Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
713
4.9.06 20:26

My byly venku od půl třetí zhruba do čtyř - malá chvíli spala, pak ale začla řvát jako lev. Seděla jsem s ní u lesa na lavičce, tak že jí jako zkusím nakrmit takhle venku a ejhle, vichr jak blázen a kolem začly padat kusy větví… Nooo, tak jsem jí vzala chudáka nenapapanýho a frčela dom. Mezitím usla (cca kolem tý čtvrtý, půl pátý) a spala až do půl sedmý a teď jsme zas bojovaly. Taťka jí snad trošku uspal a dal do košíku, tak jsem zvědavá, jak dlouho jí to vydrží :roll: !
Doufám, že noc bude v poho!
Tak se mějte hezky, zase zítra!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
4.9.06 20:57

Lentilko , asi mas pravdu… Arthur ma co dohanet, co se tyka vahy… vyrostl uz o 3 cm, ale jeste neni na porodni vaze…

Nicmene, dneska spal asi jen hodinu… :? A kojila jsem ho snad 7×… 8O Mam pocit, ze uz ze me nic nevysosa.. :lol:

Jsem v soku - uz je asi 15 minut v lehatku a nic nerika… stihla jsem uklidit umyte nadobi a vysprchovat se… 8)
Uz ted se ale stresuju nad momentem, kdy zase zacne plakat… :roll:

Dneska jsem mluvila s tchyni - jestli budu mit pocit, ze prohodim Arthurka oknem, tak ji mam zavolat a ona tady bude pres tyden se mnou… i pres noc… :wink: Ufff… zadni vratka existuji… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
4.9.06 23:16

Ahoj holky
Jak to tak čtu, koukám že toho máme všechny dost. Já jsem dneska úplně vyřízená. Terezka se rozhodla stávkovat. Vstávaly jsme v poklidu v devět, klasika - papání, přebalování, usínání ale jakmile jsem jí položila do košíku, řev :roll: . A tak jsem nosila a nosila a nosila. Usnula jen na chvilku v autě, když jsem jela na sociálku. Ani v kočárku to dneska nevyšlo ( a to jindy spí jak zabitá ). Mám pocit, že měla pořád hlad a asi jí do toho bolelo bříško. Usnula v deset, po šíleném řevu, a zatím pořád spinká i když ne moc klidně. Kdyby tohle mělo trvat delší dobu, tak si asi hodím mašli. Kdyby tak mohli říct co je trápí :D .Tak dobrou a budu se modlit, ať je to zítra lepší :roll: .

P.S. Mám vytahaný ruce jak gorila, okamžitě objednávám šátek nebo babyvak. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
5.9.06 06:52

Fakt je to všude stejný :-) Naše praxe posledních dnů: přebalíme, napapáme, odkrkneme (i to nám občas vyjde), usneme a jakmile jí dám do postýlky, začne se vrtět a za pár vteřin řve. Nepomáhá nic. Takže jí zase vezmu do náručí a chovám, chodím atd. Už jsem jí i chudinku nechala řvát, ale vydrží dlouho (déle než já), takže to zase skončí u náruče. chjo… Jak tohle bude dlouho trvat? Teď zrovna leží v postýlce a řve. Pozor, teď zmlkla. Kéž by usnula. V noci jsem vůbec nespala :-/
Tak zatím papa Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
5.9.06 07:43

Ahoj

zdravim vsechny po delsi dobe, sice nepisu, ale poctive si vas ctu :wink: my nastesti v noci spime, akorat pres den uz se nam moc nechce :) taky ted filipek vypada docela zajimave, vypadaly mu vlasy, az na ty vzadu od usi dolu, takze mame uces ala duchodce a krom toho pusu porad plnou pupinku :roll: takze hotovy model :lol: no co, ja ho stejne miluju :D
a uz taky moc hezky pase konicky a usmiva se na me
vazit jsme zkouseli doma a pri tom mrskani jsme navazili asi 5300 g, tak uvidim, co navazi dr. za dva tydny
taky uz se chci objednat na kontrolu po sestinedeli u sve gyn.
Tak at vam mimca spi, ji a nezlobi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
5.9.06 08:07

Zdravíme všechny zde…Jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
5.9.06 08:30

Pekne ranko!

Tak noc u nas probehla celkem dobre… az na hodinovy rev mezi desatou a jedenactou… malem me trefilo… :roll: Pak jsem si vzala k srdci rady zkusenych mamin, vzala maleho do postele a kojila v leze… samozrejme mel po tom revu hlad… no a pak usnul… Silu prenest ho do postylky jsem nenasla… tak jsme dneska spali v jedne posteli.. :oops: A spalo se nam moooc dobre… :lol:

Ted uz pul hodky odpociva v lehatku a nic nerika… 8O To je uzasny… :lol:

Taky vykouklo slunicko, tak je svet hned veselejsi… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
5.9.06 08:31

Jinak tichá závist všem,které kojíte…Nám to nějak nevyšlo…Ale už je to za námi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
5.9.06 08:33

Teda uprimne receno - nikdy jsem si nemyslela, ze sestinedeli (souziti s novorozencem) je tak tezke… :roll: Porod je proti tomu brnkacka… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
5.9.06 08:47

Ahoj holky,

tak jsem si přečetla poslední stránku,víc nestíhám a dost mě uklidnilo, že je to fakt všude stejné.Taky nám Karolínka dost často brečí a má bolesti břicha. :roll: A ty noci, no nic moc. To je tak strašně nespravedlivé, že některé mimča spí skoro celou noc :evil: :evil: Jsem zvědavá, kdy a jestli vůbec se to někdyx upraví :!
Dneska poprvé jdu s oběma holkama SAMA ven. Vlastně na nákup, tak jsem zvědavá, jak to zvládnu. Ta starší je totiž dost divoká a temperamentní.No uvidíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.9.06 09:14

Dobre ranko vsem :D tak jsem sama doma :D dcerka ve skole,pritel po mesici v praci.

Holky tak nas prdola je zatim opravdu hodne miminko 8O kdyz je vzhuru,tak je v klidu(muzu si vse udelat)v noci spinka pekne,ale s dcerkou zacala triskat puberta uz ted 8O je totiz rozmazlena od tchyne a kdyz ji neco zakazu nebo nechci koupit,hnedka to rekne babicce(tchyni) a ta ji to koupi :roll: takze vcera jsem rekla priteli,at ji neco rekne(tchyni) nebo,ze ji to reknu ja,ale mila urcite nebudu :? :lol: protoze kdyz je doma dcerka,tak posloucha jak hodiny,ale jakmile je s babi,tak je jak tele 8O

Matulienko a to vcera prisla dcerka ze skoly a uz mela 2 domaci ukoly(pekne dlouhe)

Panoramko prdola obcas spi s nama taky :wink: ale k ranu…vecer musi supky dupky do jeho postylky…

Potvurko to nevadi…taky davame UM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
5.9.06 11:44

Tak z naseho mileho ditka se stava male monstrum… Prave mi prorval hodinu v naruci… 8O Ted usnul pri kojeni… ani se ho nebudu pokouset premistovat do postylky… :? I kdyz mozna jo… :roll:

To je dilema… :roll:

Muj svet se zcvrknul na gauc… kdyz se zadari, tak jeste koupelna a kuchyn… :oops: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
5.9.06 12:07

Ahoj holky,
tak to já mám také zlaté miminko. Chviličku si zapláče, pochováme a jak usne tak dáme do postýlky a chrní do dalšího krmení. V noci také, akorát s delšími intervaly. Teď zrovna spinká venku v kočárku. To je jeho. Tam se mu líbí nejvíce. V devět nakrmíme a dáme do kočárku a kočárek uklízíme až večer třeba kolem 19h. Mezitím vždycky akorát houkne,že má hlad a jak se nají tak pokračuje. Večer při televizi kouká na medvídky,které má v postýlce a jak jdeme spát my,tak on taky. Prostě je to moje zlatíčko. Stihnu při něm udělat i dost věcí. Třeba vyplet zahradu, vyprat, vyžehlit, uvařit. Prostě pohoda. Taťka už má taky po dovolené,tak jsme doma sami. A je to o.k. Teď jdu zrovna žehlit, a pak upéct nějakou mňamku.

Holky pijete kafe nebo ne, když kojíte? Já teda piju kapučíno,ale jak je teď venku pěkně, tak mám chuť na kafe na terase. A taky jsem se chtěla zeptat, jak moc strojíte v tomhle počasí prcky?Ono je tam sice teplo ale dost fouká. Nevím jestli ho moc nebalím. Někdy je trochu spocený a někdy má zase studené ruce. Dávám mu bodýčko, dupajdy,kabátek a čepičku a přes něj ještě flaušovou deku. Není to moc? Bojím se aby drobek nenastydnul.
Hodím do galerky nějaké fotečky, tak pak jukněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
5.9.06 12:36

EvikP já piju kafe normálně, i 2 denně,ale rozpustné a to se říká, že je slabší. Pila jsem i v těhu,ale možná ti někdo napíše, že by se to nemělo. Já nevím,ale nevidím na Karolínce žádné změny, když si dám a když si třeba za celý den kafe nestihnu udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.9.06 12:37

Ahoj holky a mimča!

Tož já taky po delší době- jak tak čtu psledních pár příspěvků, jsem na tom stejně - někdy chrupe a je hodné miminko a jindy zas řve jak pardál a nevím co s ní… Kulda šel fčera do 1. třídy - byli jsme tam všichni - já, manžel i Rozárka a já měla co dělat abych nebulila.. jsem to ale tele blbé uřvané. Přiznám se že vás nestíhám ani číst - když malá spí, uklízím vařím peru tak jako všechny plus se snažím udělat pořádek Tomíkovi v pokojíčku po stěhování - je to už skoro 2 týdny a furt to není hotové…bůbůbůbůbů Ještě že Tomík je dnes už i v družině - sice mi pomáhá, ale někdy toho víc nakecá než udělá a občas mě i točí do vrtule, takže teď toho víc stíhám než když byl ještě doma.

No musím běžet. mějte se hezoučky a pevné nervy nám fšem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital