Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2518
14.9.06 14:27

Velká gratulace Jance29 k Petrušce!!! Hodně mlíčka a spokojené miminko!!! 

Holky, vymázla jsem z našich stránek www.srpen2006.estranky.cz holčiny, co se neozvaly. Jestli jsem někoho vymazala omylem, omlouvám se!!! Pošlete mi mail radka.cermakova@tiscali.cz nebo SZ a hned vás tam dopíšu.

Teď běžím pro Pitrýska do školy. Dnes jsme byli s manželem v tom Mostě a jeli jsme tam zbytečně!!! Dětská chirurgie je každé úterý:-/, takže nás to čeká příští týden.
Také jsem byla v Chiccu, koupila jsem Vojtíškovi super bundičku na podzim. Raději vel. 62, protože to venku zatím moc podzimně nevypadá:-).

Tak snad večer se sem dostanu. Mějte krásný den!!!

http://animace.org/…/G100016.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
14.9.06 15:24

Cinq neboj, to budes mit jen dobrou imunitu, to se pak takhle projevuje, to se nahodou stava docela casto, me se to stalo jednou ve skole taky a nic mi nebylo! Nebul, mysli na mliko :wink: Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
14.9.06 15:36

Ahoj spolumaminy

Cinq : urcite to dobre dopadne :!

My uz se taky menime, Filipek se cim dal vic usmiva, nejvic, kdyz na neho delam ruzne ksichty, to se mu libi nejvic :lol: ted zrovna spi venku uz asi dve hodiny, venku se mu spi nejlip, skoda, ze uz za chvili bude zima :? v noci taky nakojime a hned spime, oba :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
14.9.06 16:05

Ahoj holky,

tak jsme se vrátili ze školy.
A už mám vztek :evil: Péťa má celou aktovku od jogurtu, ale kdyby jen aktovku! I sešity :! Paní vychovatelka jim prý řekla, ať si jogurt, který dostali, dají do aktovky a on se tam jaksi „vylil“. Tohle může napadnout fakt inteligenta. Vždyť musí vědět, jak děti z těma aktovkama zacházejí!!! Nejen, že nám taška za 1100,–Kč mírně zapáchá jogurtem, ale horší jsou ty sešity, teď bude Péťa vypadat jak čuňátko 8O :oops:

Vojtíšek je sladký, krásně spinká, takže večer to zase bude řev:-(

Cinq, uvidíš, že to bude v pořádku. Moc držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
14.9.06 16:11

Cau babule,

tak my sme konečne zaočkovaní proti TBC, malá tam bola hádam najvzornejšie bábo - celý čas prespala a keď ju išli pichať, tak síce spustila - lebo ju zobudili a bola už hladná, ale v momente ako trafila ručičku do úst, už bola ticho a cmúlala palec. Ja som sa chystala na strašný plač, sama som mala slzy na krajíčku a potom som ostala prekvapená z jej reakcie.
Robili nám aj sono nožičiek, vraj malá odchýlka, takže do konca januára (ledna) máme široké balenie. Inak robili to tam ako na bežiacom páse a tuším každému hovorili to isté. No neva, snáď to do toho januára bude OK.
A o týždeň máme kontrolný ultrazvuk obličiek - máme čosi s obličkovou panvičkou, vraj to má veľa detí a zvykne sa to časom samé upraviť. Ach joj, chúďa malé, len po doktoroch budeme chodiť. Ale dúfam, že nám povedia pozitívnu správu.

CINQ - držím palce nech je všetko OK. Tubera je sviňa a je to rozlezené po celej Európe, jedna firma čo je naším zákazníkom sa musela dať komplet preočkovať, lebo jeden ich zamestnanec mal tuberu. Ale ja si tiež myslím, že pokiaľ si bola očkovaná, budeš OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
14.9.06 19:06

Nazdarek!!!

Tak se mi konecne napotreti podarilo uspat Arthurka - zustal mi samozrejme v naruci… v postylce se hned vzbudi … :roll:

jinak spi asi tak 12 hodin denne… to je malo, co? Kdyz on sam neusne… :(

Taky ho chceme pred odjezdem do Holandska nechat ockovat…

V nedeli uz mu bude mesic… 8O uz to neni novorozene, ale kojenec… To tak leti!!!! 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
14.9.06 21:29

Matulienka - to je v pohodě, my jsme taky parkrát všechno neměli, než si zvykl dělat tečky u úkolů :D . Hlavní je, aby neměli nějakou debilku, to je fakt pak o nervy! S tím neklidem: velice dobře to znám, časem jsem měla panickou hrůzu ze školy, co zase bude úča říkat! Navíc měli tu děsnou krávu, takže všechno brala 100× hůř. Jí snad vadilo, ž někdo i zakašlal. :evil: Jsou to prostě chlapi a někteří holt nevydrží celou hodinu sedět. Ostatně to ani já :D . Ale jak říkám, záleží hlavně na přístupu té třídní, jakmile je to husa, je všemu konec 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
14.9.06 21:31

Cinq - držím palečky, ale vlastně nevím, o čem píšete. Zatím jsem se s ničím takovým nesetkala 8O :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.9.06 09:56

Holky vsem vam dekuju za podporu :) dneska tam mam byt v 11.15h tak doufam,ze vse bude ok a ze budu vedet vysledky hned a ne opet cekat…asi bych uz zesilela :( v noci jsem spala spatne,dneska jsem z toho dostala prujem a je mi do breku :cry: ja se tak bojim.Ke vsemu venku leje jak z konve,na nalade to napridava :(
Jsem rada,ze vas mam a ze si mam s kym o tom popovidat(teda spise psat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
15.9.06 11:50

Pekne ranko!!

Tak Cinq uz zna vysledky… Doufam, ze je vse vporadku!

Jinak dnesni rano si uzivam - manzel je doma, tak chova on… :lol:
Arthurek je klidny, hezky spal… Chybi mu pres tyden tatinek.. :roll:

Tak jdu varit obed!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.9.06 13:00

ahoj holky…taaaak vsechno v poradku :! :D :D Byla to proste jenom reakce meho tela :D Moje plice jsou krasne :D jsem je videla :lol: Dr. rekla,ze vsechno vypada normalne :D
a vsechny jsem predbehla :oops: protoze pritel chtel jit se mnou,tak Gabinu sel taky(nemeli jsme hlidani) a vsichni tam byli tak nadseni z Gabiny,ze rekli,ze muzem jit prvni,aby tam miminko nemuselo cekat :D to bylo moc hezke ode vsech :wink:
a pritel mi koupil kytku 8O :D ale velikou :D ja bych radeji bonbonieru :oops: :lol: ale on vi,ze sladke ted nechci,abych shodila ty kilca navic :D :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
15.9.06 13:38

Tak, za celý den jediný příspěvek, ale zato moooc důležitej. To je dobře že jsi v pořádku, Cinq.

My dnes byli v poradně a vážíme 4880 g a měříme 57 cm. A v 16,05 nám bude 6 týdnů. :)

Danýsek je po kojení, leží, ale nespinká, tak jdu zkusit poklidit, jsem zvědavá kolik toho ztihnu.

:?: Babyvak : holky, co ho máte, máte nějakou fintu jak tam strčit řvoucí mimi??? Mě se Danýsek prohýbá jak luk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
15.9.06 13:40

Gratulace Jance29 k miminku!!! Hlavně ať jste zdraví!

Cinq no vidíš, to bylo strachu - to je moc dobře, že je vše OK!!!

Jinak já dneska udělala dvě zkoušky se šátkem - první ráno - perfektní, druhá před cca hodinou - děs běs 8O ! Ale zase je fakt, že už dlouho nespala, tak možná byla z toho nevrlá. Musím prostě asi vyčíhat náladu a zkoušet to podle toho.

Včera jsme se byli podívat v práci - moc se všem líbila a celý den byla naprosto úžasně hodná (kromě montáže sedačky do auta a tak…), až jsem říkala, že mi jí vyměnili. Protože třeba předevčírem, jak měla to bolení, tak to byl horor!

Teď předstírá spánek. Moc nechtěla usnout, ale snad je to OK. Dopoledne právě neusla ani v kočárku, byly jsme u doktora a váží už 3820. Z nemocnice nás pustili se 3170, takže roste jako z vody. Už vyřazuju body vel. 56 :roll: ! To že vydřží chvilku jsem věděla, ale měsíc??? Neva, má větší a vypadá spokojeněji!
Ale obecně taky líp usíná venku v kočáru. Jenže to teď nejedem, počkáme až přijede taťka z práce, ať si jí taky užije.
To je taková sranda, vždycky mu jí dám, když přijde a co oni spolu dělají :lol: ! Teda malá ještě moc nedělá, ale on jak na ní kouká, jak s ní blbne a tak, fakt je to nejhezčí pohled co znám :! ! A já pak místo odpočívání na ně čumím a usmívám se jak přiblblo! Prostě je taťka z naší holčičky úúúplně posr…!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
15.9.06 13:56

Holky dekuju…ani navite jak se mi ulevilo :D

Taky se vam tak deticky smejou?Kdyz si pritel hraje s prdolkou a je s nim sam v pokoji a ja pak prijdu a jenom reknu jeho jmeno (rikam mu Gabinko) tak on hned se zasekne a zacne se hrozne culit 8O :D je legracni jak me pozna…a co me udivuje nejvic,ze se nemuze vynadivat na svoji sestru,on kdyz ji vidi,tak vydrzi hrozne dlouho na ni koukat bez pohybu 8O ona ho proste okouzlila :D takze kdyz opravdu potrebuju neco rychle udelat,dcerka se k nemu po:,–(i a cte mu z knihy a on kouka a posloucha 8O :D ja to roztomile :D a dcerka se tak trenuje cteni :wink: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
15.9.06 14:20

Moniko - Štěpulu do vaku strkám na posteli a až pak si ten zázrak nasazuju - mám strach, že bych ho jinak při tom nastrkávání dovnitř vyklopila :? . Ale musí mít nožičky až na konci, aby tam potom vlastní vahou zapadl :wink: .

Tamiku - no jo, a ty jsi posr…, jak je tatínek posr… to znám :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí