Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky Holky maminky,
hezké ranko, chtěla jsem se zeptat, náš Davídek má nekdy na očičku takovou duhovou jakoby čárečku ,
která je jen vidět po určitým úhlem někdy tam je někdy ně, není to už nějaké formování barvy očiček nebo je to i od toho jak má přivřená očička tak tam, kde konči víčko je to v těch místech ? nevšimla jste si některá toho u svých mimísků, nevím, dneska jdeme do poradny tak se zeptát a případně ukážu, ale je to tam jen někdy tak mě to tak zajímá … díky zatím jdu vařit rychle kuřátko s rýží a pak v jednu k MUDr.....
KKlarka
Panoramko nastesti Gabinu je klidas
(flegmatik
rve jenom pri koupani ![]()
Posledne jsi se ptala na meltu a caj…sehnala jsi neco?
Holky…ted se na me po…kakal
a jeste tlaci…a ma u toho blazeny usmev ![]()
Cinq na mě to malá „poslala“ minulý pátek u dr. Nejdřív jsem jí slíkla a zabalila do plíny a čekala, až se u dr. uvolní. Mezitím že jako kouknu co tam mají za letáky, ale malou evidentně nezajímaly, takže je počůrala
!!!
No a pak se zvážila a tak, já už jí držela že jí jdu oblíct, mezitím mi dr. ještě něco říkal, tak jsem zastavila a poslouchala bedlivě a prcek mě ještě pokakal
!!! Nějak to dokázala skrz tu plenku
, mazák!!!
A letáky jim prý zatím nikdo nepočůral, jsme první!!!
Tamik to jsi mi pripomela,ze na prvni nasteve prdola pocural doktorovi obleceni(plast nenosi
ohodil i zed a kytku
a me ruku(snazila jsem se to zastavit rukou ![]()
Jinak co mi casto dela,kdyz ho prebaluji po kakani,tak jak ho utiram,tak se obcas jeste dokaka
samozrejme me do ruky ![]()
Cinq - Gabriel je opravdu stastne dite!!!
![]()
Jeste jsem nemela cas hledat… az v sobotu - to pojedeme na velky nakup, tak probehnu supermarket…
A bude tu i manzel, tak budu moc hledat dukladne… ![]()
Asi jsem divna, ale vzdycky kdyz nekam jdu s Arthurem, tak mam hrozny strach, ze mi ho nekdo ukradne… ![]()
Hlidam ho jak ostriz… ![]()
Vcera jsme byli na prochazce s tchyni a svagrovou (ma 3-letou dceru a je tehotna
) a vsicni si nas prohlizeli… a me oslovilo asi 5 lidi a obdivovali Arthurka…
Je to takova krevetka (jak se tu rika)… ![]()
Tak mi to delalo dobre, ale zaroven to ve mne vzbuzovalo pocit, ze ho vsichni chteji…
![]()
Tamik, Cinq -
To mate ale skodoliba mrnouscata… ![]()
U nas se to stalo asi jen 3 - ale vzdy jen mne… ![]()
Nas doktor taky nema plast… ale uz je to zkuseny praktik… bez plenky s mimi ‚nemanipuluje‘… ![]()
Jak si tak ve fotogalerii prohlizim ta vase krasnoucka a baculata miminka, tak zacinam pochybovat, ze se ten nas hubenourek nekdy zakulati… ![]()
Panoramko tak doufam,ze neco najdes…ja hledala jenom caj…a nic
mozna jsem tupa a hledala spatne,ale i v lekarne mi rekli ,ze nic takoveho neni ![]()
jinak Arturek je hubenina,ale ber to v pohode
Gabinu vypada baculate v obliceji,ale telickem je hubeny
a dcerka byla totalni vyzle(byla hubenejsi nez tvuj klucina…
a deti si hlidam taky
nekdy az moc(i pred pritelem
jsem skrtak
![]()
Já taky hlídám jak ostříž
!!! Běda, kdyby se k ní přiblížila nějaká nežádoucí osoba!!!
Ale to asi máme všechny
!!!
No ale taťkovi jí s chutí dávám!!! Oni spolu dělají tak krásně blbosti!!! Teda blbosti dělá přítel a malá sleduje a sleduje a kouká strašně udiveně, cože to ten taťka dělá za voloviny. No co vám budu povídat, nááádhera!!! ![]()
Nemám čas, nemám čas, dneska pořád reve, tak rýýýchlo:
Tamiku - babyvak od Jiřího Pecha (na www.babyvak.cz - na čáryfukovi jsou levnější, ale já koupila ten ve slevě), dneska nebo zítra by měl dojít!
Kklarko - řekla bych, že to jsou jenom interferenční jevy, asi jako na kaluži benzínu
(taky to pozoruju).
Panoramko - já si na té fotce všimla, že se ti masochisticky škrábe stejně jako můj Štěpán (včera ráno měl dokonce strup
, tak jsem ho ukojila do polobezvědomí a zaútočila manikúrními nůžkami, takže mám dočasně pokoj
).
Ahoj holky,
vítám Cecetku z porodnice a L_B gratuluji k Alžbětce. Móóc krásné jméno
![]()
Tamiku my šátek máme přímo od Vatanai,5m taky kvůli manželovi, aby mohl nosit i on. Karolínku v něm nosíme opravdu od narození a je to jediné místo, kde dokáže naprosto v klidu spát třeba 3 hodiny. To se jinde nepodařilo. Lae jsou fakt děti, které šátek nemusí. Bětku jsme v něm nosili až od půl roku a zvykla si úplně úžasně, využívali jsme ho ještě ve 14 měsících.
Lentilko , jsi odvazna… asi to taky brzo udelam…
Doufam, ze ho nestrihnu do kuzicky… ![]()
Ja nevim, proc maji novorozenci takove masochisticke sklony… staci, ze jejich matky prepadavaji obcas
isticke myslenky… ![]()
lentilko ..takly nestíhám, malej dnes spal dvakrát po půl hodině ![]()
akorát jsem stihla jít na nákup, Petříkovi do školy pro úkoly, ve 12:20 jsem i posnídala:-)) a pak vysála obyvák, už to bylo děsný.
nehtíky se nejlíp stříhají, když děti spinuškají ![]()
No a valíme dělat nějaký ten úkol.
Matulienko - vzdala jsem se naděje vykonávat nějakou činnost obouruč - právě jsem si na skoro hoďku zdřímla s malým na břiše (a v polospánku stále masírovala bříško a vyháněla prdy
).
Panoramko - taky jsem měla bobky, ale oni mají ty nehtíky jak máslo (nepotřebuješ žádné spešl nůžky
). Že bys ho taky někdy chtěla sprdnout, ať dá, do čerta, chvilku pokoj, ale víš, že by to stejně bylo na houby
…