Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
486
11.9.06 17:37

Cinq- ta kýla, je to okolo toho pupíku takový vystouplý, alespoň my to tak máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
11.9.06 17:55

Holky, musím se pochlubit. Už mám 12 kg dole. Takže mi zbývá už jen 6 kg. Snad to do vánoc shodím :D

A malý stále prdíkuje a prdíkuje … ach jo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
11.9.06 18:09

Kocky, tak mi sme sa vratili od noveho ortopeda.

Doktor malu prezeral zdoha zhora a veeeeelmi sa cudoval ze nam dali v nemocnici malu balit do perinky… ze to nie je vobec na perinku, ze je tam trosku nieco ale ze bude stacit siroke balenie a iba cez noc.

Chapete to? A to ma na Bulovke vystresovali ze som celu cestu za volantom plakala a este aj mzovi doma na pleci. A samozrejme mi tam nikto nic nepovedal. Tu som sa aspon uz zmierena ze teda nie sme uplne OK, chcela v klude na vsetko popytat. Aspon vediet co nam je a co pre to mozem urobit. A vida...... perfektna oambulancia.

Prazacky odporucam ortopediu na Cernaku. Necakate, personal vam vsetko vysvetli a postara sa a doktor je absolutne v klude co tie mimca citia…

Fu tak my sa uz usmievame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
11.9.06 18:47
cecetka píše:
Holky, musím se pochlubit. Už mám 12 kg dole. Takže mi zbývá už jen 6 kg. Snad to do vánoc shodím :DA malý stále prdíkuje a prdíkuje … ach jo :?

Tak to mi prozraď , jak jsi to provedla :D . :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.9.06 19:16

Cinq - pokud teda nekojíš, tak si cigárko dej, to přeci není problém

Kacatko - nebyla jsi s malou na klinice dr.Čecha? My chodíme tam k dr.Zídkovi, je fakt super, úplně v klídku a taky máme široký balení na noc, což teda praktikuju 3 noci a je mi jí chudinky líto, hlavně ji víc bolí bříško. Jo a ještě mi prosím tě vysvětli,jak třeba dáváš kopr do pečenýho kuřete nebo ke kotletám, to se mi nějak nezdá 8O

Jinak já jsem dneska nevyspaná. Mám pocit, že vždycky, když trávíme den někde mimo domov, tak mohem hůř spí, protože ji budí všechny dojmy, který za celý den získala… ale trčet doma kvůli tomu nebudem.

Tak se mějte krásně, já zase zítra juknu, ahoooooj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
11.9.06 19:27
saary píše:

Kacatko - nebyla jsi s malou na klinice dr.Čecha? My chodíme tam k dr.Zídkovi, je fakt super, úplně v klídku a taky máme široký balení na noc, což teda praktikuju 3 noci a je mi jí chudinky líto, hlavně ji víc bolí bříško. Jo a ještě mi prosím tě vysvětli,jak třeba dáváš kopr do pečenýho kuřete nebo ke kotletám, to se mi nějak nezdá 8O

Jinak já jsem dneska nevyspaná. Mám pocit, že vždycky, když trávíme den někde mimo domov, tak mohem hůř spí, protože ji budí všechny dojmy, který za celý den získala… ale trčet doma kvůli tomu nebudem.

Tak se mějte krásně, já zase zítra juknu, ahoooooj

presne tam sme boli u toho isteho lekara...... no oproti tej perinke su plienky poklad… vam hodim do galerky malu uvaznenu v tej perinke ked to stiahnem z fotaka.
A ten kopor do kurata? No ako priloha zemiaky pecene alebo varene s koprom… :lol: alebo koprovy dresing..... smotana s koprom.....
Ja som tiez najprv krutila nosikom, ale ono sa to vazne sa stcit kamkolvek… len sa nebat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
11.9.06 22:20

Hlásím další pokrok se šátkem… Nooo pokrok. Zkusili jsme jiný úvaz a nakonec v něm usnula. Ale toho křiku 8O !!! Jenže ona taky skoro celé odpol. nespinkala, tak už toho možná měla dost. Zítra budem pokračovat. Prý má výdrž a mám jí mít taky :wink: !!! Jsem zvědavá, kdo z koho!
Tak dobrou noc, já si za celý den nestihla ani s malou lehnout, tak padám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
11.9.06 22:44

Saary k těm naušničkám - nám Dr. řekla, že klidně hned po šestinedělí a moje babička ( zdr. sestra, propíchla uši snad všem lidem co znám ) tvrdí, že čím dříve tím lépe - prcek se méně mele a rychle zapomene a hlavně si za ně netahá :lol:

Jinak vás vůbec nestíhám číst, protože když je konečně hezky, trávíme většinu dne venku. Píďalka totiž v kočárku nádherně spinká.

Jo a dneska jsem byla na kontrole u mého gyndr. Ten měl zase vtipnou náladu ( prej jí mám jako kdybych vůbec nerodila 8O ), ale vše je v pořádku. Dokonce už mi napsal i antikoncepci. Z toho má radost hlavně taťka :lol: :lol: :lol: !

Lentil s tím hnisáním mám trochu strach, protože mě to hnisalo prej dost dlouho, ale máme antibiotickou mast do oka a stím to mám mazat. Tak snad to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
11.9.06 22:54

Ahoj holky, tak my máme za sebou velký víkendový „výlet“ (400km) za hodně nemocnou manželovou babičkou. Danýsek byl zlatíčko, celou cestu spinkal, jen se probudil po třech hodinách na kojo a pak zase usnul a já ještě potom za jízdy odstříkávala zbytky mlíčka (mám, naštěstí už ustupující, zánět obou prsou, takže tam žádné mlíko nesmí zůstat). V nemocnici byl zlatíčko ještě větší, dali jsme ho prababičce do klína a ona si ho hladila a já na něj mluvila a Dany se smál s pusinkou dokořán. Asi za 15 minut nás vyhnali, skončily návštěvy :( A dnes babička(prababička) zemřela. :cry: :cry: :cry: Úplně jakoby čekala až nás ještě uvidí a pak že „může odejít“. Omlouvám se za smutné téma,ale musela jsem se vypsat, měla jsem ji taky ráda. Krásně mě přijala do rodiny, bez předsudků ( u manželových rodičů to bylo horší). Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
12.9.06 08:25

Pekne ranko!

Tak u nas asi bude konec s kojenim...... :oops: :? Nemam dost mleka… Vcera vecer jsem odsavackou odsala jen 50 ml....... z obou prsu… :?
Arthurek breci, protoze ma hlad..... 8O pak nespi… ja brecim, protoze on breci a ma hlad........; :( Ach jo....... :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
12.9.06 09:06

Ahoj holky…tak vam reknu,delat domaci ukoly s dcerou,je nad moje sily 8O :oops: :lol: ja bych ji prizabila nekdy(nebo mozna radeji sebe :oops: :roll: ja to proste neumim vysvetlit tak,aby to pochopila :roll: vysvetluju ji to hodinu a nic :roll: pak jsi prijde pritel domu,vysvetli ji to za 5 minut a ona to chape 8O

Panoramko tak jenom zacni prikrmovat a ono se ti treba mleko rozjede :wink: vzdy nejdriv nakoj a pak dokrm prikrmem :wink:
Nevis jestli maji neco v lekarne na prdiky :?: Vcera jsme meli poprve velky problem :idea: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
12.9.06 09:28

Panoramko - hlavně to nevzdávej :! :! :! , hodně pij a často přikládej, třeba se to ještě zlepší :wink: .

Moniko - upřímnou soustrast. Dobré na tom je to, že se babička dočkala pravnuka … jinak by vás její smrt bolela mnohem víc.

Millhausko - ty hade :lol: … že ji máš jako pěkně zánovní jo 8O ? Kuuurnik, já tu blednu závistí … nechcu ju mít opoužívanou :lol: (ale jizva už je pěkná :wink: - krásně hladká - ne ten rozšklebený kráter, co mě tam strašil ještě dva týdny po porodu 8O ).

A co, děvuchy, cvičíte pánevní dno 8O ??? Mně se pořád chce čůrat, jako kdybych byla těhotná :roll: . Ale nekýchám, tak jsem nezjistila, jsem-li inkontinentní či nikoli :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
12.9.06 09:30

Ahojky holčiny,

ROdičovský příspěvek od 1.1.2004

chci se zeptat jaké máte informace ohledně rodičovského příspěvku od toho 1.1.2007 ? bude tedy tech 7800Kč nebo zůstává 3600 Kč a zůstalo jen u slibů před volbami, já totiž volala na sociálku a tam mi řekli, že ještě o ničem neví a že tedy asi pořád - no zatím platí tech 3600Kč, nekdi tady už totiž psal z holek předemnou, že jí řekli na sociálce něco jiného máte někdo lepší informace ?

Klárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
12.9.06 09:45

Cinq - dneska jdeme k pediatrovi, tak asi odejdu s prikrmem… Ale hlavni pro me je Arthurova pohoda…
Zatim jsem nic na prdiky neshanela… :roll:

Lentilko , jeste to nevzdam… ale piju dost a pres den se mi vubec nenalivaji prsa… jen v noci… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.9.06 10:23

Ahoj holky,
jiz jsem dele nepsala, ale ted jsem stihla dost docist :-) Jonasek spinka. MInuly tyden jsem ve volnem case pletla svetricek, tak jsem na emimino nemela moc casu a manzel taky preinstalovaval pocitac.

Vcera jsem byla jiz potreti na poporodnim cviceni a je to dobry, ale stejne mam jeste asi 8 kg navic :cry: Ale nijak to neresim, to se urcite casem ztrati. Panevni dno pry je dobre, kdyz pri curani dokazes zastavit proud a pak zase pustit. Jeste to u mne nefunguje uplne…

Nam byl na prdiky doporucen cajicek. Na hrnek vody vrchovatou lzicku kminu, vylouhovat, ochladit a dat napit prckovi z lahvicky tak 30 ml nebo proste kolik vypije. Vazne to pomaha. Davam mu napit rano a vecer a zbytek vzdy vypiju ja.

Panoramko - nevzdavej to, hodne pij a bud v klidu a ono se to urcite zlepsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí