Poradna duly
Jana Čurdová
Dani a určitě je teď manžílek hrozně natěšenej, že jo? Kámoška to měla podobný a při oznamování se třásla a chlap byl nakonec šťastnej jak bleška ![]()
Ten šátek bych určitě taky chtěla, třeba jak budem chodit na houby, tak se bude mooc hodit ![]()
Davmi, tak takový myšlenky si hezky rychle zakaž!!! Miminko už určitě od té doby vyrostlo a teď mu krásně bije srdíčko
Hlavně se nestresuj, vím že to čekání je hnusný, ale stres miminka neradi ![]()
davmi neboj, všechno bude v pohodě. Mě minulý týden ani nenapadlo, že by tam nic nebylo. prostě jsem šla k Dr. s tím, že mi slíbil, že už tam bude miminko. A ono tam opravdu je
Tak hlavu vzhůru, holka, mimísek tam je a uvidíš, jak už mu krásně bije srdíčko ![]()
Davmi: neboj, určitě to bude OK ![]()
Mostule: manžel má trochu tíseň, protože těsně než jsme zjistili radostnou novinu dal výpověď v práci a teď zuřivě něco hledá a zatím se toho moc nerýsuje, nicméně věřím, že to s prací dopadne OK a pak začne opravdové těšení se ![]()
ale na to, jak říkal že dítě nejdřív za 2 roky a dřív ani náhodou to přijal v pohodě a je na mě moc hodný (sebekriticky přiznávám že já jsem na něj někdy pěkně protivná
)
Danielat nenosila jsem ji v šátku od narození, nějak jsme s tím otáleli, zezačátku jsme vůbec neplánovali šátek koupit, zdál se nám to zbytečný vádaj navíc.Začla jsem asi od jejich 5-6měsíců. A okamžitě jsem si na to zvykla.Hlavně proto, že v Praze cestovat s kočárkem metrem je dost horor.Hodněkrát nejsou ani výtahy ani eskalátory, to je pak celkem sranda.I cestování přeplněnýma tramvajema bylo náročné s kočárkem, tak jsme do toho šli.A pak tam byl taky důvod ty hory, dovolené atd.Kamarádka nosila mimi v šátku od narození a v pohodě.Já asi budu taky.
Ahoj holky, jsem tu dnes nová, na doporučení Danielky. Moc vás zdravím.
Já se omlouvám,že nic nepíšu a jen nakukuju… Dnes mám nějakou chmurnou náladu, tak radši mlčím…
Holky,děkuju za podporu,snad to dobře dopadne,v úterý vám dam určitě vědět,jak jsem v pondělí dopadla.
EvikP: Tak to jsme dneska dvě ![]()
Moni: ahóóóój ![]()
mám tady krapet jinou přezdívku, ale jsem to já ![]()
Anajko: já se na šátek hodně těším, kamarádka říkala, že v něm nosila holčičku i doma, narodila se trochu dřív a byla neklidné mimi a tohle jí dělalo dobře. Šátek jsi kupovala v nějakém mimi obchůdku nebo přes net?
Děkuju za přivítání.
Taky v srpnu, na začátku a doufám, že to nebude nedočkavec, protože se budeme stěhovat 1.7. tak ať ještě stihneme zařídit byt. ![]()
Jinak, je mi 28,5 roků a bydlím v Praze. Jsem krásná vysoká blondýna se 4 prsama.
No to trošku kecám, ale zní to dobře, ne? Ta 1. věta ale platí.
Dani, já jsem tě odhalila i pod jinou přezdívkou, neboj. Sleduju Colomba, tak to nebyl problém. Holky já bych vás při té vysoké blondýně nechla, ale Daniela mě zná a tak by to stejně prozradila, že kecám. ![]()
Moniko no to fakt zní dobře.S tím stěhováním to je celkem na knap, ale myslím,že byste to měli stihnout. I když pokud se mimi začne hlásit dřív, neuděláte nic ![]()
Danielat kupovala jsem ho v malinkatém obchůdku kousek od vinohradské vodárny a je to Vatanai.
Holky, to je teda dobrý. Požádala jsem kolegyni, ať mi v lékárně koupí lízátka a byl u toho ještě další kolega. No u nás v práci se nic neutají, takže před chvílí tady byl náměstek, že je mu nějak šoufl, jestli bych mu nedala jedno lízátko. Jen jsem se usmála se slovy, že by mi pak chybělo ![]()
Danielat neměla jsi na beremese nick Danielah?
Monikab chodila jsi taky na beremese?