Sprostá slova

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
17.12.13 19:24
@Anonymní píše:
@K-Black No tak blíž tě neznám, než že záříš tady na diskuzích. ;) Nechci psát přesně, ale pro přibližnou lokaci by mohly stačit Východní Čechy. Jsi asi hodná, že by jsi se nabídla na pohlídání, ale máme zrovna byt pěkně pobouraný, něco stavebního řešíme a tak je tu na hlídací návštěvy pěkný binec, to raději ty vánoce bez cukroví. ;)

no tak logika hlídání u vás, to by bylo jako k čemu? normálně smrady ven ;) jsem taky z VČ konkrétně HK. A hodná jsem to si piš :lol:

• Citovat
  • Upravit
72725
17.12.13 19:28

Teď teprva všechno dočítám. Šmajrá, vyprdni se na cukroví, nakup ho. Jestliže se takhle stresuješ, tak je jasný, že se to někde odrazí. Ušetři si práci a radši tedy zabav toho raubíře. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.13 19:29

@K-Black HK není zas tak moc blízko mám to spíš blíž k UO.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
17.12.13 19:30

Teď mi došlo, že možná působím jak uchyl, co jde po malých dětech 8o to fakt nejsem, spousta holek mě tu zná i osobně, jenom mimino asi nepohlídám, rozkojovat se fakt nebudu :mrgreen: když budeš chtít písni SZ, když ne tak si dej aspoň lepáka, aby jsi se probrala a svěřila se mamince.
Jdu koupat, už se těším na řev, néééé já necíííí, jáááá chci tatínka, tatííínku kde jsi :zed: :zed: :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31272
17.12.13 20:39

Téda…
no tak zaprvý bych řekla, že to na tebe pěkně padá. Na vánoce se vyprdni, je jasný, že malej švíkuje, když si celé dny v nervu z úklidu a pečení, že to nestíháš (náš malej je taky protivnej jak činže, když já sama sem v nervu, a dokáže pěkně prudit, když si ho nevšímám).
Takže se nesnaž být za supermatku, hospodyňku atd. Zaúkoluj chlapa, zaúkoluj babičku, cukroví nakup…prostě neházej si toho na hrb víc, než zvládáš.
To je to poslední, co potřebujete trávit svátky vynervovaní a vyfluslí ;)

Jinak nevím, jaký máš všeobecně přístup ve výchově, jestli někde děláš chybu, nebo jestli je malý ok, ale pokud píšeš, že se ho babička bojí, že strejdovi skáče po hlavě až ho musíš seřezat, tak to asi není jen otázka většího vánočního blázince posledního měsíce, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí