Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Spunty do usi stoji 1o korun, tak to vyzkousej.
Me to nevyhovuje. Ja potrebuji slyset okoli ![]()
Vyzkoušej stojí pár korun. Mě to třeba vadí, jak mám ucpane uši, tak mám takový divný tlak v hlavě a nemůžu se na nic soustředit, ani bych s nima neusla.
Špunty do uší používám už xlet. Vyzkoušela jsem jich hodně, ale nejvíce mi vyhovují tyto:
https://www.benu.cz/…2-blst-5paru
Edit. úprava odkazu, snad už bude fungovat.
Příspěvek upraven 23.08.21 v 20:36
@Angry_birds píše: Špunty do uší používám už xlet. Vyzkoušela jsem jich hodně, ale nejvíce mi vyhovují tyto: https://www.benu.cz/…2-blst-5paru
A to fakt nic neslyším? Na školu potřebuji klid.
Špunty klidně zkus, třeba ti pomůžou. Zkušenost mám jenom s těmi obyčejnými pěnovými za pár korun, ztlumí aspoň ty nejhorší ruchy. Já bych se ale radši šla učit kamkoliv jinam - do parku, do knihovny, do studovny ve škole…
@annali píše: Špunty klidně zkus, třeba ti pomůžou. Zkušenost mám jenom s těmi obyčejnými pěnovými za pár korun, ztlumí aspoň ty nejhorší ruchy. Já bych se ale radši šla učit kamkoliv jinam - do parku, do knihovny, do studovny ve škole…
Tak ono přes zimu to asi do parku nebude. Studovnu ve škole nemáme. A bydlím na vesnici takže knihovnu taky ne.
@Anonymní píše:
A to fakt nic neslyším? Na školu potřebuji klid.
Chápu, že potřebuješ klid. To, že neuslyšíš vůbec nic ti nezaručím. Ale z těch všech co jsem zkusila se tomu nejvíc blíží. Taky to chce cvik si je správně aplikovat, aby co nejlíp sedly.
@Angry_birds píše:
Chápu, že potřebuješ klid. To, že neuslyšíš vůbec nic ti nezaručím. Ale z těch všech co jsem zkusila se tomu nejvíc blíží. Taky to chce cvik si je správně aplikovat, aby co nejlíp sedly.
Tak snad se to alespoň ztlumi. O víkendu jedu do města tak snad nějaké seženu v lékárně.
A co pustit si do uší do sluchátek nějakou nerušivou hudbu, třeba vážnou, nebo „šumy“ (zvuk moře atd.)? Já používám špunty akorát na spaní na hromadných akcích (takové ty obyčejné za pár korun), při učení by mě rušila ta přítomnost něčeho v uchu.
@Anonymní píše:
Tak snad se to alespoň ztlumi. O víkendu jedu do města tak snad nějaké seženu v lékárně.
Jasný. Ten odkaz pořád asi nefunguje. Tak vkládám obrázek. ![]()
@Angry_birds píše:
Jasný. Ten odkaz pořád asi nefunguje. Tak vkládám obrázek.
Dobře děkuji. Občas mám samozřejmě příležitost se učit bez špuntů. Což se moc nestává, ale chápeme se. Když je teplo můžu být třeba venku. Ale, říkám to je jeden den z pěti.
Ja je nesnesu, slysim jakoby biti srdce, jak proudi krev zilach nebo takove huceni v usich, a to me rozptyluje vic nez okoli.
Ex tak strašně chápal, že jsem se bez spuntu nevyspala. U mě fungovali fakt super. Ale třeba budík mě pak vzbudil, na to jsem byla nějak naucena.
A to nemas rodice, kteri by bratra ztlumili? nebo aspon cast dne volnou kuchyn, loznici, obyvak, kde by se dalo zalezt? u nas v rodine teda vzdycky klid na uceni zajistovali rodice. spunty do usi nefunguji stoprocentne a me taky zvysuji tlak v hlave, dlouhodobe je to neprijemne. jestli si bratr pousti nejakou hudbu, tak basy - duneni spunty neutlumi vubec. pouzivala jsem je ve vlaku, hlucny hovor to aspon trochu utlumilo, basy ze sluchatek byly slyset i pres spunty
Dobrý večer, mám pokoj s bratrem se kterým není domluva a jdu do druháku na střední. (Veterinární) Musím se hodně učit a takhle to nejde. Hodně telefonuje s kamarády apod.., nemám kde jinde se učit, bydlíme v malém bytě. Pomůžou špunty do uší? Popřípadě jaké?