Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
7.9.06 10:16

Ahojky Holky maminky,

hezké ranko, chtěla jsem se zeptat, náš Davídek má nekdy na očičku takovou duhovou jakoby čárečku ,

která je jen vidět po určitým úhlem někdy tam je někdy ně, není to už nějaké formování barvy očiček nebo je to i od toho jak má přivřená očička tak tam, kde konči víčko je to v těch místech ? nevšimla jste si některá toho u svých mimísků, nevím, dneska jdeme do poradny tak se zeptát a případně ukážu, ale je to tam jen někdy tak mě to tak zajímá … díky zatím jdu vařit rychle kuřátko s rýží a pak v jednu k MUDr.....

KKlarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.9.06 10:25

Panoramko nastesti Gabinu je klidas :D (flegmatik :?: rve jenom pri koupani :lol:
Posledne jsi se ptala na meltu a caj…sehnala jsi neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.9.06 10:27

Holky…ted se na me po…kakal 8O a jeste tlaci…a ma u toho blazeny usmev :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
7.9.06 10:38

Cinq na mě to malá „poslala“ minulý pátek u dr. Nejdřív jsem jí slíkla a zabalila do plíny a čekala, až se u dr. uvolní. Mezitím že jako kouknu co tam mají za letáky, ale malou evidentně nezajímaly, takže je počůrala :lol: !!!

No a pak se zvážila a tak, já už jí držela že jí jdu oblíct, mezitím mi dr. ještě něco říkal, tak jsem zastavila a poslouchala bedlivě a prcek mě ještě pokakal :lol: !!! Nějak to dokázala skrz tu plenku :wink: , mazák!!!

A letáky jim prý zatím nikdo nepočůral, jsme první!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.9.06 10:43

Tamik to jsi mi pripomela,ze na prvni nasteve prdola pocural doktorovi obleceni(plast nenosi :lol: ohodil i zed a kytku :lol: a me ruku(snazila jsem se to zastavit rukou :lol:
Jinak co mi casto dela,kdyz ho prebaluji po kakani,tak jak ho utiram,tak se obcas jeste dokaka 8O samozrejme me do ruky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
7.9.06 10:43

Cinq - Gabriel je opravdu stastne dite!!! :lol: :lol:
Jeste jsem nemela cas hledat… az v sobotu - to pojedeme na velky nakup, tak probehnu supermarket… :idea: A bude tu i manzel, tak budu moc hledat dukladne… :lol:

Asi jsem divna, ale vzdycky kdyz nekam jdu s Arthurem, tak mam hrozny strach, ze mi ho nekdo ukradne… :roll:
Hlidam ho jak ostriz… :lol:

Vcera jsme byli na prochazce s tchyni a svagrovou (ma 3-letou dceru a je tehotna :wink: ) a vsicni si nas prohlizeli… a me oslovilo asi 5 lidi a obdivovali Arthurka… 8O :lol: Je to takova krevetka (jak se tu rika)… :lol:
Tak mi to delalo dobre, ale zaroven to ve mne vzbuzovalo pocit, ze ho vsichni chteji… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
7.9.06 10:51

Tamik, Cinq - :lol: :lol: To mate ale skodoliba mrnouscata… :lol:

U nas se to stalo asi jen 3 - ale vzdy jen mne… :roll:
Nas doktor taky nema plast… ale uz je to zkuseny praktik… bez plenky s mimi ‚nemanipuluje‘… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
7.9.06 10:54

Jak si tak ve fotogalerii prohlizim ta vase krasnoucka a baculata miminka, tak zacinam pochybovat, ze se ten nas hubenourek nekdy zakulati… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.9.06 11:06

Panoramko tak doufam,ze neco najdes…ja hledala jenom caj…a nic :roll: mozna jsem tupa a hledala spatne,ale i v lekarne mi rekli ,ze nic takoveho neni 8O
jinak Arturek je hubenina,ale ber to v pohode :wink: Gabinu vypada baculate v obliceji,ale telickem je hubeny :wink: a dcerka byla totalni vyzle(byla hubenejsi nez tvuj klucina…

a deti si hlidam taky :lol: :lol: :roll: nekdy az moc(i pred pritelem :oops: jsem skrtak :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
7.9.06 11:10

Já taky hlídám jak ostříž :lol: !!! Běda, kdyby se k ní přiblížila nějaká nežádoucí osoba!!!
Ale to asi máme všechny :wink: !!!

No ale taťkovi jí s chutí dávám!!! Oni spolu dělají tak krásně blbosti!!! Teda blbosti dělá přítel a malá sleduje a sleduje a kouká strašně udiveně, cože to ten taťka dělá za voloviny. No co vám budu povídat, nááádhera!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
7.9.06 12:35

Nemám čas, nemám čas, dneska pořád reve, tak rýýýchlo:

Tamiku - babyvak od Jiřího Pecha (na www.babyvak.cz - na čáryfukovi jsou levnější, ale já koupila ten ve slevě), dneska nebo zítra by měl dojít!

Kklarko - řekla bych, že to jsou jenom interferenční jevy, asi jako na kaluži benzínu :wink: (taky to pozoruju).

Panoramko - já si na té fotce všimla, že se ti masochisticky škrábe stejně jako můj Štěpán (včera ráno měl dokonce strup :evil: , tak jsem ho ukojila do polobezvědomí a zaútočila manikúrními nůžkami, takže mám dočasně pokoj :wink: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
7.9.06 13:22

Ahoj holky,

vítám Cecetku z porodnice a L_B gratuluji k Alžbětce. Móóc krásné jméno :wink: :wink: :!
Tamiku my šátek máme přímo od Vatanai,5m taky kvůli manželovi, aby mohl nosit i on. Karolínku v něm nosíme opravdu od narození a je to jediné místo, kde dokáže naprosto v klidu spát třeba 3 hodiny. To se jinde nepodařilo. Lae jsou fakt děti, které šátek nemusí. Bětku jsme v něm nosili až od půl roku a zvykla si úplně úžasně, využívali jsme ho ještě ve 14 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
7.9.06 13:24

Lentilko , jsi odvazna… asi to taky brzo udelam… :roll: Doufam, ze ho nestrihnu do kuzicky… :roll:
Ja nevim, proc maji novorozenci takove masochisticke sklony… staci, ze jejich matky prepadavaji obcas :,-(isticke myslenky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
7.9.06 13:40

lentilko ..takly nestíhám, malej dnes spal dvakrát po půl hodině :roll:
akorát jsem stihla jít na nákup, Petříkovi do školy pro úkoly, ve 12:20 jsem i posnídala:-)) a pak vysála obyvák, už to bylo děsný.

nehtíky se nejlíp stříhají, když děti spinuškají :!
No a valíme dělat nějaký ten úkol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
7.9.06 13:55

Matulienko - vzdala jsem se naděje vykonávat nějakou činnost obouruč - právě jsem si na skoro hoďku zdřímla s malým na břiše (a v polospánku stále masírovala bříško a vyháněla prdy :roll: ).

Panoramko - taky jsem měla bobky, ale oni mají ty nehtíky jak máslo (nepotřebuješ žádné spešl nůžky :wink: ). Že bys ho taky někdy chtěla sprdnout, ať dá, do čerta, chvilku pokoj, ale víš, že by to stejně bylo na houby 8O …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí