Správný výpočet týdne.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
6.7.20 23:09

@Litta moc děkuju! Je bezva, když někdo odpoví se zachováním milé povahy! Moc děkuju! ❤️️ Dám vědět, zatím budu v klidu, jen si musím dát pozor na zvedání těžkých věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
7.7.20 06:36

Moje poslední MS byla 24.5.2020, první prohlídku jsem měla 29.6. + krev, a další prohlídku mám teď ve čtvrtek doufám že i se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.7.20 07:31

@Ronda1 Ahoj, jee tak to jsme brzy u sebe vid? Ale u mě je to opravdu nějaké zvláštní… Snad se s gynekologem dopocitame.

Jak se ti spi? Já už na dnešní noc i jinak spala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
7.7.20 07:39

@Lyrian mě to vychází podle ms dobře, i ovulaci mám pravidelnou a cyklus 28-29 dní, dnes jsem 6+2 tt probíhající 7 týden.. Budim se, jelikož už 2 týdny chodím často čůrat, bolí mě prsa, Třísla, sem tam škubne v podbříšku, je to moje druhé tehotenstvi první bylo bohužel ukončeno CS, takže cítím záškuby v Jizve, k dr si určí zavolej ona se tě zeptána poslední den ms a uvidíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.7.20 07:43

@Ronda1 No, mě vychází početí déle od ovulace… A nějak se k tomu týdny přidávání, popravdě se v tom moc nevyznám :) ymozna ji zavolám, třeba mě objedná až tak za ty dva týdny :) noo přesně prsa mám těžší, v břiše mě to pobolívá, v noci jsem nemohla spát na boku, to mě pupík bolel… A to je zrovna v době, kdy jsem chtěla začít znovu běhat… :D tak nic… Zkusím víc chodit :) tak ať se nám miminka hezky udrží ve zdravíčku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.7.20 07:45

Jo a u mě bylo i divné, že mě asi dvakrát šíleně ale šíleně pálily bradavky.

Kdy to tak budeš říkat muži? Já to chci ještě chvíli tutlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
7.7.20 08:40

@Lyrian Když Dr. řekneš, kdy jsi měla menstruaci, tak tě pozve podle ní. Oni se často nedokážou smířit s tím, že se neovuluje vždy po dvou týdnech… :mrgreen: Pokud bys věděla ovulaci přesně, je někdy bezpečnější upravit si to datum menstruace, jinak se s tím pak potýkáš pořád… :oops: Prostě se objednej za dva týdny, to bude nej. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.7.20 09:25

@Litta Tak jo, dobře :) ale stejně mu musím říct tu menstruaci že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.7.20 09:58

@Litta ono asi takhle, v létě mít miminko nebudu, to je jiste, že tak i tak to bude zimní človíček, jako já… Ale šlo mi hlavně o určení týdne teď v jakém jsem :) abych se vůbec zorientovala… Jinak odpolko zajedu do lékárny pro tu listovku, ať pro to alespoň něco udelam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
7.7.20 10:02
@Lyrian píše:
@Litta Tak jo, dobře :) ale stejně mu musím říct tu menstruaci že?

Nemusíš nic. :mrgreen: „Nepamatuju si.“, nebo „Asi 3. června.“ Ale nevím, jaký je tvůj Dr., třeba je v pohodě a je mu jasné, že to odpovídat nemusí, zvlášť když ho na to upozorníš. Ale setkala jsem se tu se vším možným, tak jen upozorňuji dopředu, co to může způsobit za zbytečné stresy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.7.20 10:35

@Litta takže v praxi by to u mě mohlo znamenat, že by si myslel, že jsem více týdnu těhotná? Chápu to dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.7.20 10:38

@Litta jinak moje poslední cykly 24,33,30,34 a za červen už nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
7.7.20 10:42

@Lyrian Přesně tak. A možná by Dr. lomil rukama a říkal vážným hlasem: „v tomto týdnu už by mělo být srdíčko, to nevypadá dobře“. Přitom mimčo dělá, co může. :mrgreen: Taky jsem vždycky měla delší cykly a plánovala jsem, jak to jednou budu přepočítávat. Ale nakonec jsem otěhotněla zrovna s ovulací 14. den, takže jak podle učebnice. :lol: Jenže on ten žrout stejně už od začátku vypadá o pár dní starší, takže mám dva termíny tak jako tak. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
7.7.20 10:45

@Lyrian muž to už ví od pozitivního těhotenského testu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.7.20 10:46

@Litta a vy jste v kolikátém měsíci… No snad mi to vypočítá… Ale jesrli můžu být upřímná, nejradši bych jela k dr co nejdříve :D bude mě to stát velké premahani…

A na testu ta čárka nebyla zatím tučná. Tak snad bude sílit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí