Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
486
12.9.06 23:19
matulienka píše:
Lentilko,
no, je to docela síla, protože mám na starosti i Petříka a tak lítám mezi domem, školou, obchodem atd. a toho času vážně moc není, ale nějak to zatím jde i když mám pocit, že brzy padnu za vlast :lol: :lol:
Ale nerada něco vzdávám, tak uvidíme :roll:

Jo, je to docela síla školní dítko a mimčo, viď? :D Mladýmu dnes začaly úkoly, tak byla docela honička mezi dětským pokojem a pokojem, kde byla malá 8O ! Navíc, ten humus, kterýmu říká psaní, to byste měly vidět. Tak jsem to neunesla a dostal pár výchovných. To bych snad nenapsala ani nohou! :evil: Myslela jsem si, že druhá třída bude klidnější, ale jak vidím, tak to opáčko z první je celkem síla. A to neměl v první žádný problém s učením. Takže: nechápu. Řekla bych, že prostě fláká! Pak lítání do školy. Do toho od října skočí 2× týdně angličtina, mají to ve škole jako nepovinnou povinnost :roll: . Na obědy chodí domů, protože NIC nejí, takže odmítám vyhazovat prachy za nesnězený jídlo :? . A pak zase poletíme do školy na anglinu. K tomu chce za kamarádama na hřiště, takže chodím s ním a s malou. Sám chodit odmítá :( :evil: Naštěstí je hezky, takže mi procházka s malou nevadí, ale až bude hnusný počasí… Buď se naučí chodit sám nebo asi nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
13.9.06 08:18

xaxks ,
no, vážně je to síla. Manžel nemůže ani vodit do školy ani ze školy a tak to musím já. Tádík k tomu všemu chodí spát ráno kolem šesté, tak už v sedm jej musím chystat na cestu do školy. Líp to vážně vyjít nemohlo :lol:
A přesně jak říkáš, hlídat úkoly, pak odpoledne ven, aby je člověk nešidil.
Obědy taky vařím, jako ty, páč náš mladej nejí a tak by to byly vyhozený prachy.

Panoramko ,
jé, ty mi lichotíš :oops:
každopádně se někdy taky divím, že ještě žiju. :lol: Asi díky té honičce už mám jen to jedno kilo nahoře, ale pneu kolem bříška a boků mám slušný, víc mi zhubly nohy.
No a valím vařit oběd, protože pak už bych nic nestihla, ale raději bych šla spáááát :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.9.06 08:52

Matulienko a Xaxkx pridavam se k vam :lol: Mit doma skolaka a novorozene je nekdy zahul 8O a hlavne kdyz piseme ukoly a Gabinu si vzpomene,ze chce mamu 8O to je potom neco :lol: Jinak my vstavame rano v 7.00h do skoly a Gabinu vstava mezi 5-6hodinou,takze pak usne a ja ho musim opet budit :? Takze jako u tebe Matulienko…

Chtela jsem se zeptat…uz asi 4 dny mam problem.Prcek spi asi od 22;00h do 5-6h a potom pokracuje(ted jeste spi,protoze dcerka ma dnes volno) ale vzdy tak hodinku az hodinku a pul pred spanim zacne plakat a ja nevim proc 8O :? protoze je po jidle,brebaleny a brisko ho podle me neboli(protoze se nekrouti atd)…pak proste prestane a do 10 minut usina s usmevem 8O nemate to nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.9.06 08:56

Xaxkx ja vedela,ze jsem opet neco zapomela :oops: :lol: To by jsi mela videt moji dcerku jak pise 8O obcas bych ji prizabila taky :oops: ale ona porad pospicha :roll: nevim kam 8O protoze kdyz pise pomalu,tak to jde :D ale jinak ne :?
Ale z ceho mi dela radost je matika,tu umi opravdu vyborne 8O uz od skolky :wink: to nebude mit pome…ja byla na matiku blba :oops: :lol:
Jinak dcerka chodi do druhe tridy taky :D
Co se uci tvuj kluk ve druhe tride?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
13.9.06 09:05

Cinq - s tim placem pred spanim… My to mame taky tak… a je to tim, ze Arthur nemuze usnout… Tak je mrzuty… Tchyne ho dokaze uklidnit do nekolika minut… Ja nekdy vubec… :wink:
Toz tak…

Jo, a jak to delate, kdyz vam vasi drobecci usnou na ruce, ale kdyz je polozite, tak se hned vzbudi a zacnou plakat? Ja se diky tomuhle sotva vysprchuju… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
13.9.06 09:42

Panoramko , já to dělám tak, že když ho mám v náručí, poplácávám ho po plínečce a když se v postýlce probouzí, začne zase poplácávat a tím ho ošidím :lol: Víš, takový spací rituálek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
13.9.06 09:58

Holky ked mate vorove dieta tak sa musi najst niekto iny kto vam neda spat :-)

vcera ma muz zabudol za pocitacom pracovat tak som sa odp;lazila spat o druhej (akosi som sa zabudla). Mala vstavala az o 5,30 tak sme sa pekne napapali a ze sa teda konencne do ruzova vybuvam.

Ha ha ha… 7,30 telefon domaci. Zhanali muza… sa mozrejme mobil vypnuty a on vonku na rannej cigaretke s kavickou. Takze pekne zupancek a s telefonom v panelaku pred barak ze ako si to ma vybavit. Navtrat do postele. Potom zase muz s telefonom a mapou za ako navigovat. Dalsich 300 otazok..... Normalne rano ked sa preberiam k malej trva mi asi minutu zaspat. Teraz je desat a ja sa neviem ulozit..... ale mala opat napapana spinka tak idem asi k nej zaliezt, lebo o piatej mam konzultaciu a ked trosku este nepovegetim tak teda teta nebude mat zo mna nic a jej baracik zostane v povodnom stave :-) a to nemozeme tak nechat ked potrebuje riesit stavbu a zariadenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
13.9.06 10:02

S tím uspáváním jsme na tom taky tak. Při kojení nebo na rukou usne, ale jak ho položíme do postýlky, tak začne zase plakat. A včera večer to byl skoro záchvat, jak se vztekal. Jsem myslela, že mě z něho odvezou na psychinu. Usnul až kolem jedenácté. Do toho všech nás trápí prdíky, takže i když usne, tak do pěti minut se začne kroutit jako žížala a plakat a přestane, až když si prdne nebo vykaká. No jenže do té doby už je zase probuzený, takže uspáváme na novo :cry:
Holky nevíte, kde se to dítě na noc vypíná? :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
13.9.06 10:12

Cecetka … Ti nasi kluci se asi domluvili… Taky jsme vcera vecer meli „dlouhy“ vecer… Od sesti do deseti nespal… Zabral kolem osme v naruci… ale ja uz vazne musela na zachod… a to byl konec… V deset uz jsem nemohla a zacala byt zla… :oops: :roll: Tak jsem si ho vzala do postele a nakojila v leze… a on hned pote usnul… :lol: Ufff… :roll:

Mmch - ted mi zase spi v naruci… polozit, ci nepolozit… tot otazka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.9.06 10:17

Cecetka vypina se tak,ze si das spunty do usi a odejdes z mistnosti :lol:

Panoramko ja to delam jako Matulienka :D poplacavam po prdelce a pak kdyz ho dam do postylky,tak trosku pokracuju :oops: a pak spinka :D ale vetsinou usina sam…bez me pomoci,ale to jenom pres den a rano,vecer proste dela herecku a chce se chovat 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
13.9.06 10:34
Cinq píše:
Xaxkx ja vedela,ze jsem opet neco zapomela :oops: :lol: To by jsi mela videt moji dcerku jak pise 8O obcas bych ji prizabila taky :oops: ale ona porad pospicha :roll: nevim kam 8O protoze kdyz pise pomalu,tak to jde :D ale jinak ne :?
Ale z ceho mi dela radost je matika,tu umi opravdu vyborne 8O uz od skolky :wink: to nebude mit pome…ja byla na matiku blba :oops: :lol:
Jinak dcerka chodi do druhe tridy taky :D
Co se uci tvuj kluk ve druhe tride?

No jo, ale Martin psal v první v pohodě a teď :evil: . Ale mám taky pocit, že to chce mít rychle za sebou a pak to dodělá tak, že by to nikdo nepřečetl :x . Právě včera musel tu hrůzu, co vytvořil ve škole doma předělat a jak psal pomalu, tak to vypadá normálně. Takže zákaz DVD, PC a playstationu i hraní, než se srovná. Fakt nic jinýho neplatí. Abych se přiznala, nedívala jsem si, co je čeká za látku. Nějak ještě nebyl čas. Jen jsem viděla trochu ČJ a tam už nějaký rozbory vět a tak. No, mně to šlo, tak doufám, jinak :! :evil: A matiku nevím, tam jsem se nekoukala. Zatím jen opáčka plusy a mínusy, slovní úlohy… Takže to je zatím v pohodě. Jinak prvouka ačtení + plavání místo tělocviku a výtvarka a odpoledne AJ. Taky jsem si říkala, že se budu muset podívat, protože každá škola, alespoň u nás v Letňanech, učí jinak. A tahle by měla být více na matiku a jazyky. No, uvidíme. Je tu první rok. Z tý původní jsem ho stáhla, jinak bych tu mrchu (třídní) zardousila, a to i s tím dementím ředitelem a snad celej kolektiv těch krůt tam. Dala mu třídní důtku, v první třídě!!! Ta ženská byla, PARDON, nevyšukaná zakomplexovaná kráva. Už jsem jí to říct musela… Protože ta tyranie dětí! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.9.06 10:50
[quote="xaxkx] Dala mu třídní důtku, v první třídě!!! Ta ženská byla, PARDON, nevyšukaná zakomplexovaná kráva. Už jsem jí to říct musela… Protože ta tyranie dětí! :twisted:

Za co dostal tridni dutku v prvni tride :idea: 8O 8O 8O

Jinak dcerka se uci matiku,pravopis,poezie(nevim na co),casovani(tady ve FR je to slozitejsi),gramatika(taky slozity) a mozna budou mit plavani…jinak chodi se ucit tancovat a hrat na hudebni nastroje…AJ budou mit az pristi rok(myslim)ale s tou by dcerka problemy mit nemela,uz ted umi dost veci(doma mluvim s pritelem AJ)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
13.9.06 11:08

Ahojky.

My na noc praktikujeme to, že kojím v leže, prcek usne a my ji jenom přeneseme do postýlky. Tak máme klid a nemusíme řešit pokládání z ruky, to je totiž taky vždycky horší. No a prdíky ji bohužel budí, potom brečí ze spaní a když je to horší, tak se tím probudí, to je potom blbý, protože trvá dlouho, než se zase uspí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
13.9.06 11:25

Ahoj holky,

nejdřív velká gratulace Krab…

A teď k miminkům. Náš Zdeněček doteď hodné dítko, si poslední dva dny vynucuje chování vztekáním. Vždycky začne jakoby brečet,ale to jeho brečení je úplně jiné než normálně. Prostě se vzteká. Tak ho na chvilku pochovám. Během 5minut spí,ale jakmile si ho dovolím zase položit, tak je během 30min. vzhůru a začne znova. Začal mi to dělat i v kočárku. Myslela jsem jestli není nemocný. Tak jsem mu měřila teplotu a má 37,6C,ale prý by to mělo být normální. Od 6týdnů se má od teploty odečítat 0,5C a normální teplota je 36,5-37,2C. Co si o tom myslíte? Je to pravda s tou teplotou? Jinak mu nic není. Jen doufám, že už mu nezačínají růst zoubky. :roll:

Jo jinak kdo tu psal o kojení přes klobouček? Myslím,že Tamík . Tak u nás je to tak,že se malý naučil v pohodě pít bez kloboučku. Jenže teď ty dva poslední dny se u toho strašně vzteká. Prso má v puse ale ne a ne tu pusu zavřít a přisát se. Hází hlavičkou ze strany na stranu. A když se přisaje,tak dvakrát zatáhne a pak se začne vztekat. A když mu teda dám zase klobouček,tak se vzteká taky. Přijde mi,že se mu nechce tahat. Ale nakonec vyhraju a on saje.Nechám ho vyvztekat a až když se uklidní,tak mu dám znova prso do pusy. Když jsem ho naposledy vážila,abych věděla, jestli něco vypije,tak jsem se zděsila. Vypil 140ml.

Dnes v noci to bylo moje zlatíčko. Nechal mě spát 5h. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
13.9.06 11:26

Ahoj holky
Tak my období usínání v náručí už máme za sebou :wink: . Teď jí většinou hned dám do košíku nebo do postýlky a když nemůže usnout, perfektně zabírá dudlík. Krásně se sním utahá. Akorát je problém, že než usne, tak jí asi stokrát vypadne a maminka musí hned přiběhnout. Ale řeším to tak, že jí ho tam ze začátku přidržuju a o to rychleji usne. Zrovna ho tu spokojeně tahá. Ale myslím že usne hned, protože jsme od půl osmý bojovali s prdíkama :roll: , ale povedlo se :lol: . Á už se neozývá mlaskání. že už by spinkla? Kéž by. Potřebovala bych taky něco dělat. Je to tu jak po výbuchu atomovky :oops: :oops: :oops: . Mám pocit, že to uklízení nějak nezvládám ( je pravda, že jdu radši ven ).

Cecetko když Píďalka nemůže usnout ( třeba ještě v těch deset ), tak jí ještě jednou přiložím k prsu ( i když jedla třeba v devět ) a ona mi u toho parádně usne. Samozřejmě už jí nedávám odkrknout, ale rovnou do postýlky. U nás to funguje perfektně. Říkám tomu, že jí dávám napít na dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí