Srpen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
181
7.8.06 12:39

Vy si dáváte dobroty :-)

Závidím vám dvorky, my jsme v paneláku. Balkon sice máme, ale malá spí jenom když se jedzí, takže z toho taky nic neni :-(

Malá dneska bude mít polívku a já si něco vyhrabu :-) Taky se odbejvám.

Zjistila jsem, že se prořezává dvojka nahoře, tak doufám, že to bude bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.8.06 13:04

No, tak Dája sice vstával v 10,20, ale teď už zase usnul. Nějak na něj to počasí působí, do toho ty dásně, aftíky…

INGE,
to mě je právě líto nechat ho plakat, když se venku vzbudí. (Jednou manža zapomněl zapnout chůvu, tak jsme ho taky slyšeli až nahoru do okna :? ), ale já to prostě radši podchytím zavčasu, když se probudí a povídá si, jdu k němu.

ISIS:
Ty dáváš malé skleničky neustále? Nevaříš? Já proti skleničkám nic nemám. Ale na druhou stranu tomu moc nevěřím. Sice jsem taky slyšela, že je to šíleně kontrolované, ale - malej mi po tom ublinkává, opruzuje se po tom ( jinak ne ) a ta barva - nemůžu to dostat z oblečení ! Tak si říkám, co v tom asi bude :cry: . Ale občas to taky dám. Jen jsem teď nekoupila jako vždy od HAMI, ale ten Sunárek. A já bych ani nemohla dávat jen skleničky, protože mě malej jeden čas baštil 400g porce, takže dát 2 skleničky k obědu - to bych se nedoplatila. Mám zeleninu od babičky ze zahrádky, nebo jsem kupovala bio mrkev a nebo prostě mraženou zeleninu. Maso - krůtí, hovězí, už měl i vepřové libové. Jen kupované kuře nedávám - prý je to hrozný humus ( za 25dní vyrostou, prý maj normálně zelenou barvu, jak jsou nadopovaný :? ), nevím, možná na tom taky něco bude, když jsou tak levný. Dr. mi vyloženě „zakázala“ dávat jiné než domácí kuře. Ale říkám si, že Vodňanské by mohlo být OK.

Vy kuřata dáváte?

No nic, spinká, tak se jdu v klidu naobědvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
7.8.06 13:10

Nééé pořád ne. Ale když se mi nechce vařit nebo jdeme na celý den pryč.

Kuře dávám, ale jenom prsní řízky. Mně o tom nikdo nic neříkal, jenom že se nemá moc často. Kamarádky holčička měla nějaký zduřelý bradavky a dr. jí řekla, že to je z toho, že jí často dává kuřecí maso.

Vařim jí právě kuř. maso, špenát a těstoviny, to miluje. Taky má hrozně ráda brokolici.

Už jsem jí dala i kousek hovězího, moc jí to chutnalo. Taky jsem jí jednou dala vepřový. Ona je zlatá, sní všechno.

No my nemáme nikoho, kdo by zeleninu pěstoval, tak jí prostě kupujem. Nedá se nic dělat.

Na roční mi dr. řekl, že už může pomalu všechno, ale třeba chleba se sádlem nebo bůček by neměla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.8.06 13:22

ISIS,
a jaký tvar těstovin dáváš? Ptám se proto, že když jsem udělala třeba vrtulky, tak to absolutně nejde vydličkou rozmačkat, v mixséru samotný taky ne.. tak jak ji to podáváš? Já dávám těstovinovou rýži a to je lepší. On má 4 zuby, ale nějak s nima jídlo nekouše, hlavně polyká 8O .

O tom kuřeti jsem to slyšela nejednou, ale to by člověk nemohl jíst nic. Tu krůtu kupujem od soukromníka. A tý domácí zeleniny taky moc není. Jistí to ta mražená.

ISIS, a tak přes den chodíš jezdit nebo Nikolka už nespinká? Nebo v postýlce je to v pohodě? Ani nevím, jestli už malá chodí ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
7.8.06 13:36

Chodí jenom kolem nábytku, sama si zatim netroufá.

My máme zubů 5, teď leze šestej.

Těstoviny dávám jakýkoliv (prostě podle toho, co tu mám). Nemixuju to zvlášť, ale všechno dohromady. Tak to i vařim. Jim nevadí, když jsou rozvařený :lol: :lol: Dám prostě do vody kousek masa, těstoviny a špenát (nejlepší je čerstvej, ale z mraženýho to jde taky). To uvařim, pak dám do mixéru i s troškou tý vody a umixuju. Nakonec kápnu trošku olivovýho oleje :-)

Přes den malá spí v postýlce, ale byli jsme nějakou dobu na chalupě, kde spala přes den v kočáru venku a zvykla si na to tak, že někdy v postýlce neusne a musim jí dát do kočáru :-) Ale jak se nejezdí, tak spí jenom chvilku. Max. 20 minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
7.8.06 13:37

Teď jsem koukala na televizi a malá do ní plácala, tak jsem na ní zavolala a dělala TY TY TY a ta mrška se otočila, zvedla prstík a taky na mě dělala TY TY TY, já chytla záchvat smíchu a bylo hotovo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.8.06 13:46

Tak jsem si tam přidala fotku Dáji, ale zdá se mi nic moc ta fotka, ve skutečnosti je hezčí :lol: . Jenže já mám všechny fotky ve velkým formátu a zmenšovat umí jen manžel, zatím mi zmenšil jen tuhle :cry: .

Tak to jo, to já právě nemixuju, jenom maso. Tak se s tím pak trochu peru. Dájoj kousky nevaděj.

Tak když ještě mám tu chvilku. Co třeba kočárek? Jaký máte? My do nedávna měli ten od narození, Deltim, sporťák. Ale na sezení se mi nelíbí, hrozně v tom Dája lítá. Tak jsme koupili golfku Baby Design Travel. V tom se mu hrozně líbí. Ale naštvalo mě - měli jsme ji týden a už se vypáralo polstrování ! Tak jsem ji dala do reklamace, tak to někam poslali a prý tak 1-2 týdny. Prosila jsem je, že na to spěchám. No už je to 2. týden a nic. Tohle mě tak točí. Člověk si něco koupí a když se to ne jeho vinou pokazí, tak pak člověk čeká bez náhrady. To je fakt na prd ! :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.8.06 13:49

:lol: :lol: :lol: Taky to znám. Když Dandulák dělá něco, co nemá, zavolám na něj : NE NE NE a on se na mě usměje, řekne NE NE NE, zakýve hlavou jako že ne a dělá to dál !! :twisted: Čertík jeden. Někdy nereaguje vůbec :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.8.06 13:52

JONKO,
teď mě napadlo. Říkala jsi, že malej je taky 27.8., že jo ? Já jen že Tvůj metřík ukazuje o 4 dny méně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
7.8.06 14:02

ahojky.tak jsme se vyspali nakrmili.Jonymu jsme dala bílej jogurt s banánem,taky snídaně a pak prso.Ráno jsme nic neztíhali.Jinak teplota po čípku klesla-zatim…

Já si ještě vezmu k obědu studenou okurkovou polívku.Ta je taky dobrá.Hlavně když jsou vedra.No teď to nevypadá :(

Já jdu dneska na melír ale až v 18.30hod.Tak jsme zvědavá zda tu malej vydrží s
manžílkem trvá to 1h. a půl..Je to sice na sídlišti tak kdyby něco tak naloží kočár a přijedou za mnou.

Holky scháním golfky,teď to řeším s jednou maminou tady od nás.Jaké máte vy pojízdky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
7.8.06 14:02

Taky už to nemixuju úplně na kaši, párkrát zmáčknu a ono to namele takový kousky :-)

S těma kočárama je to hrozný!! S čim má pak člověk jezdit, že?

My jsme měli hlubokej peg perego a teď máme golfky (taky peg perego). Jsme s tim moc spokojený. Původně jsem chtěla Quiny, ale všichni mě odrazovali, že mají malý korbičky a v zimě se mi tam třeba půlroční dítě nevejde. No asi měli pravdu, ten peg perego ty korby má o dost větší, ale např. v únoru, tam byl už dost narvaná.

Já se tak hrozně netěšim na zimu :-( vůbec nemám ráda sníh, břečky, mráz - brrr :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
7.8.06 14:04

Jonka, dej nám recept na okurkovou polívku :D :D Úplně jsem na to dostala chuť, ale vedra teda nejsou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
7.8.06 14:42

Takže:

Okurky nahrubo nakrájené.Přidat k tomu česnek,bílý velký řidší jogurt,zakysaná smetana,kopr,trochu,sůl pepř.

Kdyby nebylo něco jasný zeptej se.Teď jsme jí dojedla.

Jak mám udělat abych pořád nemusela vyskakovat z diskuze??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
7.8.06 14:51

Jonka - my mame trojkombinaci od Deltimu a golfky Bebeconfort Allegro plus.

Dneska musíme načůrat do zkumavky, zatím je skore nasledující: ě loužičky, + hromádka a 0 ml ve zkumavce 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
7.8.06 14:52

OPRAVA: 2 loužičky, 1 hromádka a 0 ml ve zkumavce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie