Poradna duly
Jana Čurdová
sedmo tak ja mam ty pocity samy.strach kdyz jdu na wc.jenom trnu
a kazdy pichnuti taky ![]()
jinak dnes jsem zas zvracela,tak jsem klidna.
me uz taky pupik vykouknul.kamosky mi rikaji ze tam musi bejt dve ze vypadam na 4 mesic,ale asi mam jen povoleny brisaky nebo co
.no ze tam budou dve je jeste mozny,ale snad ne
.
chudak malej to si uzije.me je teda nikdy netrhaly,ale brachovy jo a rikal ze to boli a je to neprijemny.tak aspon ze to je takle rychly.ja si pamatuju ze bracha byl v nemocnici tri dny ![]()
fotecky taky hodim,ale az po kontrole ve 12 tydnu ![]()
SRPEN 2007
Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)ZT 06/06 12tt // 28.11.06 9+3
Lenulinda(15.61984/Brno/S)6+4
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V) ZT 05/06 12tt // 3.12.06 9+3
iza(28let/Praha)
Lucia1
Evikule(25.2.1982/Usti nad Orlici/ryba/V)7+0
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)8+6
mamiky
sedma-Robik 4 roky
Ahoj vsechny!
Tak se zase po delsi dobe hlasim. Dneska mam za sebou UTZ a vse je OK
Dokonce Piskot skoro dohnal to dvoutydenni zpozdeni, na ktere to po minulem UTZ vypadalo. Ani nevite, jak se mi ulevilo. Vyhrano jeste nemam, ale jsem o moc klidnejsi a verim, ze to tentokrat uz dobre dopadne ![]()
Tak vsem drzim palce, at se na kontrolach dovidaji stejne dobre zpravy, jako ja dneska!
SRPEN 2007
Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)ZT 06/06 12tt // 28.11.06 9+4
Lenulinda(15.61984/Brno/S)6+5
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V) ZT 05/06 12tt // 3.12.06 9+4
iza(28let/Praha)
Lucia1
Evikule(25.2.1982/Usti nad Orlici/ryba/V)7+1
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)9+0
mamiky
sedma-Robik 4 roky
Ahojky,
můžu se vetřít??Ve středu jsem byla na UTZ a jsem 5+6tt,srdíčko ještě vidět nebylo tak jdu zase na UTZ za 14 dní.
Nevolno mi vůbec není,trochu bolí podbřišek,dost záda a v noci se převaluji a nemůžu zabrat!!!Pleť mám taky děsnou,to jsem měla i u prvního.Ale u něj mi taky bylo dost zle,fakt děsné stavy…teď ani ň!!
Tak se holky držte!! Gabka
ahojky gabi.jen se vetri.jsme moc radi.vitam te tady mezi nami a doufam ze ve stejnem poctu nebo jeste ve vetsim tu spolecne odrodime krasna a zdava miminka
.zaradim te d seznamku,ale neco mi o sobe napis
rok narozeni znameni ,stav,bydliste atd.zitra hodim aktualni metrik ![]()
Dalmi,
vdaná už 6let,dítě viz metřík,narozena 5.8.80-lev,bydliště Ostrava
TP ještě nevím jelikož nevím kdy byla poslední ms,takže dr.mi ho poví až kolem 12tt s největší pravděpodobností ![]()
Holky a koukněte sebou hodit a pište,jo??? ![]()
gabi diky za informace.zitra vse dopisu ![]()
tak me se nevolnosti vratily,takze zvracim jak amina,ale jsem rada
.asúpon vim ze se neco deje.to to tak utika.uz jsem skoro v 10tydnu a za chvilku bude 12tyden.to si teprve oddychnu ![]()
uz chci mit ty tri mesice za sebou.predtim jsem potratila ve 12tak proto se tak bojim,ale tet doufam ze vse bude o.k. ![]()
gabi malicka se jmenuje stepanka?je roztomiloucka ![]()
taky me stve ze nikdo nepise,ale tet za dva dny prisly 2 novy hlky,tak snad se to tu rozjede ![]()
jinak bohuzel 2 hollky odesly.edik samovolne potratila a drobek dostal ms,takze tet doufam ze uz je vse spatne pryc a vse bude jen dobry a holky se taky brzo dockaji // ![]()
jo a ja mam termin 7srpna,tak tu budu rodit asi jako prvni
zatim ![]()
SRPEN 2007
Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)ZT 06/06 12tt // 28.11.06 9+6
Lenulinda(15.61984/Brno/S)7+0
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V) ZT 05/06 12tt // 3.12.06 9+6
Evikule(25.2.1982/Usti nad Orlici/ryba/V)7+3
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)9+3
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)6+0
iza(28let/Praha)
Lucia1
mamiky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Dalmi ![]()
Štěpula je Štěpán
Tak jestli to opravíš budu ráda ![]()
Jinak jsem se dneska ráno koukla do diáře když jsem byla těhu s malým a nevolnosti(děsné)mi začaly v 5tt,teď mi není NIC!! Divné co??
Gabule píše:gabi ja jsem ale pako,ale malej jak je v te vode,tak jsem myslela ze je to holcicka a ma vlasky dozadu.omlouvam se.
DalmiŠtěpula je Štěpán
Tak jestli to opravíš budu ráda
Jinak jsem se dneska ráno koukla do diáře když jsem byla těhu s malým a nevolnosti(děsné)mi začaly v 5tt,teď mi není NIC!! Divné co??
tetko kdyz si ho prohlizim poradne,tak je to 100procentne klucik.ja jsem fakt pako
![]()
Hihi nevadí
alespoň jsem se zasmála ![]()
Byla jsem min.týden,mám i fotku z UTZ tady: http://rodina.cz/…um/photo.ASP?…
Jinak je mi fakt dobře,dneska trochu unavená,ale to proto že jsem dopol.byla s malým v herničce,pak na očkování a pak doma řádil,vytuhli jsme v 16h.tak jsem trochu spočinula ![]()
Papa G+Štěpula 22m a klokánek Emšík 6+1tt
Ahojky holky,Gabi vítej!Máš miloučkýho klučinu a jméno Štěpán se mi taky moc líbí,ale v rodině už jeden je,tak vybíráme dál…
Jinak sice čtu,ale nepíšu,zase nestíhám,byly jsme na matrice kvuli svatbě,tak to bude 17.2.,tam mi to připadalo ideální,ale doma jsem si uvědomila,že vlastně,ikdyž to bude svatba ve čtyřech+malý,tak nic nemáme…a ani tady moc lidí neznám,tak nevím kam mám jít objednat zákusky atd…no nějak to dopadne,aspon,že to máme v jednu odpoledne a bude to v klidu…prostě nás oddají,focení,oběd a hurá domů…jen já nemám ještě šaty…a prostě na mě nikde nemají!!!Je to děs…,ikdyž včera se mi zalíili jedny černé s drobnýma bílíma puntíkama,takový milounký,ale zase ty předsudky,mám strach,že bych toho jednou mohla litovat…
Nic nebudu tu stresovat,nějak to dopadne…
Večer na vás juknu,pa a opatrujte se!Magda