Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
14.9.06 10:37

Hmmm, tak ten můj si neodříhne prakticky nikdy, ať je to ve dne, nebo v noci :roll: . A kojím teď přes den už skoro pořád co dvě hoďky - nenajeda jeden 8O . Mmch, co se vám to děje za divné věci s těmi metříky 8O … pár týdnů po porodu a už zase v druhém trimestru jo :lol: ??!!!

… aaa, než jsem to odeslala, tak se vám to nějako spravilo :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
14.9.06 10:39

Holky tak jsem totalne vynervovana :? rvu jak zelva a nevim co mam delat :cry:
Minuly tyden mi doktor delal test na tuberkulozu,dneska jsem tam sla na kontrolu a test je pozitivni 8O :cry: musim jit na radio…rikal,ze to muze znamenat,ze mam dobrou imunitu nebo ze me ockovali pred par rokama(muze to mit potom vliv na test,anebo,ze mam tu bakterii v sobe,coz znamena 9mesicu antibiotika :! :cry:
Jestli mam tu bakterii,tak cela rodina bude muset jit na radio taky :(
Nevim,co mam delat,jsem totalne hotova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
14.9.06 10:41

Cinq
a nebyla jsi nedávno očkovaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
14.9.06 11:02

Cinq - nepanikař, určitě to bude dobrý, hlavně klídek.

Janey,IvcaM - tak u nás je to úplně v noci stejný, jak popisujete. Tak to ty miminka mají nějak asi stejný…

Lentilko - tak já kojím přes den maximálně po dvou hodinách, takže to je pro mě dobrý, někdy se to zvrtne i po hodině a to je potom síla…

Počasí - je naprosto super, využíváme to úplně maximálně a malá je pořád venku v kočáru.

Matulienka - zkus prcka uspávat venku v kočáru, třeba na balkoně, u nás to funguje báječně…doma taky spí maximálně půl hodinky. Teď je pěkně venku a dává si svůj dopolední spánek (cca 1,5 hodinky až dvě), je to potom super, že si stihnu udělat oběd a uklidit a taky vám něco napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
14.9.06 11:06

Matulienko ockovana jsem byla asi pred 5 lety…to uz je asi dlouho vid?Ja se tak bojim,nevim co mam delat…ted proste panikarim…coz umim velmi dobre :cry: rvu jak tele…vzdyt mam dve deti :( Muj zivot nebyl jednoduchy(jak jsem ti uz i psala) proc zrovna tohle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
14.9.06 11:12

Cinq ,
ale i po pěti letech to může být tím očkováním, zíležína tvé imunitě a spoustě dalších věcí, tak se neděs a drž se, ju? určitě to bude dobrý

saary …no, on někdy usne, někdy ne, nechávám to na něm:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
14.9.06 11:13

no a jdu se chystat pro Petříka do školy..doufám, že dnes se držel..prosím, prosím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
14.9.06 11:20

Matulienko ted mi volal pritel,zitra jsem objednana na radio,pry ji musel hodne prosit,jinak by to bylo az pristi tyden…Takze tam pry muzu cekat i hodinu,nez se najde trochu misto pro me :( ale jsem rada,ze to je tak rychle.Myslis,ze to poznaji hned tam?Ze mi to hned reknou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
14.9.06 11:27

Ahoj holčiny

Nejprve gratulace Janče29 k Petrušce, ať hezky roste a mamince hodně mlíčka.

Teda vy jste všechny ranní ptáčata. Normálně se stydím :oops: . Jsem asi hrozná, ale po ranním kojení ( asi mezi pátou a šestou ) ještě s Terezkou zalehnu a vstáváme většinou kolem desáté :oops: . Je teda pravda, že chodím spát tak v jednu. Dřív ne. Všechnu práci totiž dělám většinou večer. Přes den už Terezka vyžaduje pozorost a moc toho už nenaspí. Ale včera byla zlatá. Nechala mě vytřít ( i v baráku ), umyla jsem hajzlík a koupelnu a tak podobně. Jen odpoledne, když jsem chtěla vyrazit ven dostala záchvat pláče - poprvé ( teda po druhé, první byl při naušničkách ) a já fakt nevěděla proč a co sní mám dělat. No a jak to přišlo, tak to odešlo. Ale byla to těžká půlhodinka :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
14.9.06 11:53

Cinq - v radiologickych centrech ke snimkum davaji i komentar, takze bys vysledek mela mit hned… Aspon takhle to delali, kdyz jsem chodila na utz (do radiologickeho centra)… :! I manzelovi,kdyz byl na utz jater.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
14.9.06 11:54

Janca29 - moc gratuluju k Petrusce!!!! At hezky spinka a papka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
14.9.06 12:27

Panoramko ja jsem ale tupa :oops: vzdyt oni to vzdy davaji s komentarem :roll: jenomze ja jsem tak nervozni,ze ani nepremyslim…

Ted me uklidnil pritel trochu,ze kdyz byl na skole,ze mu to delali taky a mel stejnou reakci jako ja a bylo to tim,ze ma dobrou imunitu…byl na radiu taky.Tak uz tolik nepanikarim.A vlastne,kdyz mi delal Dr. ten test,tak moje reakce byla hodne rychla a prave v ten den mi pritel rikal to o te skole…ze to mel stejne,jenomze ja to hned zapomela :oops: :roll:

Jsem rada,ze se vam muzu sverit :oops: protoze ja kdyz panikarim,tak to stoji za to :roll: ale ja panikarim kvuli detem,ne kvuli me…Totiz kdyz bylo dcerce 4mesice,tak jsem malem o ni prisla :( a od te doby jsem totalne hrozna,jak se o ni bojim a ted i o prcka…
A omlouvam se jeste jednou,ale potrebuji se vypovidat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
14.9.06 12:37

HOJ ahoj holky,

poslední dobou nějak na diskusi přispívat nestíhám :-) :oops: Není to o tom, že by mně malá až tak mooc zaměstnavala, ale přes den když je tak krásně, tak jsme venku a po večerech se věnuji i domácnosti, žehlím, peru, atd.. Však to znáte..
Pořídili jsme si nové autíčko s manžou, tak jsme včera s malou jely nakupovat do nák. centra a v autosedačce mi krásně spinkala. Mno pak jsem nakoupila, a u pokladny v Tescu, mi řvala jak tur už hlady, tak jsem letela do auta a nakrmili jsme :twisted: Potom jsem se mohla vrátit a v klidu se s ní jít podívat jeste do dvou obchodů.. :-)
Dneska jdeme na kontrolu na ortopedii na kyčle, tak jsem zvědavá, jestli to bude v pořádku všechno :-)
Jinak jste tu psaly o spaní přes den, tak to u nás je v pohodě, napapá se a spí i dvě hodky, pak zase papu a tak dokola, v kočárku vydrží spinkat i tři hodky… Večer v 19 hodin každý den koupeme, dodržuji to pokud možno fakt přesně .. a v noci se mi budí na papu po těch 4 hodinách, ted si ten interval prodloužila :-)
Už to není miminko, co jen leží a spí, už mě krásně vnímá, krásně se už i usmívá, snaží se krásně pást koníčky :-) Prostě šikulenka :-)

Teď zrovna spinká v košíku,stihla jsem poklidit kuchyň, vysát, vytřít, jdu pověsit prádlo .. Večer mě čeká kupa žehlení :twisted: Po probuzení pujdeme na chvili na prochajdu a potom jedeme autem k panu dr. na tu ortopedii..

Příští týden ke konci chci jít už na kontrolu na gyndu po šestinedělí, tak si nechám napsat už i antikoncepci :-)

JANČA29: posílám velkou gratulaci k dcerce PETRUŠCE !!!! At se vám daří !!!

Holky, co máte doma prvnáčky, fakt vás obdivuji, jak to zvládáte !!! (jmenovitě MONALISKO, MATULIENKO, a XAKXX (omlovám, se za zkomolení přezdívky :oops: )

Přeji hezký den…

Jdu pokračovat v úklidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
14.9.06 12:45

Mischina , tak tu Tvou spici ruzenku Ti zavidim… Arthur spi tak 20 az 30 minut… :roll:

Jdu rychle do sprchy, nez si uvedomi, ze ma treba hlad… dneska rano ma hlad po hodine… 8O
Asi najedeme na prikrm, jinak stravim cele dny na gauci kojenim… :roll:

Cinq - asi vsechny bychom panikarily… neboj, uvidis, bude to dobre!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
14.9.06 13:03

PANORAMKO: Mno ale naše spící Růženka, má i „své dny“, kdy taky nemůže zaspat, ale naštěstí je to jen někdy :-) :wink: Probouzí se na krmení, pak zase zaspí, nebo si jen brouká v košíku a čouhá na plyšovou hračku. Ale když má pořádnýho hlada, tak umí zařvat, jak tur :-) To pomalu bourá zdi :D :D :D Kolikrát si říkám, co si asi říkají sousedi, když tak řve.., že ji tu mučíme nebo co.. A u koupání, je řev slabější, ale za to, když ji mažu, čistím ouška, atd. tak řve jak tur, ale když má už plínu, pak overálek, to už je klídek :-) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí