Sprostá slova v TV

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2377
24.8.12 12:41
@lucenka píše:
Mě vadí hned po večerníčku upoutávka na zprávy, hlavně když tam dávali záběry na tu havárku busu v Chorvatsku. Jinak přes den tv nepouštíme.
A kriminálky dávali i dřív odpoledne. Si pamatuju jak jsem jako malá koukala na odpadlíka - mrtvoly, střílení, prsatice asi i sprostý slova. Ale žádný špatný vliv to na mě nemělo (kromě toho že se mi od tý doby líbí dlouhovlasý chlapi a tetování :))
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to uz jsi ale moc mala nebyla ne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.12 12:49

@beruska2× já nevím, proč se mě tak jízlivě ptáš :nevim:. Já jsem napsala, že mluvím o starších dětech a to, že zůstane někdy hodinu samo doma snad není až tak divný a je jasný, že si televizi poustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.8.12 12:50
@beruska2× píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to uz jsi ale moc mala nebyla ne

mohlo mi být tak 10, takže to je ten věk kdy si podle mě dítě samo pustí televizi.

• Citovat
  • Upravit
1058
24.8.12 12:54

A proto nemáme televizi :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.8.12 12:55

To je nejen Nova a nejen kriminálky apod., ale i ty pohádky, jak už tu někdo psal. Třeba takových 101 dalmatinů, 50 let stará pohádka od Disneyho a Cruela tam nadává do pitomců, zmetků, jinde zas jiná negativní postava do hňupů, sviní a podobně. Sice to nejsou přímo sprosté slova, ale ani ne vhodné do pohádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
24.8.12 13:07
@Bublana píše:
@beruska2× já nevím, proč se mě tak jízlivě ptáš :nevim:. Já jsem napsala, že mluvím o starších dětech a to, že zůstane někdy hodinu samo doma snad není až tak divný a je jasný, že si televizi poustí.

Tak ja bych teda dite samotny doma nenechala ani v tech 9 letech, kdyz jdou vn rodice, tak pujde taky a i ten nakup prezije, nekdy nevis co ho napadne, co se muze stat a nez vyhoret a pod.. to mi za to nestoji teda, to je ta televize to nejmensi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.12 13:09
@beruska2× píše:
Tak ja bych teda dite samotny doma nenechala ani v tech 9 letech, kdyz jdou vn rodice, tak pujde taky a i ten nakup prezije, nekdy nevis co ho napadne, co se muze stat a nez vyhoret a pod.. to mi za to nestoji teda, to je ta televize to nejmensi..

já jim to vyřídím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.8.12 13:16
@beruska2× píše:

tak v 9 letech jsem už domů běžně chodila ze školy sama domů a naši byli v práci. Ale tý době už jsem znala dost nevhodných slov od spolužáků.

• Citovat
  • Upravit
72725
24.8.12 17:00

Normální to rozhodně není, ale poslechni si dopol a odpol programy, to je jedna perla za druhou.. a myslím, že výraz, který jsi napsala patří ještě mezi ty slušnejší.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna.K. nnnn
24.8.12 17:28

No já si myslím, že na tom, že dávají tyto filmy odpoledne není nic špatného.
Však to taky není pro děti, pro děti jsou jiné programy a né nova.
A kdyby dopeledne a odpolednepouštěly jen pohádky, to by bylo hrozné.
Dva a půl chlapa moc nemusím, ale moje starší (16-ti letá) dcera na to kouká.

Mě spíš než, že dávají odpoledne tohle. Přijde blbé, jak si někteří rodiče myslí, že co je kreslené je pro děti. Tohle mi vadí daleko víc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!