Poradna duly
Jana Čurdová
Ide mi to, ale bohužiaľ úplne od nuly.
Inak konečne mám doma kočík, dnes som sa s ním dve hodiny vytešovala, priateľ sa s ním hral ako malé decko, nakoniec sme ho spakovali do krabice, lebo ho budeme musieť ísť reklamovať skôr, než ho začneme používať
a ešte sme kúpili vaničku na kúpanie a myslím, že už máme všetko.
Asi by som sa mohla aj do porodnice pobaliť, ale akosi sa k tomu nemám. Mne kým nehorí za zadkom, tak ma nič nebaví. ![]()
No, boooooooooože, ja som tupá ako harfa. Až teraz mi došlo, že predtým som sa prihlasovala s velkým M a doteraz som to skúšala s malým m. Takže napíšem missorke nech to moje druhé „ja“ zruší.
Monaliso - a zkusilas už tu chytrou radu aplikovat
- já jen, že jsem se kvůli vyvolání porodu včera do té vany pokusila naložit (asi tak po dvou letech
), zjistila, že je při tom otřesná
spotřeba vody, místo abych se umyla, tak se v těch horkých výparech zpotím jak kráva
, ale hlavně
: i když tam napustím cca dva kubíky, tak ten břuch pořád trčí dvacet čísel nad vodou
(tož jsem se pokládala na bok, ale trochu jsem se bála, že mi rameno podjede a zahučím pod hladinu, odkud už se nevyhrabu
).
Lentilko.. ve vaně jsem to taky takto zloušela, po dva dny, zpocená jako kráva a nic:-)
Ale ono to působí i když máš pupík venku, teda samo ne celý, zrychlí se ti krevní oběh, tím se prokrví děloha a stahy mohou začít být intenzivnější.
Otázka, jak dlouho se v tom parnu dá vydržet, já to zvládla asi 10 minut a byla jsem na umření ![]()
Lentilko, to je přesně ono:-), mě také včera koukalo ven celé břicho… asi máme blbou vanu nebo co
No, a ve finále… kontrakce žádný ![]()
Matulienko, a k té teplotě vody… jak má být teplá??? Horká??? Nebo jen „teplá“?
Holky, tak než jsem vás dočetla, tak jsem se tady řehtala jako husa a šíleně mě z toho rozbolelo břicho. No řeknu vám, tečou mi i slzy ![]()
Strie na břichu nemám ŤUK ŤUK ŤUK , mám jenom ty na bocích a stehnech z puberty. Mažu jen večer Dermacolem a to asi až od 22. týdne, kdy už se mi začal zvětšovat pupek. Pak to zvětšování ale nabralo kosmickou rychlost
Vložím vám fotku do galerky.
Mimulik
Máš bod!!! ![]()
Len-til-kah já ač jsem vlastník chlupatého kamaráda (vlastně kamarádky - jezevčice), tak blechy nemívám
! Ale věřím, že blešouna můžeš docela klidně chytit třeba v autobuse nebo kdekoliv jinde, stačí potkat pochybného nemytého živla. Někdy ho potkat vlastně ani nemusíš!!! Ty se určitě myješ a blešouna jsi chytla i přes to
!
Vanu miluju. Nestačila by mi jen sprcha. Pravda, taky mě trošku znervozňuje, že se nepotopím celá, ale břicho kouká, jenže co se dá dělat. Vanu zvětšit nemůžeme
, tak musím vydržet, třeba se tam zase někdy vejdu ![]()
Ve vedrech jsem se taky ve vaně nepelešila, to bych z toho asi káchla!!!
A ta zhoršená pohyblivost je fakt opruz. Kor v té vaně, co si budem povídat
, ale naštěstí jsem zatím o pomoc škemrat nemusela
!
Monaliso24… co já vím, spíš hodně teplá, ne vařící, aby se ti nesloupla kůžička:-)) no, teď vážně, jak prostě sneseš, ale ne nijak moc, aby se ti neudělalo zle.
Jo a včera jsem si tu skorohorkou vodu ve vaně přímo užívala. Jen na břicho mi bylo chladno (nevešlo se pod hladinu
). Ale vylézt z vany byl nadlidský výkon ![]()
Cecetka by mě zajímalo, čemu jako se směješ
Tady se přeci probírají jen vážná a nesmějící témata
!!!
Týjo, já jsem fakt prase. Teď se cpu jogurtem, nektarinkou, banánem a tak a mezitím píšu sem, do toho píšu SMS a hned si musím zašvihat telefon banánem ![]()
Včera mi spadl drobek od sušenky do klávesnice. No na klávesnici, ale já ho chtěla vyndat špatnou pomůckou - pravítkem - a už byl v klávesnici.
To jsem ještě nadávala, že ten počítač měl nějaký dobytek, než jsme ho koupili my, protože jsem z něj při jednom čištění vysypala nejmíň balík sušenek!!! A dělám to samý
!
Tak jak to tak ctu,zitra zkusim horkou vodu
ja se teda normalne sprchuju
do vany nerada lezu(nevydrzim tam dele nez 5 minut
![]()
Jak dlouho se ma byt v te horke vode????A asi to mam zkouset,jenom kdyz je pritel doma,ne
protoze nevim,jestli se mi podari vylezt samotny ![]()
Holky, dala jsem do galerky fotku postýlky, ale je v diskzi holky z diskuze těhule?)
Jinak, Matulïenko, zkusím to, ale až bude doma manžílek ![]()
Fotky máte v galerce. Ale pozor, ať z toho šoku náhodou NEPORODÍTE
![]()
Tamik prostě když je tady tak veselo, ta já zrovna musím spát. Holt po probdělé noci to na mě přišlo po obědě. A co zas budu dělat v noci? ![]()