynekologovi na kontrolu a v nemocnici mi řekli ze po prvni ms můžeme zkoušet dál..Uz na to tolik nemyslim, jo štve mě že už nejsem těhotná a chtěla bych byt stále ale říkám si že bylo něco špatně tak ze to takhle mělo prostě být…Ted chci byt zdravá a silná abych mohla nové naději dat ty nejlepší podminky k uhnizdeni a taky se i trochu bojím dalšího těhotenství aby se tohle vše neopakovalo ale to je normální reakce podle mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.17 20:15
@Anais píše:
@Hanička12345 @Ťuťulimbik holky, vím, že člověk chce spíš na to nemyslet, ale ve kterým týdnu jste měly SP? Za jak dlouho potom jste dostaly ms?? Já prodělala SP až v 19 týdnu + revize, tak jsem zvědavá, jak bude tělo po tomhle fungovat. Už jsem teda začala pít ženský čaj (takový můj ověřený přítel) a uvidím… zatím je to týden a po revizi už téměř ani nešpiním…

Já měla SP hned v 6. týdnu, na revizi jsem nemusela. A dr. mi řekla, že se můžeme snažit hned, že až bude tělo připraveno, otěhotní.. :dance: MS jsem zatím neměla, je to teprve 10 dní.. Už se cítím dobře, tak to nechávám na osudu. Dalšího těhotenství se taky trochu bojím, ale snad už to bude probíhat, jak má.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
21.9.17 12:52

@Ťuťulimbik @Hanička12345 my jdeme na výsledky histologie začátkem října, tak se tam asi dozvím více… ale nějaký ten měsíc počkat asi budem muset, přece jen to byla už půlka těhotenství…

• Citovat
  • Upravit
315
21.9.17 17:36

Ahoj, my necekali. Doktor me rekl, ze jelikoz nebyla nutna revize a me teho se s potratem samo popralo a vycistilo se, neni duvod cekat. Tak jsme necekali a hned ten mesic se zadarilo. A ted mi tu zlobi 2lety divoch :dance: jen po psychicke strance to pro me bylo narocne-s tim potratem jsem se nestihla vyrovnat a najednou byla znovu tehotna. Takze jsem cele tehotenstvi mela celkem nervy, sledovala se a celkove se bala, aby vse bylo ok. Jinak ja samovolne potratila celkem 2× a musim rict, ze se priznaky nelisily od prosperujiciho tehu, ktere nakonec skoncilo porodem. Mela jsem silne bolesti podbrisku, spinila jsem. U potratu jsem zacala krvacet a do druheho dne byl konec. U prosperujiciho tehu jsem vzdy jen spinila. Nikdy cervena krev. Ted jsem znovu tehu (snazime se o druhe) a opet spinim. Tak snad to dopadne dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
21.9.17 17:48

@Annnit přeji hodně štěstí s druhátkem. no já to beru překvapivě celkem dobře prostě si říkám že teť už to pujde jedna báseň samozdřejmě to taky sem tam na mě přijde že začnu brečet atd. dnes jsem byla na kontrole a říkal že se mi zvyšuje sliznice tak uvidíme co z toho bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.17 18:23

@Annnit Gratuluji, a přeji, ať jde vše jak má.. :palec: Doufám, že budu podobný případ jako ty a taky se nám hned zadaří..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
21.9.17 19:18

@agnes 123 to je moc dobre, ze to beres takhle. Urcite se brzy znovu zadari a dopadne to dobre. Moc drzim pesti a pukud se na to psychicky citis, jdi do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
21.9.17 19:19

@Hanička12345 Dekuju, snad to bude tak, jak to ma byt. Drzim ti palce, at se brzy zadari i u vas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
22.9.17 11:09

@Annnit já bohužel nebo bohudík na revizi byla, potratila jsem až v 19 týdnu…
Takže mi nezbyde než pár měsíců počkat.
Jinak držím palečky, ať vše probíhá bez komplikací :hug: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.17 10:03

Holky, kdy po SP Vám došla menstruace? Je to už 6 týdnů a MŠ stále nikde :nevim:

• Citovat
  • Upravit
315
23.9.17 10:05

A nemuzes byt znovu tehotna? Ja mam cyklus 30 dni. Po prvnim potratu prisla asi po 40 dnech, po druhem potratu uz neprisla a byl z toho syn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
23.9.17 10:07

@Anais To me moc mrzi :( Jsi statecna, ze jsi to zvladla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.17 12:29

@Annnit Test jsem zkoušela dnes ráno. Ovulace proběhla fakt opožděně až kolem 9.-10.9. Ovu testy nedělám ani neměřim Bt. Většinou ji poznám podle ukrutný bolesti vaječníku. Už se v tom svým těle vůbec nevyznám. Po ovulce jsem většinou 13tý den dostala už MS. Měla jsem to vše pravidelné jak hodinky. Dnes Ms nikde. A čípek tvrdý a úplně zavřený.

• Citovat
  • Upravit
315
23.9.17 13:11
@Anonymní píše:
@Annnit Test jsem zkoušela dnes ráno. Ovulace proběhla fakt opožděně až kolem 9.-10.9. Ovu testy nedělám ani neměřim Bt. Většinou ji poznám podle ukrutný bolesti vaječníku. Už se v tom svým těle vůbec nevyznám. Po ovulce jsem většinou 13tý den dostala už MS. Měla jsem to vše pravidelné jak hodinky. Dnes Ms nikde. A čípek tvrdý a úplně zavřený.

Takze teoreticky dnes je 13.den po ovulaci a mela bys dostat ms? Jak jsem psala, me se po potratu opozdila o 10dni. Tak jeste chvilku vydrz. Ale jestli se ti cokoliv nezda, tak si v pondeli zavolej nebo dojed na gyndu. Za ten klid to stoji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
23.9.17 13:43

@Annnit díky, doufám, že se příští rok dočkáme… ;)
Ju, život nám občas dokáže naložit i nemilá překvapení..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty