Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
6.9.06 14:46
EvikP píše:
kacatkoManžel měl taky nevyvinutý kloub a do roka se to spravilo.Akorát tehdy nesměl sedět ani lézt… prostě jen ležet. :roll: :( Bude to dobré. Neboj.

Snazim sa nepanikarit..... a pokusim sa to nejak vydrzat do pondelka. Snad sa tam v ambulancii budu so mnou normalen bavit nie ako v nemocnici. Doktor mi tam vlastne nic nepovedal len ma pekne vpoklonkoval ze za tyzden kontrola. Verim, ze to nebude tak vazne a ze snad to budeme mat skor v poriadku aj bez tych popruhov neskor. No ked malej uschne ta perinka tak ju zase pekne zabalim, zatial je aspon v sirokom baleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
6.9.06 15:19

kacatko

Tak to je zvláštní. Manžel ba naopak neměl být balený vůbec. Max. jednu plenu a pokud možno úplně bez plen. A kloub mu narostl a má ho v naprostém pořádku. Asi teď jsou jiné metody než před 27lety… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
6.9.06 15:49

Holky kde všechny jste???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
6.9.06 16:28

tak na chviličku opět píšu komentář..ten první mi při odeslání vypadl :evil:

Kojení..zrovna dnes jsme to chtěla vzdát, včera jsem měla téměř suchá prsa a teklo z nich jen něco průsvitného a dnes jsem poprvé odstříkala 25 ml, vím, je to jen trošička, ale pro mne děsný povzbuzení.

V poradně jsme byli včera..Tadeášek má 4250, přibral od porodní váhy 450, jinak 750, když počtu to, co shodil.
No a dnes jsem šla k doktorce s Petříkem..má nějakou gastroenteritidu, takže halda léků a dietka, zítra výtěr stolice, jestli to není bakteriální, kluky od sebe oddělovat, já prý taky..ha ha, jak to udělat?
Takže nám ta škola začala fakt super, malej totiž téměř není nemocný, až teď :roll:

Jinak Monoliso24 ,
taky jsem měla pocit, že je ve škole Peťulka ztracený, pořád mne hledal očima, mával a posílal pusinky. No a když jsem ho tam viděla s tou školní taškou..no jo, ořvala jsem to :oops:

Jsem se trošku rozepsala, soráč :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.9.06 16:39

Tak jsem byla s detma v parku…ale nic moc :( je tam parak…ve stinu mame 33stupnu 8O kdo se v tom ma pohybovat :roll:

Matulienko tak at je klucinovi lepe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
6.9.06 16:44

cinq ,
no, už teď to s ním šije :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
6.9.06 19:13

Ahoj holky,

jdu jen nahlásit, že jsme už doma, včera nás pustili. Až se trošku zvetíme, tak napíšu víc.

A doufám, že jsme už porodily všechny. Pa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
6.9.06 20:27

Moc vas vsechny zdravim!

Vcera u me prespala tchyne… v klidu jsem se vysprchovala, umyla si vlasy… a v deset sla spat… o pulnoci mi Arthurka donesla na kojeni… a pak se mnou zustal az do rana…
A dneska rano jsme jeli ke svagrove a zustali tam cely den… to byla nadhera… Maly byl celkem hodnoucky… hezky spinkal… A ja nabrala nove sily a svet se mi zda hned krasnejsi… :lol:

Snad dnesni noc ve zdravi prezijem… :lol: Ale uz jsem od tchyne okoukala dost veci, tak se citim lip.. :wink:

Vaha - na prevazeni jdeme v patek… Jsem zvedava, kolik Artik pribral… :roll: Snad uz se dostal na svou porodni vahu… :roll:

Jinak brisko ho moc netrapi… spis bojuje se spankem a pak je mrzuty… Ale jinak je to zlaticko… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
6.9.06 20:31

Cecetko - tak preju co nejhladsi ‚zabydleni‘! :wink:

Jeste nam zbyvala krab … ale i ona uz by mela mit sve mimi u sebe… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L_B
106
7.9.06 09:13

Ahojda holky…:)

zdravim po dlouhe dobe a hlasim, ze uz jsem „pravoplatna“ matka…:)

Alžbětka se nam narodila 21/8 v podoli. Porod probehl rychle a docela v pohode a szivame se taky docela v pohode - tak snad ji to tak vydrzi…:)

a co je tady noveho?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
7.9.06 09:35

L_B ahoj, moc gratuluju, tak to jsme museli být v Podolí společně, nám se tam narodila 22.8. Marjánka. Potkávali jsme se na chodbě a ani o sobě nevěděli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.9.06 09:44

Dobre ranko vsem a preji krasny den :D

Holky od vcera mam takove bolesti hlavy,ze ja snad umru :roll: myslite,ze to muze byt hormonama :?: protoze se do toho potim jak prase a moje nalada se meni jak chameleon :roll: (chudak pritel,rano to poznal :oops: :roll:
Radeji se dneska nekam zahrabu a nevylezu(aspon do vecera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
7.9.06 09:50

L_B - gratuluju k Alzbetce a preju vam, at vam to klidne szivani vydrzi… :wink:

My jsme poprve zazili neklidnou noc… :? Ve 3h se Artik probudil a nemohl znovu usnout… tak mu z te ‚snahy‘ zustaly 3 rude skrabance na tvari… :? A ja uspavala asi 40 minut… za neustaleho revu… 8O
V sedm rano to same… Po vice nez hodinovem revu jsme se dopracovali k dobe kojeni… ufff… po kojo koukal na svet… a 45 minutach ho to prestalo bavit… a zase ‚uuuuaaaaaaaaaaa‘ … dalsi pulhodina konejseni…
A ted usnul a vypada jak andilek… :lol:

Kavu uz mam studenou… tak aspon prihodim fotku, kterou jsem stihla udelat v dobe ‚klidu‘… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
7.9.06 09:53

Vítám zpátky Cecetku a L_B !!! Tak co holky, je to hukot??? U nás už občas jo :lol: !

Včera jsme byly kvůli tomu šátku, zkusily tam malou dát a řádila jak černá ruka :roll: ! Naštěstí ta holčina je moc milá a ochotná, tak mi ho půjčila dom, ať si to v klidu vyzkoušíme a pak dáme vědět.
A stojí 700,–! Prý je přímo pro ní vyrábí snad ta samá firma co dělá Vatanai, jestli jsem to dobře pochopila. Takže když se v něm prckovi zalíbí, rozhodně ho koupím.

Kdo ho máte, líbilo se v něm vašim prckům hned, nebo si na něj museli zvyknout?

Jo a mám si prý na to kojo koupit formovače bradavek. Že nejlepší jsou Avent, ale já je nemůžu najít. Jediný co, tak ten Niplete systém, nevíte, to je jako ono? Já myslela, že formovač je něco podobného jako ty sběrače mléka a ten Niplete vypadá úúúplně jinak 8O !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
7.9.06 09:56

Cinq - urcite to bude hormonama… hlava me sice bolela jen jednou… vzala jsem si Doliprane a hoooodne pila - nicmene taky se straaasne potim… 8O a naladu mam divnou… :roll:
Mne nejvic pomuze to, kdyz urvaneho Arthurka konejsi nekdo jiny… :lol: Aspon jednou denne… :wink:

Doufam, ze se to brzy srovna!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital