Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
713
13.9.06 19:50

janey ty úvazy nejsou těžké, dá se to. Jen v tom to mimčo musí chtít být, ne jako to naše :? !!! Jak jí tam dám, spustí, ale tak, že to snad nikdo neviděl :roll: !!! Dneska jsem to teda nezkoušela, ale chystám se zítra.

Dneska mi pěkně topí pod kotlem. Nechce spinkat, pak usne, mezitím bez varování spustí sirénu, pak zase nechce spinkat… a to je celý den furt dokola. Kočár taky nijak extra nezabral. Má asi bolení, protože je vždycky jakoby v křeči, chudinka malá. Teď s ní táta jezdí v košíku.

To je vlastně k usínání. Náruč jen chvíli a občas, jinak jezdit v košíku, ze začátku prudce, pak zvolnit, pak si vezme dudlík, ale až když se zklidní nebo až sama chce… má nás prostě na háku. Pak jí ještě nesmí vypadnout, takže jednou držet dudlík, ještě jezdit s košíkem, v noci fakt prča :wink: !!! Je to celkem alchymie, ty ratolesti uspat co :?:

A já letím něco spolykat a zkusit se i umýt!
Jooo a to krkání přes rameno - jak jí tam jako přehodím? Úplně přes rameno? Já si jí vždycky opřu o sebe - bříškem na prsa - nooo a to nezabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
13.9.06 20:00

Holky, s tím odkrknutím. Někde jsem četla, že pokud si miminko do 3-5min. neodkrkne, tak už si nekrkne. No,nevím. My krkáme a někdy i ublinkneme třeba hodinu po kojení.

Tak jsme už po koupeli, zabalila jsem potom Vojtíška do rychlozavinovačky, aby se zahřál a usnul. Ale stejně počítám, že bude spinkat tak půl hodiny, protože v 18:30 bude zase krmení a Vojtík se budí pravidelně jako hodinky:-)
Jen se modlím, aby do 20hod. usnul, protože dnes dávají Pojišťovnu štěstí…

Holky, to je sranda:-), tohle jsem začala psát něco po 18hod. a od té doby Vojtík pláče. Nevím proč :( , je napapaný, přebalený… chjooo, takže se pro dnešek loučím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
13.9.06 21:41

Tamiku no, to nevím jak se jí tam bude chtít vegetit. Volala jsem tý paní, kterou jsi tady doporučila a šátek si budu brát kdyžtak od ní, tak doufám, že to není šátkem :wink: :lol: Ba ne, podle mě jde o zvyk a postupně se tam prckovi zalíbí, neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
13.9.06 21:45

Monaliso mě taky malá někdy krkne až třeba hodinu po jídle, divný 8O
Jo, tak já mažu do pelechu, ať se aspoň trochu vyspinkám, dobrou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
13.9.06 21:54

Ahoj!

Tak jsme tam byli asi 2,5hod. Fakt byli milí a snažili se. Má reflux. Chce to výdrž, polohovat a zahustit Nutritonem. Teď konečně spinká, no už se vrtí. A prý má v žaludku velikou vzduchovou bublinu, která jí taky vyhazuje jídlo. Kolem roka by se to mělo srovnat. Tak je to to samé jako s mladým. Jen se dnes už nedávají léky. prý jsou to docela utrejchy. Takže asi tak :? . Jak už pak plakala, tak jsem se neudržela a bulela s ní :cry: . Ale hlavně, že to není nic „vážnýho“, tak se všichni cítíme lépe :wink: . I malej byl z toho moc smutnej. Tak jsem zase nestihla zkontrolovat jeho školní věci, tak snad nebude zítra průser :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
13.9.06 21:57

A jak koukám, tak i vy máte nějaký boleníčka u miminek :cry: . Tak ať nám to, holky, brzy odezní! Ať se ta miminečka dají do pořádku a nic je nebolí :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
14.9.06 09:22

xaxkx ahoj, tak hlavně, že to není nic vážnějšího :wink: Teda ty hormony jsou hrozný, já jak čtu, že jsi s ní brečela, tak mi úplně vstoupily slzy do očí, já když byla s malou na odběru krve kvůli kontrole na žloutenku a slyšela jsem jak za dveřma pláče, řvala jsem jak pako. Jenže když oni jsou ty miminečka takový bezbranný a pak když mi jí donesli s tím velikým flastrem na ručičce…beruška malá…no, jsem zvědavá kdy se ty hormony uklidní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
14.9.06 09:22

Dobre rano!
Koukam, ze jsem dneska rano prvni.
xaxkx drzim palce, at se ta vzduchova bublina brzy vypusti. To musi byt narocne, kdyz takle moc breci…
Jonaska boli brisko asi nejvice rano tak od 4 hodin do 7mi a to temer kazdy den. Nebo mi to prijde nejvic, proze se mi chce hodne spat., ale nebreci v kuse jen tak pobrekava a krouti se … Ale vecer usina hezy a ma taky nejdelsi spanek za den. Vetsinou usne tak ve 21 hodin a to temer hnedka a spi tak do 0:30-1:30 Ale jinak ma hlad tak po 3 hodinach jeste stale.
Kdyz je tak hezke pocasi, tak jsme skoro cely den venku v parku. Dneska tam mame sraz jeste s 2mi z kurzu a tak tam budou 3 miminka na dece :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
14.9.06 09:26

IvcoM tak jsem tě o kousíček trumfla :wink: Normálně jak to popisuješ, tak jsi dokonale popsala naší berušku, my to máme snad na chlup stejně. Můžu se zeptat v čem spí v noci tvoje mimčo? Teda myslím zavinovačku nebo tak něco. Já totiž malou vážu doplenky a zavinovačky s ručičkama u tělíčka a tak jsem si myslela, že jak má horší pohyb, tak jí k ránu právě trápí ty prdíky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
14.9.06 09:27

xaxks …hm, tak nám učitelka napsala včera do deníčku, že neudělal úlohu do psaní:-))
Si to zapomněl otečkovat a tak jsme to neudělali. Jsem teda neschopná máti. mají ravidelně tak 2-3 úlohy, což mi připadá moc. Tak mi včera říkala, že byl naprosto nezvladatelný, nechtěl nic dělat a vyrušoval…ach jo, už to začíná. Asi budeme muset zajít někam do poradny, no, uvidíme.

Jé a už mi to tam řeve, hm, spal 15 minut :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
14.9.06 09:30

Ale cas mame stejny. Ja psala pomaleji, protoze mam Jonaska na kline… obcas spi a obcas se kouka jak pisu.

Jinak spi v rychlozavinovacce, takze se muze docela hybat. Ale asi se hybe min, protoze spinka. A nebo je to tim, ze po tom nocnim kojeni si neodrihne a hnedka usne a pak se tam ten vzduch nahromadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
14.9.06 09:33

IvcaM no tak to jo, to já mám obě ruce vyjímečně volné :lol:
Marjánka si taky neodříhne, tak máš pravdu, možná je to tím…aaaaa už se ozýváme, tak já letím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
14.9.06 09:38

Tak jai jdu delat neco k snidani, mam jiz velky hlad. Dneska jsem na vas mela vice casu, protoze mi nefunguje Centrum a tak nemuzu psat maily…

Ted jsem si udelali s Jonaskem kolotoc - na otocne zidli a tak snad bude chvili v klidu a ja se najim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
14.9.06 09:46

Ahoj holky,
po delší době se ozývám, nebylo kdy, ale už mám novinku a tou je moje dceruška. Jmenuje se Petra, narodila se 5.9.2006 v 9h ráno, váha 3.12 a 50 cm , tak jí můžete zařadit do seznámku.
Teď už musím letět, znáte to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
14.9.06 09:54

Janco29 ,

moc moc gratuluji k princezně. Ať jste obě v pořádku a máte hoooodně mlíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek