Sprostá slova

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
346
17.12.13 17:43

@K-Black jenze on to frajer naucil i decka co im nejde rozumet ani vlastni jmeno :D a toto rozumi kazdej. Ale uz je to lepsi a nehrotim se z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.13 17:44

@maruskaaa To já ještě nikdy, vždy jen rukou, no tak co ode mě čekat, já mám IQ tykve a vařečka mi nedocvakla. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
17.12.13 17:44
@Anonymní píše:
Kdybych byla tak špatná matka, tak ho mlátím až ho to bolí, jenže já ani takovou sílu nemám a tak se tomu směje. To se ani jako mlácení klasifikovat nedá, ale je od něj na pár minut klid. Nemlátím ho tak od narození, je to poslední týdny kdy opravdu potřebuji pohnout před vánoci a on mě jen brzdí. Chlap si myslela jak se doma flákám, tak jsem mu prdla celý den na hlídání jen toho kluka a za půol dne prosil ať s ním něco udělám, nebo ho seřeže až to hezké nebude. Já už jsem z toho zoufalá, tohle extrémní chování má tak maximálně měsíc a tady se dočkám jen toho, jak jsem blbá, tak to nic… :think:

z toho, cos napsala v úvodu, to vyznělo zcela jinak. Dítěti se třeba věnovat - teď má asi období vzdoru, ale to neznamená, že ho např nemůžeš zapojit a pod. Chce to jen najít tu činnost, která ho chytne. A bít takhle malé děcko nemá váhu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
17.12.13 17:47

Jo staci poprve placat trosku dyl at prdelka zcervena a decko zacne brecet, pak si to pamatuje urcite. Proste hranici znat musi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
17.12.13 17:48

Řádně seřezat není plácnout, to si to okecávej jak chceš. Pokud kluk není normální tak už jsi měla dávno někde být a nechat si poradit jak na něj. Tím že ho budeš řezat nezmůžeš nic, maximálně se tě bude bát a bude tě nenávidět. Pokud je zdravý tak jsi selhala jako matka, viz popis situace když přijdeš ze záchodu. 3.5 leté dítě není žádné zvířátko ale rozumný človíček, který moc dobře ví co smí a co nesmí.
Další věc, proč necháš kluka koukat na filmy? proč s ním na to hřiště chodíš, když tam chodí velké děti které se chovají hnusně? já nevím mě někdo na hřišti nadávat tak buď dostane po tlamě tak že se mi bude vyhýbat a pokud bych měla pocit že jich je moc nebo je to nad moje síly tak tam nechodím ne? :roll:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
17.12.13 17:49
@maruskaaa píše:
@K-Black jenze on to frajer naucil i decka co im nejde rozumet ani vlastni jmeno :D a toto rozumi kazdej. Ale uz je to lepsi a nehrotim se z toho.

nehroz, fakt je to normální. Další krize se slovníkem přijde s nástupem na ZŠ :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.13 17:52

@martina.se A jak ho mám u té činnosti donutit setrvat mi povíš? Cukroví opravdu potřebuji napéct, nemluvě o tom, že tady nebudu válet neumyté nádobí, protože kluk potřebuje abych mu byla 24 hodin u zadku. Když prostě jdu dělat domácí práce, tak je chci udělat a ne ošolíchat. Klukovi dám skládačku, knížku, cokoliv, co pro něj není okoukaná hračka a za minutu buší na dveře obýváku, že to a tamto, tak jdu, zjistím o co jde… tak je to furt a neudělám nic. Jediné, co ho baví je dělat surové blbiny, do všeho mlátit, vše ničit, ale hrát si s nikým nevydrží, knížku si prohlížíme minutu a už nechce… Když řekla i moje tchýně, že ten by potřeboval být na řetězu, tak to už o jeho povaze něco napoví. Netvrdím, že jsou ho vychovala ukázkově, ale já osobně před ním nikdy sprostě nemluvím z 99% případů a nemá tu výchovu, že bych mu vše povolila, tak nevím, kde je problém. Ve mě to nebude, spíš v přístupu muže, ale ten je dospělý, poroučet mu nemůžu, rozumná domluva ho nebere ( kluk je asi po něm, říkají to všichni) a rozvádět se s ním kvůli tomu, že není ukázkový otec, no nevím…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.13 17:57

@K-Black Však už tam nechodím a jiné hřiště tu stejně není. Chová se takhle tak měsíc a po novém roce jdeme na konzultaci k psychologovi. Na filmy nekouká pravidelně, stalo se to asi 3×, kdy se vzbudil a chvilku na to s námi koukal, než zas usnul. Jako matka jsem možná selhala, ale jak v čem. On ví moc dobře, jak se chovat, když chce. Doktorka nás chválí, jaký je šikovný a nevěří tomu, že doma se takhle nechová. On tedy výchovu má, ale někde je problém, který zatím nevíme, krom toho, že tátovi ulítne občas něco sprostého a mě zase ruka. Bohužel jsme jen negramotné opice, nemůže být každý inteligent jako vy. ;)

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
17.12.13 17:57
@Anonymní píše:
@1.zizi Pochvalné názory a vyjádření, že máme doma IQ tykve, to je trochu rozdíl, ne? A jestli už jsem z toho tak vytočená a napsala jsem to trochu přehnaně… Chtěla jsem zdůraznit, že na ten zadek opravdu dostane a že to není jen polechtání, kterému by se měl důvod smát. Plesknu ho po zadku, mě by to teda bolelo, jeho ne a jde vyvádět. S procházkami mám super zkušenosti, unaví ho třeba až výlet 5 km pěšky a to si doma dáchne, vzbudí se a zlobí dál. Bylo to teda ještě na podzim, to byl trochu mírnější. Teď v zimě není počasí někde chodit půl dne a jak píšu, potřebuji něco udělat doma, ne být celý den na vycházce než se mladý pán uráčí, že nebude doma zlobit. :nevim: Taky zdůrazním, že jsem z rodiny, kde jsem byla opravdu řezaná jak žito, otec byl agresor a vybíjel si to na mě a matce, tak se snažím násilí doma používat co nejméně, ale bez nařezání na zadek to vážně neujde!

a proc se porad stresujes?…kazdy blazni, ale co delas, ze nemas cas?…nemusite prece mit napeceno 15 druhu cukrovi a byt jak ze zurnalu…at se zapoji chlap a co muzes odlozit, nebo si usnadnit, tak to udelej…cukrovi bych koupila ve spine asi taky zrovna nezijete…jestli vam to finance dovoli, tak si poridte mycku a susicku..hooodne to usnadni praci a usetri hodiny casu, ktere muzes venovat malemu…treba jen zarli na mensiho sourozence a upoutava na sebe pozornost…

• Citovat
  • Upravit
K-Black
17.12.13 17:58
@Anonymní píše:
@martina.se A jak ho mám u té činnosti donutit setrvat mi povíš? Cukroví opravdu potřebuji napéct, nemluvě o tom, že tady nebudu válet neumyté nádobí, protože kluk potřebuje abych mu byla 24 hodin u zadku. Když prostě jdu dělat domácí práce, tak je chci udělat a ne ošolíchat. Klukovi dám skládačku, knížku, cokoliv, co pro něj není okoukaná hračka a za minutu buší na dveře obýváku, že to a tamto, tak jdu, zjistím o co jde… tak je to furt a neudělám nic. Jediné, co ho baví je dělat surové blbiny, do všeho mlátit, vše ničit, ale hrát si s nikým nevydrží, knížku si prohlížíme minutu a už nechce… Když řekla i moje tchýně, že ten by potřeboval být na řetězu, tak to už o jeho povaze něco napoví. Netvrdím, že jsou ho vychovala ukázkově, ale já osobně před ním nikdy sprostě nemluvím z 99% případů a nemá tu výchovu, že bych mu vše povolila, tak nevím, kde je problém. Ve mě to nebude, spíš v přístupu muže, ale ten je dospělý, poroučet mu nemůžu, rozumná domluva ho nebere ( kluk je asi po něm, říkají to všichni) a rozvádět se s ním kvůli tomu, že není ukázkový otec, no nevím…

a proč mu ty věci nedáš bez zavřených dveří? můj taky nemá rád být sám za zavřenými dveřmi, pokud teda zrovna nemá hysterák a nezavře se tam sám :roll: to tam zas nesmím vstoupit já, jinak přidá na hlučnosti :zed:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
17.12.13 18:07
@Anonymní píše:
@K-Black Však už tam nechodím a jiné hřiště tu stejně není. Chová se takhle tak měsíc a po novém roce jdeme na konzultaci k psychologovi. Na filmy nekouká pravidelně, stalo se to asi 3×, kdy se vzbudil a chvilku na to s námi koukal, než zas usnul. Jako matka jsem možná selhala, ale jak v čem. On ví moc dobře, jak se chovat, když chce. Doktorka nás chválí, jaký je šikovný a nevěří tomu, že doma se takhle nechová. On tedy výchovu má, ale někde je problém, který zatím nevíme, krom toho, že tátovi ulítne občas něco sprostého a mě zase ruka. Bohužel jsme jen negramotné opice, nemůže být každý inteligent jako vy. ;)
:roll: :roll: :roll: no tak si pozorně přečti co píšu, já jsem sprostá, plus dva puberťáci co se nenávidí, takže si opravdu neříkají jménem nebo miláčku. Taky kluka plesknu, nejsem matka co by se hroutila že bouchla dítě.

Nediv se mé reakci, přečti si znova své dva první příspěvky ;)

Osobně si teď myslím, že si to děláš sama :think: stresuješ s cukrovím a blbostma kolem vánoc, tak jsi víc nervozní a třeba kluk ani není tak hrozný, ale ty máš už alergii :think: měla jsem to se staršíma oběma, u nejstaršího to mám teď, přijde do bytu, já ho vidím a už z něj mám nervy co zas bude, asi má zastydlou pubertu :nevim: a měla jsem to i s dcerou, prostě mi lezla na nervy uplně vším, s ní to je ještě náročnější, není uplně ok, takže ta mě vysává i normálně, ne jen když mám své dny :lol:
Hoď se do klidu, no tak bude méně cukroví, no tak nebude všude lesk jako blesk, ježíšek se stejně narodil v chlívě, takže ty předvánoční úklidy jsou vlastně proti němu :lol:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
17.12.13 18:09

@K-Black dneska se ocekava, ze zenska zvladne vsechno…cukrovi, domacnost na 100%, uvarit a jeste vychovavat dve deti…chap ocividne moc nepomaha a zenska je na prasky..myslim, ze to je cely problem…a kluk nevi, jak dosahnout pozornosti, tak zlobi…ja to nechapu dite si z detstvi nebude pamatovat perektne naklizeny byt a milion druhu cukrovi, ale to, ze ho vecne vynervovana matka mlatila a vylivala si na nem svou frustraci… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
17.12.13 18:11
@1.zizi píše:
a proc se porad stresujes?…kazdy blazni, ale co delas, ze nemas cas?…nemusite prece mit napeceno 15 druhu cukrovi a byt jak ze zurnalu…at se zapoji chlap a co muzes odlozit, nebo si usnadnit, tak to udelej…cukrovi bych koupila ve spine asi taky zrovna nezijete…jestli vam to finance dovoli, tak si poridte mycku a susicku..hooodne to usnadni praci a usetri hodiny casu, ktere muzes venovat malemu…treba jen zarli na mensiho sourozence a upoutava na sebe pozornost…

to je ta česká stupidita :zed: naklidit, naleštit, jak kdyby jsme přes rok neuklízely a žily v hnoji :roll: prvních pár let manželství asi 10 možná víc :oops: :lol: jsem prosimtě i luxovala za skříněma :zed: přitom to jsou věci který dělám i přes rok, přerovnávala hadry, jak kdyby chodila nějaká vánoční kontrola úklidu :roll:
Teď ani okna nemeju, meju je normálně jak se mi chce, takže třeba začátkem listopadu a na vánoce než je oblepím uměleckýma předmětama je ošmrdlám zevnitř, vyperu záclony a hotovo.

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
17.12.13 18:14

@K-Black vid?..taky to nechapu…asi nikdo nezije vylozene ve spine, tak nevim, co kazdy plasi… :roll:

• Citovat
  • Upravit
15404
17.12.13 18:15

Jsi strašně vystreslá, hoď se do klidu, třeba se uklidní i dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí