Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
1.4.09 14:58

Aha, tak že dcerka je z prvního manželství?
To je super, že jsi se rozhodla jí pořídit sourozence. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
1.4.09 15:00

Tak sis Marky taky užila … ale tak super že teď máš chlapa do nepohody a mimíse na cestě - a taky je fajn že se dcera těší na miminko … a pes to zatím snáší dobře? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.4.09 15:03

To jo my to zkoušeli už loni ale v srpnu sem potratila tak teď to vypadá že se zadaří. Nehledě na to že přítelovi před 4 rokama umřel syn bylo mu 11 let.Tak by jsme to mimi moc chtěli.Myslím že si to zasloužíme. jak sem tu četla tak si to taky neměla jednoduchý ale věřím že teď to bude v pořádku u nás všech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
1.4.09 15:07

Marky v kolikátém jsi týdnu?

myslím že teď už bysme mohly být „za vodou“ … (aspoň doufat a věřit že jo :wink: )

s přítelem mě to mrzí … co se týče dětí je tohle vždycky neštěstí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.4.09 15:07

Jj Ibbu 4iko to zatím snáší v pohodě jen sem zvědavá jak bude reagovat na mimi teď když k nán přijde segra nebo kámoška s mimi tak pesan pěkně žárlí když je chová ale uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
1.4.09 15:09

já myslím že na domácí bude jinej - bude vaše :) a určitě ho přijme do smečky :lol:

u známých jsem viděla jak se jim pesan změnil v hlídače, prostě začal mimíse tolerovat - najednou „to“ tam bylo 24 hodin denně - a po 10 dnech už hlídal návštěvy aby mimíse náhodou neodnesli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.4.09 15:10

Teď jsem 18+1tt a všechny ko a testy byli v pořádku za týden jdu na další ko tak se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
1.4.09 18:34

Ahoj všem po dlouhé době :-)

psala jsem vlastně jen na začátku, ale čtu pravidelně, to zase jo :-))

U nás vše probíhá v pořádku, Mimís se má k světu a podle všeho je u mě jako v bavlnce. Pohlaví nevíme (úmyslně) - necháme se překvapit. A jména zatím vedou Adam, nebo Adélka, ale to se ještě může změnit. Jo a zatím jse přibrala 4,5 kg, což je asi docela dobré - navíc mám z čeho brát, zásoby jsem si pracně tvořila leta :-)

Dnes jsem 21+1, ráno na kontrole jsme dopadli tak 50 na 50 - prcek je v pořádku (což je hlavní), ale já mám zaděláno na nějaké potíže - takže prosím o radu. Zadržuji prý vodu, já na sobě nic moc nepozoruji, ale doktorka se prý zděsila (?) No a moje mamka byla v 7.měsíci v nemocnici s tím samým, takže je to dědičné.

Doma být nechci, v nemocnici už vůbec ne - takže poraďte, co dělat? Prý pomáhají časté procházky, vyhýbat se sluníčku, hodně pít a hlídat se - ze dne na den se mi to může pěkně zamotat, tak abych tomu předešla. Jinak se ale cítím parádně, vůbec mě nenapadlo, že se objeví nějaká záludnost.

Nemáte s tím, prosím, nějaké zkušenosti?
děkuju za každou radu a přeji hodně štěstí s mimči, Zuzka

• Citovat
  • Upravit
7042
1.4.09 20:17

ahoj Zuzi . super že jste s mimískem v pořádku! :D

s tou vodou ti já neporadím, počkej co na to holky - ale zkusila bych se poptat ještě třeba nějakého dr. (jestli nemáš známého) a nebo léčitele - ti sjou na tyhle rady dobří :wink:

a pak si budeš moct vybrat :D

každopádně přeju ať se nic nepřišupne - ale co, když budeš doma, budeš a hlavně že budete s mimčem v pořádku a pohodě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
1.4.09 21:17

Ahoj holky,

moc se omlouvám za dlouhou absenci ale v práci byl blázinec, pak dovolená a teprve teď se nám podařilo doma zprovoznit net.

Momentálně mám snad po všech klasických kontrolách (tripple, screening, echo srdíčka) a výsledky jsou v pořádku! Tak jsem si zase na pár dní oddychla :wink: Jinak prďolka se nám pěknou dobu schovával ale na posledním ultrazvuku už nevydržel a máme potvrzený že čekáme kluka :dance:

Těhu mě začíná zmáhat, jsem pořád unavená až se to tomu mýmu chlapovi nechce zdát, prý jestli si nevymýšlím! No ale asi to bylo i tím že mi dochází železo, takže jsem ho na:,–(ila a snad bude líp. Do práce zatím chodím.

Tak se mějte krásně, opatrujte se a já se zase ukážu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
1.4.09 21:23

Ahojky ..mam za sebou náročné 2 dny ..samí doktoři
tak nestíhám dočítat ..
včera Budějovice - Ko na genetice + UTZ ..kde zhlédli mimíse a konstatovali, že je vše OK ..ovšem bobina má fakt pindíka :lol:
jen já jsem nositelem Leidenské mutace - což je zvýšené riziko trombózy a tak musím do Budějc znovu na hematologii také ještě k dr se štítnou žlázou
a dnes jsem byl u své praktické dr a neplánovaně i na gyndě …dr má příští středu službu v nemocnici

Kacko1 ..tak to přeji brzké uzdravení a hodně štěstí sil ke státnici z ekonomie .

Ibbu ..já byla v ČB včera
Jj určo školu nevzdávej ..já se o to též pokusím
Jinak myšky fajn ..ale chleba bych brala raději bez nich

Jinak 3D UTZ .asi nedám ..muj dr ho má a tak bobinu tak vidím každou návštěvu
A fotek mam dost z genetiky
A hezké pupíčky máte holky ..taky hodím foto

Obrázku ..jen se šetři ..je fajn, že je ti líp

Lenu ..přidávám se k holkám a přeji pořádný pytel sil

Katy ..neboj ..my taky nemáme jméno

Monika gratulce ke KO
To naše bobina ukazovala na nás pindíka skoro furt

Zuzi ..jj tak s tím ti neporadím
S tím zkušenosti nemám ..ale určo si tě dr pohlídá

Loffda ..gratulce ke kontrolám a ke klučíkovi …je fajn, že je vše jak má

jdu spát ..jsem KO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.4.09 13:25

Jezi jsem ráda, že je bobina v pořádku, když jsi se tak dlouho neozývala tak už jsem začínala mít strach, že je něco špatně, ale naštěstí je vše OK.
Rozumím teda tomu správně, že jsi přenašeš Leidenské mutace? Tak že je vlastně nějaké pravděpodobnost, že bobina a vlastně i malý pravděpodobně tuto mutaci mají taky?
Něco jsem si o této mutaci přečetla a píšou, že nebezpečné je to především pro ženy, nesmí brát antikoncepci atd. Jo a budou malého a pak i bobinu geneticky vyšetřovat? Asi jo, co? Zda taky mutaci nesou nebo ne.
Jo a jak na to vlastně u tebe přišli? Oni ti na genetice dělalí odběr krve?
Promiň, že se tak vyptávám.
Já zrovna byla min. týden s Tinkou znovu na genetice na odběrech, dr. chtěla ještě udělat molekulární vyšetření na tu hluchotu, zda to není genetické, ale myslím, že jsme na to šli zbytečně, že už todle dělali Tince v Praze v Motole, ale bohužel nemám od toho papír. No ale raději dva krát než vůbec, že?

Zuzi taky mě vůbec nic nenapadá jak poradit, jedině to pořádně zkonzultovat s dr. a případně ať tě třeba pošle někde na nějaké vyšetření.

Jo Jezinko co tak ukázat nějaké fotky bobiny, když jich máš tolik, ha? :D :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.4.09 14:18

Ahoj holky,

k UTZ fotečku nemám :-( Asi jsem si měla říct, ale když já tak spěchala domů, páč byl pesan doma sám a tak.. no jak malá.. fakt. Bříško si někdy vyfotím (asi po ránu, to je nejmenší :D ) a dám ho sem taky.

Jinak dnes jsem byla ve škole a teď jsem dorazila a jsem TOTÁLNĚ KO. Fakt. Takhle vyčerpaně jsem se necítila už dlouho. Třesou se mi ruce a mám pocit jako bych najednou prudce vstala a to přitom sedím.. asi si dám kafe nebo co. ALe nejdřív zapadnu do peřin.

Mám na Vás dotaz. Jak říkáte ženskýmu a mužskýmu pohlaví u dětí? Já absolutně nemám představu. My s Kubou si to nijak nepojmenováváme (tedy Kuba říká tomu svému „malý Kuba“ a já to u sebe převzala :D), ale zase až bude mimís, budu na něj mluvit a uznejte, až bude na světě malý Kubík (miminko), tak „malý Kuba“ a malý Kubík - rozumíte, že? No a přece nebudu mimískovi - holčičce říkat: „tak a teď utřebe malou Sárku“ nebo „očistíme Kubíčkovi malého-nejmenšího Kubíčka“.. Vím, že to je úplně trapnej dotaz a stydím se (mimčo je stydlín po mně), ale zeptat jsem se chtěla a ocením jakékoli nápady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
2.4.09 14:19

Ahoj,

nějak nestíhám,no u mě klasika…

ted čekám až se kuliš vzbudí a půjdeme ven je tam nááádherně.

Tak státnice jsem si nakonec přesunula na 27.dubna,pač ted by to fakt nemělo smysl,akorát bych ze sebe udělala debila :oops: :lol:

Jinak se máme docela fajn,už mě ty potíže opouští tuky tuk a 6.4.jdeme na 3d - je to za 800 Kč,a trvá to 30-45 minut+foto,tak jsem na to zvědavá,jestli se nebude schovávat jako Anet :lol:

No,ještě jsem něco chtěla,ale moje hlava děravá.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
2.4.09 14:21

mony :lol: tak u nás se ujala klasická buchta :lol: :lol: nějak to před Anet řekla babi a ona se toho chytla,takže v tomhle jsem měla a mám vyřešeno :lol: a synovec říká,že má pipase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí