Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
318
7.9.06 13:59

Matulienko - teda ty toho porad stihas vic a vic… ja nehraju… :lol:
Po vytrenem byte touzim uz 2 tydny.. :lol: Naposledy jsem vytirala vecer pred porodem… :oops: :lol:
Ani nestiham zehlit pidioblecky… Kdyz uz mam chvilku, tak se snazim trochu relaxovat… tech chvilek totiz neni moc… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
7.9.06 14:02

takze cely moj mega prispevok skoncil v kabloch internetu strateny.....takze uz zase nevim co som pekne pisala…

Tamik mala v satku tiez prvykrat plakala… takze ona bude nakonec rada.. neboj sa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
7.9.06 14:02

Lentilko , to je presny… Ale priznavam… :oops: ze nekdy uz to nevydrzim, polozim ho na postel a musim se trochu projit po byte a vydychat to… :oops:
Pak se ritim zpatky jak blazen a v duchu se mu omlouvam za to, ze jsem tak zla… :roll: :lol:

Jo, jo… holt nove ja prebralo vladu nad tim starym bezstarostnym… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
7.9.06 14:07

Tak to ma tesi ze nie som sama co akosi nestiham poriadok :oops:

Je to sila…bud ma mala nepusti ani na zachod…, alebo sme vonku a ybavujeme co je potreba a nakupy… alebo ked by to slo ako teraz tak chytim naladu „hniloba“ a som tak schopna max lezat alebo kukat na malu.

Ale dnes to uz musim zvladnut lebo sa moj muz odo mna odstahuje… ale ked to nase mrna stale ma plnu pracku a kos na zahlenie..... a malej sa to urobit musi aby mala co nosit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.9.06 14:13

Panoramko nehty jsem uz taky strihala,ale do ted si pamatuju,ze v porodnici mi ta jedna sestra rikala,ze nehty se nemaji strihat,az po 2 mesicich :roll: a pry kdyz se skrabe,tak rukavicky 8O nevim kde to vzala 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
7.9.06 14:15

Tamiku , snad je to ono.

http://www.detskagalerie.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
7.9.06 14:17

Hmm, tak koukám, že je to to samé, co už jsi našla taky. Jsem fakt blesk. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
7.9.06 14:31

Holky, já malého v rukavičkách kojím. Teda ne, že bych měla rukavičky já, ale Prcek.On s nima totiž tak šermuje a nejradši přímo do oka nebo v nejblišším okolí.

Tak můj zánět pravého prsu pomalu odchází(od minulého čtvrtka) a včera se mi udělal v levém. Horečka 38,6, šílená bolest hlavy a prsu. :evil:

Tak už končím se samomluvou. Pa. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
7.9.06 15:02

Ahoj holky
Tak se hlásíme po dnešní poradně. Terezka už má 55cm a 4900g - prý je to naprosto v pořádku, žádné omezování kojení Monoliso . Ale máme jinej problém - ucpaný slzný kanálek. Musím to masírovat, kapak kapky a ještě dávat mastičku. Je to boj, protože Terka nesnáší i čištění očí. Tak se s ní peru a ona řve jak tur ( sousedi si budou myslet, že jí týrám :roll: ). Jestli ta mastička nezabere do týdne, tak budeme muset do nemocnice na pročištění a to bych nerada, tak se s ní radši budu prát dál.

Nehty už jsme stříhaly několikrát, ale zá:,–(ně jen ve spánku :D .

A uklízet taky nestíhám, natož vařit ( to mě ještě ke všemu úplně přestalo bavit). Ze všeho vařím z broskví přesnídávky, protože se nám jich letos urodilo fakt hafo!?!? No prostě děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
7.9.06 16:29

Ahojky.
Tak taky rychle využívám chvilku, kdy malá spí.

Tamik - můžeš prosím tě písnout kontakt na tu holčinu se šátkama? Myslím, že si pamatuju, že jsi z Prahy a taky bych to ráda vyzkoušela. Jinak až budeš kupovat ty chrániče bradavek, tak si kup SMALL, já přes ně kojím už od 5.dne a je to v pohodě, malá je na ně zvyklá a ničemu to nebrání, už se ani venku nestydím, že je máme, holt nám to přes bradavku nejde, ale hlavně že kojíme.

Holky, koukám, jaký máte macíky, my budeme mít 4 kilča v 7 týdnech, no holt máme drobka, ale dr. nás chválí, jak jsme šikovné.

Jinak dneska se nám podařilo pást chvíli koníčky a Klárka už se na mě směje, tak jsem úplně nadšená.

Jo a taky jsem vysledovala, kdy má den blbec, prostě vždycky, když se jí nedaří přes den spát, tak je z toho nevrlá a není s ní k vydržení, naštěstí teď dva dny je zlaťoučká. Taky jí pořád rvu dudlík a moc ho teda nechce, tak nevím nevím, jestli se je někdy naučí, už si začíná pomalu cucat ruce…

V pondělí jsem objednala fusak, jakože už začíná zima a dneska je 30 stupňů… já se z toho picnu :lol:

Tak všechny moc zdravíme a poctivě čteme :o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
7.9.06 17:27

Saary http://www.clovicek.wz.cz/index.htm, Magdalena Podaná. Je myslím i často v Praze, tak se s ní zkus domluvit.
Chrániče mám od Medely, ale na výběr žádné velikosti nebyly.

kacatko malá řvala poprvý, podruhý i potřetí… prostě zatím vždy. Asi jí tam dávám blbě. Musím to zkoušet :wink:

A kdo že nestíhá žehlit??? Já už ty malé věci asi žehlit nebudu… :lol: , Niky už má teď nevyžehlené dupajdy a je jí v nich moooc dobře :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
7.9.06 17:53

Tamik a skusala si ju dat do uvazu Kolibka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.9.06 17:58

Tak jsem byla pro dcerku ve skole,vzala jsem ji na hriste…ale jenom na chvilku,venku to totiz vypada na poradny dest s bourkou 8O ale zatim je porad vedro :roll: prdola je jenom v tricku s plenou :lol:

Azehleni…co to je :?: ja uz totiz taky nezehlim :oops: on je totiz moje prasatko,ublinkne si na vse…takze porad neco peru…a to bych se nedozehlila :roll: jo,jsem proste lina :oops: :lol:

Holky tak me napadlo…jste spokojene s tim co jste meli nakoupeno pro miminko :?: Ja jsem zjistila,ze jsem nakoupila nektere veci zbytecne :oops: a vlastne porad nakupuju :oops: uz i hracky a veci na zimu :oops: :lol:
a co kocar?Jste spokojene?My zatim ano…po mesici pouzivani,zatim vse v pohode :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
7.9.06 18:09

Cinq s kocikom sme mega spokojni… a teda uputavame aj vonku pozornost… maminky buduce sa pytaju na znacku a podobne. Je rokosny…

a vecicky. Zistujem ze tricka su mi uplne naprd. Stale pouzivam len bodycka. Zda sa mi to praktickejsie.. ale je to asi len otazka zvyku.

Nechcete niekto z Prazakov kopu triciek s kratkym rukavom aj s dlhym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.9.06 18:30

Kacatko my pouzivame taky jenom bodycka…ale ted tu mame horka,takze dam plenu a na to jenom tricko :wink: kdyz uz jsem je koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí