Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
713
7.9.06 18:37

kacatko kolíbka, jenže která??? Ještě nezkoušela, zatím jen takový ten úvaz jak mám šátek přes záda a prsa křížem a před sebou takovou tu kapsu.
Zkusím i další, jen si stihnout stáhnout z netu návod… :?

Cinq já s oblečením pro malou jsem spokojená. Jen máme kvanta košilek a tak, které jsme buď zdědily nebo dostaly a nepoužily ani jednou. Body je body :wink: !!! Oblečení (zatím 56) máme úplně přesný počet, že ani nechybí, ani nepřebývá :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L_B
106
7.9.06 18:40

janey: fakt.:??…no to je nahoda…:)
a na kterem jsi byla oddeleni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L_B
106
7.9.06 18:49

jinak dekuji vsem za gratulace a uvitani
mala je zatim moc hodna - obcas si pobreci, ale vcelku to jde…:)
dokonce jsem dneska byla prekvapena, protoze deda s ni delal blbosti a normalne se na neho usmala - a to hned nekolikrat… 8O 8O

a taky je to puclik - narodila se s 3,79kg, z porodnice nas pousteli na 3,58kg a toto utery uz mela u mudry v poradne 4,05kg - proste nas krecik - asi si sysli na horsi casy… :twisted: :lol:

a jak jste tu probiraly ty satky - taky mame vatanai - malou jsme do nej zkouseli dat zatim jenom jednou (do kolibky na obe ramena), ale moc se ji to nelibilo - tak nevim, jestli to zkouset porad dal nebo nepockat, az ji bude treba mesic… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
7.9.06 20:38
Tamik píše:
kacatko kolíbka, jenže která??? Ještě nezkoušela, zatím jen takový ten úvaz jak mám šátek přes záda a prsa křížem a před sebou takovou tu kapsu.
Zkusím i další, jen si stihnout stáhnout z netu návod… :?

http://www.babysatky.cz/stranka.htm

mrkni kolebku I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.9.06 06:43

Ahojky.
Tak malá byla dneska v noci zlatíčko, spinkala od půl devátý a ještě pořád chrní. Večer jsme museli přečkat koliku, ale trvalo to asi půl hodinky, tak se to dalo zvládnout.

To já ještě stále všechno žehlím, Klárka moc neblinká a ani se nepročůrává. takže peru jednou týdně.

Trička nám jsou taky k ničemu, používám jenom bodýčka, ty jsou zlatý, mám pocit, že jí aspoň netáhne na zádíčka.

Tak já jdu rychle prošmejdit net, než se prcek vzbudí a bude vyžadovat pozornost. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
8.9.06 09:28

Ahoj holky
Tak to byla dneska noc, teda spíš ráno. Ve čtyři se Píďalka vzbudila, napapala a pak to začalo.Břichabol jako blázen a nic nezabíralo. Já si ale vůbec nemůžu vzpomenout, co jsem jedla, resp. nejedla, protože to fakt nestíhám. V šest, když šel manža do práce už jsem byla mírně na nervy, pak na chvilku usnula ( já taky) a v sedm to začalo nanovo. V půl deváté se konečně vykadila ( ale stálo to za to, plína to nepobrala :roll: ) a v devět konečně zabrala. Hurá, jak málo mi teď stačí ke štěstí :lol: . Nejhorší je, že mě už od včera bolí hlava :twisted: a odpoledne jdu ještě ke všemu péct koláče ( svatební :? ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
8.9.06 09:41

Ahojky děvčátka,

tak já jdu zkusit stříhat nehtíky. Malý vypadá jak Žofré de Pejrak :wink:. Ale je zvláštní,že má dlouhý jen jeden nehtík. Tak mu ho musím jít ustřihnout dokud spinká. Ostatní nehtíky se mu sami lámou. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
8.9.06 10:05

Ahojky…tak dneska tu mame peknou zimu 8O vcera jsem se malem upekla a dneska abych vyndala kozich :?

EvikP ze on si ty nehty kouse :lol: kdyz ma jenom jeden dlouhy :lol:
Mas dobry metrik na hubnuti :wink:

Holky,myslite,ze mam jit s tou moji makovici(hlava) k doktorovi???Uz je to treti den co bili(ale opravdu hrozne)praskama se cpu od rana do vecera :oops: a uz to moc nezabira…ale jestli je to hormonama,tak by to snad melo prejit samo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
8.9.06 10:08

Mě taky bolela hlava dva dny po sobě,ale u mě to bylo asi vyšším tlakem 140/90 :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
8.9.06 10:09

Tak nehtíky jsou ostříhané a dokonce má Zdeněček všechny prstíky. Ani jeden jsem mu neustřihla. :wink: Vesele si u toho chněl,ani o tom nevěděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
8.9.06 11:28

cinq.. no, onY ty hormony po porodu blázní docela dlouho, může to být i tím. nebo nevyspáním, stresem atd.
Potěším tě, hlava mě bolí každý den :roll: nejsi v tom sama.

Jinak prdelinka je nespavec, totální, večer usnul v půl desáté, pak naštěstí vstával až v jednu a pak šel spát ve tři, vzbudil se v pět, usnul v šest, vzbudil se v sedm. No a usnul před 45 minutami :lol: nevím, kde v moudrých knížkách vzali info, že mimi spí zhruba 20 hod denně. :lol:

Petřík už je OK, jen mu moc nejde jídlo, ale to se poddá. Tak, valím dodělat rýži ke kuřátku a umýt koupelku, pak musíme udělat nějaký ten úkol do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
8.9.06 11:31

Zdravím všechny maminky s miminky.Tak jsem se přiřadila k vám,i když patřím správně mezi září.Ale narodily jsme se dřív.
Je tu z vás některá,která jako já nekojíte a máte mimi na UM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
8.9.06 11:32

Matulienko,tak to já mám asi vzorové mimi,tedy prozatím.Spinká téměř 20 hodin denně.Někdy mám pocit,že se jí nechce ani vstávat.ALe je pravdou,že jsme na kraji donošenosti.A tím to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
8.9.06 12:14

Matulienko ja si prave myslim,ze je to hormonama(asi :roll: protoze se i potim jak prase :oops: tak nevim,pritom je venku chladek(zima :?
Vyspala jsem v pohode :D budi se jednou v noci :D a ve stresu snad nejsem…
A co Petrik?Pomaha?Dcerka cte Gabinovi pohadky na dobrou noc(jsem to ale mama vycurana :oops: :lol: Takhle se totiz procvici ve cteni a Gabinu aspon slysi nekoho :oops: :lol:

Potvurko vitam te tady :D my jsme taky na UM…Jinak taky mam hodne miminko :D (jestli se da to moje slune tak nazvat :lol: a ono ho to spani prejde :wink: pockej az se zacne zajimat o veci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.9.06 12:31

Tak mi teda mame rano...... Od pol 9 stale papame a kedze to v:,–(e z prsa strieka tak hltame a potom grgame ako stary drevorubac… a samozrejme 10 minut spanku a plac… opakujeme dokola…

Teraz som uz bola trosku naprasky a skusila jej dat dolu tu ortopedicku perinku. Tak sa mala pretahuje a je chvilku pokoj.

Co mam robit ked v tom nechce moc byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital