Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
357
5.9.06 12:41

EvikP a Anajka já piju taky kafe 1-2 denně, rozpustné Nesco s mlíkem a cukrem, ale v sobotu jsem si dala na vycházce v zahrádce presso s mlíkem a malá pak řvala… Koupila jsem si i Rozpustné Nescafe bez kofeinu a dávám to do hrnku půl na půl, ale je fakt, že v těhu jsem pila i 3 za den, takže malá je zvyklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
5.9.06 12:44

Anajko Velká gratulace Alžbětce k narozeninám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.9.06 13:12

Tak kavu piju taky(i v tehu jsem ji pila)…piju jenom rozpustnou kavu(jina mi nechutna.

Holky ja jsem tak nechutne lina 8O :oops: sedim u pocitace (s kavou) prdola spi uz od 10hodin a ja jsem nic jeste neudelala… :lol: venku je totiz parak 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
5.9.06 13:21

**Ahoj holky,

tak včera šel Pitrýsek poprvé do školy.** Už je z něho „velký“ školák a já to samozřejmě obrečela.
Matulienko , jak jste zvládli vy první školní den? Řeknu Ti, že to je až neskutečné, jak to rychle uteklo. Zlatíčko moje. Byl z toho celý vyjukaný a neustále koukal, jestli tam někde jsem.
Paní učitelka je moc milá, mladá, sama má 5-ti letého chlapečka a dnes, protože jsem cestu do školy absolvovala sama se dvěma kluky a viděla Vojtíška, tak mi sdělila, že o miminko přišla v 6. měsíci. V tu chvíli mi jí bylo líto.

Holky, ale řeknu vám… škola začíná v 8:15, v 8:00 otevírají školu, takže jsem zaparkovala kočárek ve vestibulu, vynadala řvoucí dítko (protože se ani nestihl pořádně napapkat, jinak bychom přišli hned druhý školní den pozdě :oops: , takže měl hlad, „letěla“ hledat šatnu, tam s Vojtou na jedné ruce, s aktovkou v druhé navigovala toho svého synka do šatny a říkala, co má dělat - chudáček, pořád se chtěl převlékat do tepláků jako ve školce :lol: - a pak šli do třídy. Tam jsem - pořád se řvoucím Vojtíškem - zaplatila paní učitelce 300,–Kč, dala pusu Pitrýskovi a zpocená jako myš letěla ke kočáru s nadějí, že v něm usne. Prdlajs… tak jsem tryskem pospíchala domů a rychle krmila. Jedl od 8:55 do 9:30 :! , tak jsem ho zase rychle oblékla a šli jsme pro Péťu. Dnes měli školu do 10hod., zítra také a ve čt a pá do 11hod.

Prostě pakárna, holky :roll: :! :! :! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
5.9.06 13:27
Panoramka píše:
Holky , ten nas mimis usina jen v ruce… a jak ho polozilm (kamkoli), tak do 10 minut zacne brecet… a pak rvat o zivot… 8O Dnoesek travim cely kojenim a chovanim… ani hodinova prochazka nezabrala…

Panoramko, chci Tě jen uklidnit, že v tom nejsi sama:-). My máme to samé.
Ale může to být růstový spurt, to přejde, uvidíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
5.9.06 13:28

Ahoj babulky,

no čo som chcela? Ja ani neviem, stále mám hlavu pri tej malej princezne vrazenú, stále ju pusinkujem, voniam, neviem sa jej nabažiť. Dnes tu bola detská lekárka, dostali sme vitamínky, nabudúci týždeň ideme na očkovanie TBC a sono nožičiek. Bola by som rada, keby som mohla zrušiť to široké balenie, je to hrozné. Ale balím ju tak len cez deň, v noci nie.

Inak už mám dole ďalšie dve kilá, tak ešte 8 kg a budem spokojná. Včera som si ale musela kúpiť rifle, lebo nemám v čom chodiť. Povybavovala som poisťovne - je to hnus tie naše inštitúcie, hlavne sociálka, tak ma tam nasrali, až strach.

No ja som sa zaprisahávala, že malá bude spávať v postieľke, zatiaľ každú noc spala pri mne. Ja sa totiž hneď strhnem, keď nejako zadychčí, alebo vydá nejaký divný zvuk, takto som kľudnejšia.

Inak aj vám sa detičky tak usmievajú? Táto moja princezna to robí od prvučičkého dňa, ja viem že to nie je vedomé, ale aj v spánku sa toľko škerí a tiež po papaní a to som čítala, že prvý mesiac sa deti usmievajú len zriedka.

Tak a idem žehliť, lebo za chvíľu začnú operné árie môjho hladoša. :roll: Ona mi po bradavke vždy vyslovene rafne ako hladný pes po kosti a papá tak hltavo akoby sa o to mlieko mala ešte s niekým deliť :lol:

A ešte pripájam obrovské gratulácie novým maminkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
5.9.06 13:30

Inak to s tou kávou by zaujímalo aj mňa, kedy je lepšie si tú kávu dať - Pred kojením či po kojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
5.9.06 13:36

Ohledně kávy… piju nescafé s mlékem - bez cukru - pila jsem to i v těhu. Ale lepší je po kojení. I když… říká se, že z mléka to bude pryč po 20hodinách, tak je to asi jedno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
5.9.06 13:44

Tak mě teď zase chvilku předstírá spánek :wink: !!! tak trošku napísnu. Vůbec nechtěla číst, co dělají tety na e-miminu :lol: , nezajímalo jí ani že děti šly do školy a že ostatní miminka jsou taky takový křiklouni!!!

Ale zabralo chování s mírným pohupováním a plácáním po prdelce!!!
V noci byl trošku hukot, cca od půl druhý do třičtvrtě na pět!!!
Takže je sice krásně, ale dopoledne jsem s ní trošku pospávala :oops: , teď počkám, že tak max. za půl hoďky bude další papání - no nebude, už řve!!! (jedna ruka v koši drží dudlík a psát musím levou 8O ). TAk abych dokončila myšlenku - ven chcem jít až po půl třetí, nebo déle, jestli teda děťátko bude DOST napapaný!!! Mám dojem, že dlabe jak prokopnutá!!!

Když pořád mlaská, otvírá pusinku a vyplazuje jazyk (dudlík samo nechce), říká že má hlad???

Jo a meltu už do sebe leju, ale málo mlíčka nejspíš nemám, spíš jsem jí předtím měla blbě přiloženou :? . Zítra jdu ale za tou holčinou kvůli šátku a ona mi i poradí s kojením. Tak snad se už nějak sehrajeme!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
5.9.06 13:48

joo a ke kafi - já pila v těhu kafe jedno denně určitě, spíš ke dvěma a to presso s mlíkem. Teď jsem si občas dala malý rozpustný, nebo bez kofeinu, ale teď jak mám tu meltu, tak mi ho nahradí.

Jééé už tři minuty spííí :wink: (ráno jsem jí uspala snídající vestoje ježděním s košíkem po chodbě tam a zpátky 8) ) - má nás pěkně na háku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
5.9.06 15:10

Tak jsme na tom skoro všechny stejně - u nás se spurtuje jak o život, bo jinak už nevím, co to robí - celé dopoledne pobekával, včera odpoledne totální horor, rykal skoro bez přestání, selhala i moje poslední naděje - kočár :roll:EvikuP - tobě bych nezřízeně záviděla, kdybych nevěděla, jak sis vy…jedla to těhotenství :wink: (užívej to svoje science-fiction :lol: ).

Moje nadšení, že narvu svou nakynutou zadnici do dalších gatí, zhatila baba z jedenáctého patra větou: Ale přes nohy jste taky přibrala, že? :evil:

Nevím, jak vy, já furt nemám vyřízené porodné a zajímalo by mě, který vymaštěnec vymyslel, že to musí zařizovat matka. V kojicím režimu se to prakticky nedá, takže bůhví, kdy ty prašule uvidíme (asi nemají sloužit na pořízení věcí pro miminko, že :idea: … tož to fakt ale nevím na co potom 8O).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
5.9.06 15:41

Hihi, Lentil , to mne moja svokra stále hovorí, no pribrala si v zadku aj v stehnách aj na chrbáte. :roll: A z jej rečí mi snáď obrastie tukom aj mozog :twisted: Tož, ale má pravdu - neoblečiem zatiaľ žiadne nohavice. No veď mám len týždeň po pôrode, neeeee?

Dávate niektorá kvapky Espumisan, aby sa dieťa lepšie vyprdkalo? Zaberajú? Ja som si kúpila Baby Calm, ale tam je že od jedného mesiaca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
5.9.06 16:22

Ahoj holky.
Jenom z rychlíku vás zdravím. Naše dítě poslední dobou odmítá přes den spát. Dneska se uřvala v kočáru, že na chvíli usnula, ale je to chvílema horor! Takže se hlásím ke řvoucím dětem.
Asi nám navíc začíná další růstový spurt (6 týdnů), protože dneska se navíc dožaduje prsa každou hodinu a půl a cucá (nespí u toho) kolem 30 minut, takže já jsem z toho na mrtvici.
Ach jo, už zase pobrekává, tak musím letět. Mateřství není jednoduchý a nevím, kdo vymyslel to slovo dovolená!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
5.9.06 17:32

Ahoj holky,
tak já dneska kojím skoro non-stop 8O Malá teď spí v kočáře, tak větrám prsa, dostaly dneska pěkně zabrat a dávají mi to pěkně pocítit :?
Lentilko , co baby vak? My s ním už byli 2× na houbách a malé s v něm moooc líbí. Vždycky se v něm krásně vyspí a i vyprdí :lol:

Mimuliku , ty kapky co píšeš neznám, já dávám babycalm už docela dlouho a je Super! Sice je tam napsaný až od 1měsíce, ale dr. nám hned na začátku říkala, že ho můžem dávat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
5.9.06 20:34

AHOJ holky,

co je to přesně ten růstový spurt??? Jakože dítě víc jí, a tak??? Já mám pocit, že to taky máme, nějak se nám zhoršilo noční spaní a i přes den mi míň spí, :oops: :twisted: V kočárku, už mi nějak přestala dýl spát než hodinu, pak oči jak baterky 8O Takže máme taky řvounka doma :-) 8O Zrovna teď je po krmeníčku a řve mi jak tur, prdy to nejsou !!! :roll: Uff, mno musíme to zvládnout s těma našema ratolestma !! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí