Správný výpočet týdne.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
22.7.20 12:19

@Litta Tak jsem volala a už měl dovolenou… Ale co jsem tak pozjistila, tak co jsem tak pozjistila, tak chemo jako taková by neměla vadit.

Teda ale… Bojuju se šílenou únavou, nejsem schopna ničeho, přes léto nám práci u dobu a jsem absolutně KO.

Nějaké rady na únavu prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.7.20 13:38

@Lyrian Obávám se, že pomůže jedině spát. :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
23.7.20 17:08

@Litta Ooo jej… :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
5.8.20 22:33

@Litta Tak únava a nevolnosti jsou pryč, ale… Tři dny mě busí bolesti, ta první noc byla šílená. V klidu je to nejhorší… Nečekala jsem že bolesti přijdou tak brzy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
6.8.20 13:29

@Lyrian No… :( Mě průběžně bolí pořád něco. :mrgreen: Nejdřív břicho jako na ms, občas hlava, pak tak střídavě něco od prsou přes záda až po nohy, teď to tlačilo do žeber a ke konci to zas bude jak na ms… :roll: :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.8.20 15:10

@Litta já už zas zapomněla v kolikatem měsíci jste… Ale už jste o hodně dal ode mě… A měla jste problémy s curanim? Jakože něco jako zánět močového měchýře? Šíleně mě to pálí-svědí, sama nevím co přesně už tři dny… Malinko cítím ledviny… :( no škoda tyjo, člověk by řekl že v začátku krom nevolnosti nic a ono tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
6.8.20 16:19

@Lyrian Neměla. Řekněte to na kontrole, ideálně na ni i jděte teď dřív, nemělo by to být. I ty ledviny mohou být v těhotenství dost problém, tak ať se to nezanedbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.8.20 21:26

@Litta šla bych, snad i jo :( jenže on je tam až toho 19.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.8.20 22:39

@Litta Tak jsem cihla od pondělí by tam měl být na pár dnů… Nicméně teď mě ledviny fakt bolí, tak nevím jestli nebudu muset jít k obvodní-ale ta má možná také dovolenou… Léto no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí