Poradna duly
Jana Čurdová
L_B píše:
kacatko: s tim koprem je to zajimave - a to davas cerstvy nebo suseny?…a kolik tak cca?
Pouzivam cerstvy alebo mrazeny (cerstvy nakrajam do mrazaku alebo kupim mrazeny v krabicke) a do jedla tak primerene ako vravi Burian… tak cca lyzicku… neviem to odhadnut, ale pouzivam ho dost. Nemusis sa bat ze by sa to prepisklo.
Tamik píše:
kacatko kopr??? To by mě David hnal. Jak sní skoro všechno, kopr je nežádoucí (ještě svíčková)! Ale možná to udělám tak, že občas ho přidám jen do své porce, nebo tak. I když zase vařit nadvakrát… nic moc
!!!
no moj muz si vybral… kopor a mimco v klude
alebo bez kopru a bolenie bruska…
po jednej noci bol vyber jasny...... vyhral KOPOR
![]()
Cinq píše:Holky kourila jste nektera pred tehu?Ja jsem kourila,ale jenom obcas(u kavy,s kamarady nebo na party…)proste svatecni kurak![]()
a ted me to zase chyta
vcera jsme totiz byli u kamaradu na grilovani,bylo tam spoustu lidi co kourilo a ja mela takovou chut…ale odolala jsem
kdyz jsem sama tak nemusim…zacala jste nektera nebo zacnete opet???
Snad me nekuraci neukamenujou![]()
Cinq asi v tom nie si sama..... tiez ma v poslednej dobe nahanaju chute… ale skor len chute si tak v pohode
nut dat kaficko a vylozit nohy… to k tomu patrilo. Hlavne ked muz ide vonku s kavou na cigaretku, tak by som hned utekala s nim. Ale kym budem kojit tak by som veeeelmi nerada skusala taketo veci. Mozno potom, ale uvidime. Ja som totiz vzdy bola taky fajciar ze ked som sa rozhdla tak som nefajcila aj rok, takze ziadny velky zavislak. Ale som rada, ze nie som s tymi chutami sama.
Ahoj holky,
tak jsme přišli ze školy ![]()
Vojtíšek spinká v kočárku, tak mám chvíli, abych napsala.
Peťulka byl dnes s družinou na obědě, měli rizoto, prý nic moc, tak snad se ve školní jídelně polepší:-).
už se docela začínáme zabíhat. Vojtíšek je zřejmě zvyklý chodit před 8hod. z domova, protože o víkendu to byl děs
Kňoural od 8hod. do 10hod., pak konečně usnul. Dnes pohoda. Jen jsme ráno vyjeli, tak spinkal.
Jinak v noci se budí po 3 - 3,5 hodinách na kojení, takže se i docela vyspím, ale vstáváme v 6hod. - to je pravidlo.
Je to už lepší, jak prvních 14dní ![]()
Zítra jdeme zase do poradny na vážení, tak jsem zvědavá, jestli dostaneme vynadáno, že tloustneme.
Jinak nám vylejzá pupeční kýla, jsem z toho dost na větvi, protože Petřík tohle neměl. Zítra se na to dr. znovu podívá a pošle nás do Mostu do nemocnice na kontrolu na nějaké specializované pracoviště. Bojím se, že bude muset Vojtíšek na operaci. Ale nejdřív to prý řeší stahováním. No, mám z toho docela strach. A to ho plakat nenechávám, tak nechápu, z čeho to je
![]()
Cinq, já byl kuřák, a teď mi jde kolikrát „huba šejdrem“, hlavně, když cítím cigarety ze sestry, která kouří. Uáááá, už se docela těším, až nebudu kojit a dám si cigárko ![]()
Saary nekojim…a jak jsem psala,kourila jsem svatecne
doma jsem nekourila nikdy a ani pred dcerou(snazim se jit prikladem
ale proste kdyz nekam jdeme a jsou tam kuraci,tak mam chut taky
jsem hrozna ![]()
Kacatko a Monaliza To mam radost,ze v tom nejsem sama
ja uz myslela,ze tu jsem sama,kdo byl kurak ![]()
Pritel je nekurak,takze to mam jednoduche…
Ja uz od vcera(jak jsme byli u tech kamaradu) myslim na tu cigaretu
a tim jak mam chut,tak se porad necim cpu(abych zapomela)
Cinq píše:
Kacatko a Monaliza To mam radost,ze v tom nejsem samaja uz myslela,ze tu jsem sama,kdo byl kurak
Pritel je nekurak,takze to mam jednoduche…Ja uz od vcera(jak jsme byli u tech kamaradu) myslim na tu cigaretua tim jak mam chut,tak se porad necim cpu(abych zapomela)
Manžel také nekouří, takže doma mi to ani nepřijde. Horší je, když přijede sestra apod. To jsou potom muka ![]()
Monalisa24 píše:Manžel také nekouří, takže doma mi to ani nepřijde. Horší je, když přijede sestra apod. To jsou potom muka
Tak nejak ![]()
Cing - já byla kuřák od nějakých 16let.
Při první těhu jsem přestala a pak začala. Při druhém jsem přestala a už opět kouřím
! Takže já Tě odsuzovat nebudu
- je fakt , že je to škoda, ale nemůžu si pomoct, prostě nemůžu.
Ale řešit to nebudu, teď kouřím a třeba mě to jednou přejde ![]()
Monalisa - my taky máme pupečníkovou kýlu, prý to obvykle zmizí, říkali to v porodnici u dětský dr. Myslím, že je čas snad až do 1roku. Prý je třeba posilovat břišní svaly, přitahovat miminko za ručičky.
cing - a ještě: manžel kouří, naši, tchýně - takže pro „odnaučenýho“ kuřáka takřka prostředí k nepřežití ![]()
Xaxkx ja to taky neresim…(mozna trosku) ja chtela jenom vedet,jestli jsem v tom sama nebo ne ![]()
Holky opet blba otazka
jak poznate tu pupecnikovou kylu???
Ahoj holky,
hlásím se zpět z dovolené.Byla báječná a hlavně teploučko. Jeli jsme k moři a Nellinka to snášela báječně celou cestu spinkala a i tam byla hodňoučká. Kluci se vyřádili v moři a my jsme se schovávali ve stínu.
A taky jsme jí tam koupili náušničky, už se těším až je Nellinka bude nosit.
Vůbec nevím co je tu nového, ale přečíst všechno týden nazpět asi nezvládnu tak všem narozeným mimískům i miminkám gratuluji.
Už mají všechny srpňátka odrozeno?
Zdarec prďolky ![]()
Ta dnes v noci Tádík šel spinuškat v 23:15 a vstával až ve tři a pak až v 6:45, holky, prvně jsem se vyspala ![]()
A i dopoledne až doteď je vzorný..ráno jsm evzali Petříka do školky, pak krmítkovali, pak zase šli prďolu vyzvednout a jeli k zubařce, která mi ubrousila druhý zub, čiliže vypadám jako debil..chybí mi horní jedničky, šišlám jako magor..no fakt síla ![]()
Pak jsme jeli domů, prcka se nabaštil a spí zase ..doufám, že mu to už zůstane ![]()
S Petříkem jsme udělali úkoly / smekám před učitelkou, já měla chuť ho zabít
/, a já trošku poklidila byt..je to tu jak u cigánů, fakt hrůza.
No a jdu chystat houby na praženici.
Jo Krab gratuluji k miminečku, ať jste oba v pořádku a máte hodně mlíčka
Matulienko mám úplně stejný pocit vyspanosti. Malý včera usnul kolem jedenácté, probudil se o půl čtvrté a pak až v osm. Super jsem se vyspala
A dneska je taky hodný. Snad mu to vydrží co nejdéle ![]()
Jinak vás babizny vůbec nestíhám dočíst. No snad se to časem zkepší.
Holky kuřačky, já před těhotenstvím kouřila, ale ještě než jsem věděla, že jsem těhotná, nějak míň mi chutnaly.
Taky jsem se dost dlouho předtím snažila přestat - výborný způsob - začít kouřit dražší a tvrdší cíga, že se jako překouřím a nebudou mi chutnat
, hmmm, tak ale to nevyšlo - skončila jsem s červeným Marlborama a chutnaly mi mnohem víc
!!!
Ale jak jsem se dozvěděla, že čekáme prcka, hnedka jsem přestala. Při skoro dvou krabičkách denně to byl výkon
!!!
Zatím v pohodě odolávám, dokonce když to z někoho cítím, smrdí mi to. Tak snad vydržím.