Poradna duly
Jana Čurdová
Konecne se mi podarilo toho naseho cipise uspat… Skoro 50 minut ho chovam na jedne ruce… ![]()
Mam hrozny hlad…
Asi zacnu okusovat gauc… ![]()
Panoramko sehnala jsi ten caj nebo meltu?
Jdu vykoupat prdolu
to bude zase kriku
nejdriv proto,protoze ho musim vzbudit a potom,protoze se bude koupat
kazdy den stejne ![]()
Holčičky moje, moc děkuji, už je mi líp.
Ale je fakt, že jsem už tak vystresovaná, že se bojím jít spát, protože se malej za chvilku vzbudí.
Ale kojení nevzdám, piju čaj pro kojo maminky, meltu, snažím se i hodně tekutin denně.
Mám teď půjčenou odsávačku, ale nic se nedá odstříkat, jen ručně vymáčknu za den tak 25-50 ml, ale i tak se cítím jako hrdina, když tím v noci mrně dokrmuji.
A jdu zkusit zase něco vyždímat, Tadeášínek mi teď usnul v náručí, tak jsem ho .....ač nerada uložila do pelíšku.
A ještě jednou moc dík, nějak ot na mě padá, taková normálně nejsem
…svedu to na hormony ![]()
matulienka nebuď smutná! A hlavně neplakej, máš přeci krásné zdravé děti, tak se s nima raduj - takhle
!!!
Kojení určitě půjde a kdyby náhodou ne, svět se nezboří. Jak psaly holky, hlavně buď v pohodě!
moc ti držíme palce!!!
Cinq - meltu budu shanet zitra… budu mit trochu vic casu…
Dneska prijizdi manzel!!! Slava, slava, trikrat slava!!!
![]()
Koupete vase ratolesti kazdy den???
U nas je hrozne tvrda voda, takze Arthurka koupeme kazdy druhy den… ![]()
janey: ja lezela na oddeleni P4 - pokoj c. 8.
A na P3 (rizikove) jsem byla taky - do 21/8 vecera (taky odtekala plodovka) - hned v tom prvnim pokoji na leve strane - tak jsme se mozna potkavaly na monitoru…:)
Panoramko koupu kazdy den(ale bez samponu atd) a to pro kazdodenni zvyk
aby vedel,ze po koupani se naji a jde spat…mozna to jeste nechape,ale funguje mi to…dokonce davam i pyzama stejny,taky aby vedel,ze to je na spani…snad se mi nebudete smat
ale i s dcerkou jsem to tak delala ![]()
Matulienko svadej to klidne na hormony.....taky to delam
![]()
HOJ ahoj,
zdravím vás všechny po delší odmlce.. Nějak nebyl čas na emiminko. Když bylo ted tak hezky, tak jsme s berušinkou hodně venku a večer pak už nejak nebyl čas
Včera jsme byli v poradně berušinka krásně přibírá, paní dr. měla radost, jinak vše ok
Koukala jsem do fotogalerky, jsou tam moc pěkná fotečky vašcih miminek.. Zítra nafotíme pár foteček naší malé, a pak přihodím do fotogalerky…
Preji pekny vecer
Panoramka
Já Zdeněčka koupu taky každý druhý den. Jeden den koupeme ve vaničce a jeden den jen otřu obličej a prdýlku mokrou žinkou. V nemocnici jsme koupali každý den a malý měl strašně suchou pokožku. Měl po sobě úplně suché šupiny a od té doby co koupeme doma jen obden, tak je to v pohodě. Ani jedno suché místečko…
Holky musim se pochlubit
dostali jsme novy spaci pytel dneska(darek k narozeni Gabinu)…tak dam fotku a podarilo se mi vecer vyfotit Gabinu,jak se smeje ![]()
L_B
No tak to je gól, já zas ležela hned v tom prvním pokoji napravo
No, na monitoru jsme se neviděli, protože já tam byla vždycky sama, jen jednou s maminkou co čekala dvojčátka v 26-tém týdnu. Teda, tohle kdybysme plánovali, tak to nevyjde ![]()
janey: no to je gol…:))))
a nebyla ta dvojcatova maminka ta ukrajinka, co sla nakonec na cisare? …jsem s ni totiz byla na pokoji a byla z toho strasne vynervovana, tak by me i zajimalo, jak to nakonec dopadlo… ![]()
L_B no joooo, byla to ona!
Ale teda taky nevím jak nakonec dopadla, já šla rodit dřív než ona, ale když jsem s ní byla na monitoru, tak to jedno miminko mělo nějaký horší výsledek. Bavila jsem se s ní, takže vím, že byla vynervovaná, mezi námi, to já bych byla taky ![]()
Ahoj holky,
tak jsem se konečně po dlouhý době dostala na net. Manžílek měl dovču, tak nebyl čas
. Od pondělí už najíždíme na „ostrý režim“
. Ve čtvrtek jsme byly v poradně. Tak už máme 53 cm a 3230g (porodní 49cm a 3200). No, je vidět, že UM vyhovuje
. Holky, jak jste na tom s kilama? Mně to nějak nejde dolů
, a to v pátek jdeme na 50.výročí Sazky, tak vůbec netuším co na sebe? Nic mi není
. Jinak jsem si dneka koupila svůj vytouženej „steper“, tak budu o d pondělí šlapat- až mě nikdo neuvidí
. Nelinka docela spí, jen občas má ukrutný záchvaty - asi vzteku, to pak ječí jako tur. Zrovna dneska. A už se budí
, tak musím namíchat papáníčko.