Poradna duly
Jana Čurdová
Dalmatinko ahoj a teď už to určitě vyjde.
já jsemmměla PM 24.11 tak zatím netestuju chystám se až na štědrý den ale neví zda vydržím
Jo a Edíka je mi moc líto už si to jednou prožila co je to opravdu někdy nespravedlivý
Drobek píše:tak to jo.to by jsi tp mela az na konci srpna??
Dalmatinko ahoj a teď už to určitě vyjde.
já jsemmměla PM 24.11 tak zatím netestuju chystám se až na štědrý den ale neví zda vydržím
a dekuju.snad mas pravdu.uz by jsme se asi zblaznily kdyby to nedopadlo .jsem na rizikovem a jeste beru duphaston na udrzeni
,tak snad to bude o.k
Tak to jsi dobrá to já vůbec nevím kdy jestli teda došlo k oplodnění u malé jsem to taky věděla měřila jsem si bazální teplotu, ale teď tomu zatím nechávám volný průběh
ja to nevim na 100 procent,proto ze tet jsem ovu testy nedelala,ale vim ze uvu mam tak 13 dc tak myslim ze to tak vychazi i podle ultrazvuku ![]()
Já ovu testy taky nedělala ale při měření bazální teploty jsem měla ukázkovou křivku. No jestli budu těhula tak budu mít termín až hodně na konci srpna
No přiznám se dělala jsem včera těhu test a byla tam opravdu slaboulinká 2 čárka ale nevím nevím teď to chci nechat až na štědrý den
ja jsem posledni MS mela 20.11.
..takze me to taky vychazi az na konec srpna..
No tak bolení v podbřišku ale asi jinak ne já jsem dneska 25 DC tak nevím počkám do štědrého dne stestováním