Poradna duly
Jana Čurdová
Hmmm, tak ten můj si neodříhne prakticky nikdy, ať je to ve dne, nebo v noci
. A kojím teď přes den už skoro pořád co dvě hoďky - nenajeda jeden
. Mmch, co se vám to děje za divné věci s těmi metříky
… pár týdnů po porodu a už zase v druhém trimestru jo
??!!!
… aaa, než jsem to odeslala, tak se vám to nějako spravilo
.
Holky tak jsem totalne vynervovana
rvu jak zelva a nevim co mam delat ![]()
Minuly tyden mi doktor delal test na tuberkulozu,dneska jsem tam sla na kontrolu a test je pozitivni
musim jit na radio…rikal,ze to muze znamenat,ze mam dobrou imunitu nebo ze me ockovali pred par rokama(muze to mit potom vliv na test,anebo,ze mam tu bakterii v sobe,coz znamena 9mesicu antibiotika
![]()
Jestli mam tu bakterii,tak cela rodina bude muset jit na radio taky ![]()
Nevim,co mam delat,jsem totalne hotova…
Cinq - nepanikař, určitě to bude dobrý, hlavně klídek.
Janey,IvcaM - tak u nás je to úplně v noci stejný, jak popisujete. Tak to ty miminka mají nějak asi stejný…
Lentilko - tak já kojím přes den maximálně po dvou hodinách, takže to je pro mě dobrý, někdy se to zvrtne i po hodině a to je potom síla…
Počasí - je naprosto super, využíváme to úplně maximálně a malá je pořád venku v kočáru.
Matulienka - zkus prcka uspávat venku v kočáru, třeba na balkoně, u nás to funguje báječně…doma taky spí maximálně půl hodinky. Teď je pěkně venku a dává si svůj dopolední spánek (cca 1,5 hodinky až dvě), je to potom super, že si stihnu udělat oběd a uklidit a taky vám něco napsat.
Matulienko ockovana jsem byla asi pred 5 lety…to uz je asi dlouho vid?Ja se tak bojim,nevim co mam delat…ted proste panikarim…coz umim velmi dobre
rvu jak tele…vzdyt mam dve deti
Muj zivot nebyl jednoduchy(jak jsem ti uz i psala) proc zrovna tohle?
Cinq ,
ale i po pěti letech to může být tím očkováním, zíležína tvé imunitě a spoustě dalších věcí, tak se neděs a drž se, ju? určitě to bude dobrý
saary …no, on někdy usne, někdy ne, nechávám to na něm:-)
no a jdu se chystat pro Petříka do školy..doufám, že dnes se držel..prosím, prosím ![]()
Matulienko ted mi volal pritel,zitra jsem objednana na radio,pry ji musel hodne prosit,jinak by to bylo az pristi tyden…Takze tam pry muzu cekat i hodinu,nez se najde trochu misto pro me
ale jsem rada,ze to je tak rychle.Myslis,ze to poznaji hned tam?Ze mi to hned reknou?
Ahoj holčiny
Nejprve gratulace Janče29 k Petrušce, ať hezky roste a mamince hodně mlíčka.
Teda vy jste všechny ranní ptáčata. Normálně se stydím
. Jsem asi hrozná, ale po ranním kojení ( asi mezi pátou a šestou ) ještě s Terezkou zalehnu a vstáváme většinou kolem desáté
. Je teda pravda, že chodím spát tak v jednu. Dřív ne. Všechnu práci totiž dělám většinou večer. Přes den už Terezka vyžaduje pozorost a moc toho už nenaspí. Ale včera byla zlatá. Nechala mě vytřít ( i v baráku ), umyla jsem hajzlík a koupelnu a tak podobně. Jen odpoledne, když jsem chtěla vyrazit ven dostala záchvat pláče - poprvé ( teda po druhé, první byl při naušničkách ) a já fakt nevěděla proč a co sní mám dělat. No a jak to přišlo, tak to odešlo. Ale byla to těžká půlhodinka
.
Cinq - v radiologickych centrech ke snimkum davaji i komentar, takze bys vysledek mela mit hned… Aspon takhle to delali, kdyz jsem chodila na utz (do radiologickeho centra)…
I manzelovi,kdyz byl na utz jater.. ![]()
Janca29 - moc gratuluju k Petrusce!!!! At hezky spinka a papka!
Panoramko ja jsem ale tupa
vzdyt oni to vzdy davaji s komentarem
jenomze ja jsem tak nervozni,ze ani nepremyslim…
Ted me uklidnil pritel trochu,ze kdyz byl na skole,ze mu to delali taky a mel stejnou reakci jako ja a bylo to tim,ze ma dobrou imunitu…byl na radiu taky.Tak uz tolik nepanikarim.A vlastne,kdyz mi delal Dr. ten test,tak moje reakce byla hodne rychla a prave v ten den mi pritel rikal to o te skole…ze to mel stejne,jenomze ja to hned zapomela
![]()
Jsem rada,ze se vam muzu sverit
protoze ja kdyz panikarim,tak to stoji za to
ale ja panikarim kvuli detem,ne kvuli me…Totiz kdyz bylo dcerce 4mesice,tak jsem malem o ni prisla
a od te doby jsem totalne hrozna,jak se o ni bojim a ted i o prcka…
A omlouvam se jeste jednou,ale potrebuji se vypovidat ![]()
HOJ ahoj holky,
poslední dobou nějak na diskusi přispívat nestíhám
Není to o tom, že by mně malá až tak mooc zaměstnavala, ale přes den když je tak krásně, tak jsme venku a po večerech se věnuji i domácnosti, žehlím, peru, atd.. Však to znáte..
Pořídili jsme si nové autíčko s manžou, tak jsme včera s malou jely nakupovat do nák. centra a v autosedačce mi krásně spinkala. Mno pak jsem nakoupila, a u pokladny v Tescu, mi řvala jak tur už hlady, tak jsem letela do auta a nakrmili jsme
Potom jsem se mohla vrátit a v klidu se s ní jít podívat jeste do dvou obchodů.. ![]()
Dneska jdeme na kontrolu na ortopedii na kyčle, tak jsem zvědavá, jestli to bude v pořádku všechno ![]()
Jinak jste tu psaly o spaní přes den, tak to u nás je v pohodě, napapá se a spí i dvě hodky, pak zase papu a tak dokola, v kočárku vydrží spinkat i tři hodky… Večer v 19 hodin každý den koupeme, dodržuji to pokud možno fakt přesně .. a v noci se mi budí na papu po těch 4 hodinách, ted si ten interval prodloužila ![]()
Už to není miminko, co jen leží a spí, už mě krásně vnímá, krásně se už i usmívá, snaží se krásně pást koníčky
Prostě šikulenka ![]()
Teď zrovna spinká v košíku,stihla jsem poklidit kuchyň, vysát, vytřít, jdu pověsit prádlo .. Večer mě čeká kupa žehlení
Po probuzení pujdeme na chvili na prochajdu a potom jedeme autem k panu dr. na tu ortopedii..
Příští týden ke konci chci jít už na kontrolu na gyndu po šestinedělí, tak si nechám napsat už i antikoncepci ![]()
JANČA29: posílám velkou gratulaci k dcerce PETRUŠCE !!!! At se vám daří !!!
Holky, co máte doma prvnáčky, fakt vás obdivuji, jak to zvládáte !!! (jmenovitě MONALISKO, MATULIENKO, a XAKXX (omlovám, se za zkomolení přezdívky
)
Přeji hezký den…
Jdu pokračovat v úklidu
Mischina , tak tu Tvou spici ruzenku Ti zavidim… Arthur spi tak 20 az 30 minut… ![]()
Jdu rychle do sprchy, nez si uvedomi, ze ma treba hlad… dneska rano ma hlad po hodine… ![]()
Asi najedeme na prikrm, jinak stravim cele dny na gauci kojenim… ![]()
Cinq - asi vsechny bychom panikarily… neboj, uvidis, bude to dobre!!!
PANORAMKO: Mno ale naše spící Růženka, má i „své dny“, kdy taky nemůže zaspat, ale naštěstí je to jen někdy
Probouzí se na krmení, pak zase zaspí, nebo si jen brouká v košíku a čouhá na plyšovou hračku. Ale když má pořádnýho hlada, tak umí zařvat, jak tur
To pomalu bourá zdi
Kolikrát si říkám, co si asi říkají sousedi, když tak řve.., že ji tu mučíme nebo co.. A u koupání, je řev slabější, ale za to, když ji mažu, čistím ouška, atd. tak řve jak tur, ale když má už plínu, pak overálek, to už je klídek
![]()