Poradna duly
Jana Čurdová
kacatko kolíbka, jenže která??? Ještě nezkoušela, zatím jen takový ten úvaz jak mám šátek přes záda a prsa křížem a před sebou takovou tu kapsu.
Zkusím i další, jen si stihnout stáhnout z netu návod… ![]()
Cinq já s oblečením pro malou jsem spokojená. Jen máme kvanta košilek a tak, které jsme buď zdědily nebo dostaly a nepoužily ani jednou. Body je body
!!! Oblečení (zatím 56) máme úplně přesný počet, že ani nechybí, ani nepřebývá ![]()
janey: fakt.:??…no to je nahoda…:)
a na kterem jsi byla oddeleni?
jinak dekuji vsem za gratulace a uvitani
mala je zatim moc hodna - obcas si pobreci, ale vcelku to jde…:)
dokonce jsem dneska byla prekvapena, protoze deda s ni delal blbosti a normalne se na neho usmala - a to hned nekolikrat…
![]()
a taky je to puclik - narodila se s 3,79kg, z porodnice nas pousteli na 3,58kg a toto utery uz mela u mudry v poradne 4,05kg - proste nas krecik - asi si sysli na horsi casy…
![]()
a jak jste tu probiraly ty satky - taky mame vatanai - malou jsme do nej zkouseli dat zatim jenom jednou (do kolibky na obe ramena), ale moc se ji to nelibilo - tak nevim, jestli to zkouset porad dal nebo nepockat, az ji bude treba mesic… ![]()
Tamik píše:
kacatko kolíbka, jenže která??? Ještě nezkoušela, zatím jen takový ten úvaz jak mám šátek přes záda a prsa křížem a před sebou takovou tu kapsu.
Zkusím i další, jen si stihnout stáhnout z netu návod…
http://www.babysatky.cz/stranka.htm
mrkni kolebku I.
Ahojky.
Tak malá byla dneska v noci zlatíčko, spinkala od půl devátý a ještě pořád chrní. Večer jsme museli přečkat koliku, ale trvalo to asi půl hodinky, tak se to dalo zvládnout.
To já ještě stále všechno žehlím, Klárka moc neblinká a ani se nepročůrává. takže peru jednou týdně.
Trička nám jsou taky k ničemu, používám jenom bodýčka, ty jsou zlatý, mám pocit, že jí aspoň netáhne na zádíčka.
Tak já jdu rychle prošmejdit net, než se prcek vzbudí a bude vyžadovat pozornost. ![]()
Ahoj holky
Tak to byla dneska noc, teda spíš ráno. Ve čtyři se Píďalka vzbudila, napapala a pak to začalo.Břichabol jako blázen a nic nezabíralo. Já si ale vůbec nemůžu vzpomenout, co jsem jedla, resp. nejedla, protože to fakt nestíhám. V šest, když šel manža do práce už jsem byla mírně na nervy, pak na chvilku usnula ( já taky) a v sedm to začalo nanovo. V půl deváté se konečně vykadila ( ale stálo to za to, plína to nepobrala
) a v devět konečně zabrala. Hurá, jak málo mi teď stačí ke štěstí
. Nejhorší je, že mě už od včera bolí hlava
a odpoledne jdu ještě ke všemu péct koláče ( svatební
).
Ahojky děvčátka,
tak já jdu zkusit stříhat nehtíky. Malý vypadá jak Žofré de Pejrak
. Ale je zvláštní,že má dlouhý jen jeden nehtík. Tak mu ho musím jít ustřihnout dokud spinká. Ostatní nehtíky se mu sami lámou. ![]()
Ahojky…tak dneska tu mame peknou zimu
vcera jsem se malem upekla a dneska abych vyndala kozich ![]()
EvikP ze on si ty nehty kouse
kdyz ma jenom jeden dlouhy ![]()
Mas dobry metrik na hubnuti ![]()
Holky,myslite,ze mam jit s tou moji makovici(hlava) k doktorovi???Uz je to treti den co bili(ale opravdu hrozne)praskama se cpu od rana do vecera
a uz to moc nezabira…ale jestli je to hormonama,tak by to snad melo prejit samo ne?
Mě taky bolela hlava dva dny po sobě,ale u mě to bylo asi vyšším tlakem 140/90 ![]()
Tak nehtíky jsou ostříhané a dokonce má Zdeněček všechny prstíky. Ani jeden jsem mu neustřihla.
Vesele si u toho chněl,ani o tom nevěděl.
cinq.. no, onY ty hormony po porodu blázní docela dlouho, může to být i tím. nebo nevyspáním, stresem atd.
Potěším tě, hlava mě bolí každý den
nejsi v tom sama.
Jinak prdelinka je nespavec, totální, večer usnul v půl desáté, pak naštěstí vstával až v jednu a pak šel spát ve tři, vzbudil se v pět, usnul v šest, vzbudil se v sedm. No a usnul před 45 minutami
nevím, kde v moudrých knížkách vzali info, že mimi spí zhruba 20 hod denně. ![]()
Petřík už je OK, jen mu moc nejde jídlo, ale to se poddá. Tak, valím dodělat rýži ke kuřátku a umýt koupelku, pak musíme udělat nějaký ten úkol do školy.
Zdravím všechny maminky s miminky.Tak jsem se přiřadila k vám,i když patřím správně mezi září.Ale narodily jsme se dřív.
Je tu z vás některá,která jako já nekojíte a máte mimi na UM?
Matulienko,tak to já mám asi vzorové mimi,tedy prozatím.Spinká téměř 20 hodin denně.Někdy mám pocit,že se jí nechce ani vstávat.ALe je pravdou,že jsme na kraji donošenosti.A tím to bude.
Matulienko ja si prave myslim,ze je to hormonama(asi
protoze se i potim jak prase
tak nevim,pritom je venku chladek(zima ![]()
Vyspala jsem v pohode
budi se jednou v noci
a ve stresu snad nejsem…
A co Petrik?Pomaha?Dcerka cte Gabinovi pohadky na dobrou noc(jsem to ale mama vycurana
Takhle se totiz procvici ve cteni a Gabinu aspon slysi nekoho
![]()
Potvurko vitam te tady
my jsme taky na UM…Jinak taky mam hodne miminko
(jestli se da to moje slune tak nazvat
a ono ho to spani prejde
pockej az se zacne zajimat o veci ![]()
Tak mi teda mame rano...... Od pol 9 stale papame a kedze to v:,–(e z prsa strieka tak hltame a potom grgame ako stary drevorubac… a samozrejme 10 minut spanku a plac… opakujeme dokola…
Teraz som uz bola trosku naprasky a skusila jej dat dolu tu ortopedicku perinku. Tak sa mala pretahuje a je chvilku pokoj.
Co mam robit ked v tom nechce moc byt?