SRPEN 2010

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26894
1.2.10 20:15

tutinko - opravila jsem to tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
1.2.10 20:17

děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
1.2.10 20:29

Ahoooj,

mám po kontrole …já ten UZ prostě miluju!!! Bylo to nádherné…vše je jinak o.k., uf. A JUNIOR má cca 13cm i s nožičkama, od hlavičky k zadečku 8,5cm.

Tutinko,moooc gratuluji ke kontrole a máte krásný termín porodu…přesně ten den se narodila naše Kačenka :srdce: . A u nás se taky horečkuje:-(. Ať je brzy líp!!!

Martysek,seznámek je takhle super!!!Určitě je přehlednější…díky moc. A u mě můžeš doplnit bydliště Praha.
A bolení v břiše taky ještě občas mám…zrovna včéra mě bolelo břicho jako bych ho měla namožené.

Holky, já jsem celkem ráda, že kočárek už řešit nemusím. Pamatuji si, jak mi z toho už pomalu hrabalo :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
1.2.10 20:37

My jsme z Benátek nad Jizerou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
1.2.10 20:39

Máte to holky doplněný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
1.2.10 20:47

Ahojky taky mě občas pobolívá břicho, někdy průběžně celý den a třeba dneska to bylo v pohodě(ťukám na dřevo abych to nezakřikla).
Luci gratuluju ke kontrole, jdu zítra tak se taky těším až mimi konečně uvidím!
My jsme z Nových Dvorů u Žďáru nad Sázavou, ale napiš tam asi Žďár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
1.2.10 23:22

Ahoj holky :lol:
Martysku seznámek je super. Ještě doplňuju že mám 25 let, poslední MS 23.11, bydliště Zlín, a mám doma 3,5 letého Matyáška :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
2.2.10 08:38

Holky, ještě přidávám foto ze včerejška;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5669
2.2.10 09:28

Pekna fotecka Lucie.

Ometacko, preju ti at se vam zas brzy zadari a priste at je vsechno v poradku.

Holky ja to dneska rekla v praci a taky to,ze za tri mesice budu koncit a ze pojedem do Cech. No sefa malem klepla pepka, chudaka. Ale samozrejme spousta gratulaci, bylo to mile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
2.2.10 09:33

Lucko, fotka je úžasná. S láskou závidím (doufám, že to jde :wink: )

Martýsku, mě tam prosím připiš bydliště Prahu.

Já mám KO zítra, už se nemůžu dočkat. Pevně doufám, že dopadne dobře (bohužel jsem už zažila, že dopadla přesně opačně :cry: ). A pak slavím! Oznamuju v práci. Povolím si nějaké ty nákupy. I když těhu kalhoty jsem si už objednat musela. jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
2.2.10 10:12

Všechno doplněno.

Luci3 - krásný mimčo, už chci taky takový :mrgreen:

Markos - všechno bude ok, budeme na tebe myslet.
Já už mám taky povoleno, že když bude v pátek všechno v pořádku, tak můžu začít zlehka nakupovat, už se moc těšim :dance: Těhu kalhoty zatím nepotřebuju :-( snad to není špatný znamení.
My to teprve o víkendu oznámíme doma, čekáme až na výsledky, takže v práci to zatím taky nevědí a nevim, kdy to povím. Teď jsem doma, ale doufám, že se ještě do práce vrátím, kdyby ne, tak už bych to asi taky neměla dlouho odkládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
2.2.10 11:11

Ahojík holky,
tak utz včera super, vše totálně v pořádku, akorát ze začátku supr vidět a když došlo na fotku, tak se mimi otočilo. takže fotka nic moc, ale za chvilku ji sem hodím :)
takže včera super a nadšení, zato dnes.....
teď jsem byla v poradně, tam dobrý až na to, že najednou mi dr říká, že mám zvýšený cukr. ten zvýšený cukr jsem měla před měsícem měřený a ona mi to poví až dnes s tím, že zítra jdu na krev a v pátek se dozvím výsledky.
víš, před měsícem mi sestra řekla, že mám vyšší cukr, ale že to není nic moc. dr se tenkrát nevyjádřila vůbec.
a dnes si na to vzpomene. kdyby mě upozornila už minulý měsíc, tak si dám bacha. ale když jdu zítra na krev, copak za 24 hodin něco ovlivním?
tím mě docela naštvala. tak mi hrozí těhotenská cukrovka, ale to není takový hrozný, jen nesmí prostě cukr. jenže ten je ve všem. tak se jí ptám, co nesmím a ona, že cukr. hm, to je super. tak říkala akorát, že ne bílé pečivo, tím pádem bych asi nesměla ani rýži a těstoviny? a pak řekla, že si můžu dát ráno bílý jogurt a do toho cornflakes. tak jí říkám, že v cornflakes je taky dost cukru a ona, že ne tolik.
tak jsem si před chvílí koupila bílý jogurt a koukám na složení cornflakes, těch kukuřičných, co říkala, tak tam je na 100g 89gr cukru a v nějakém Chokapicku nebo Nesquiku je na 100g jen 75gr cukru.
tak babo raď.
jdu vše najít na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
2.2.10 11:52

tak přikládám fotečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
2.2.10 13:06

Ahoj holky :mavam:

Ometačko moc mě mrzí, že jste o miminko přišli, přeju ať to brzo přebolí a s úspěcem se zadaří co nejdřív znovu.

Luci fotečká krásná, už máte taky pěkný kousek miminka :wink:
Já byla ve čtvrtek úplně unešená, jak už drobeček vyrostl a haže tam sebou. :mrgreen:

Kachni no to je teda dr. dobrá :roll:
Mě by taky nebylo jen tak všechno jasný, so můžu jíst a co naopak ne a pěkně by mě vytočilo, kdyby mi můj dr. neporadil :evil:
já doufám, že s tímhle válčit nebudem, zatím teda dr. nic neříkal,byla jsem tam včera a ani nedělal UTZ, když mi ho dělali ve čtvrtek v nemocnici na sreeningu, tak mu to asi přišlo zbytečný. Jen mi teda změřil pánev a prohamatl mě :wink:

Martysku tabulka super :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Tak prosím až budeš doplňovat, jestli mi můžeš dopsat další KO 22.2. , TP 11.8. dítě zatím jen to v bříšku :mrgreen: a jsem z Jihlavy :wink:
Děkuju :kytka:

Holky a v břiše mě pobolívá taky, ze soboty na neděli to teda bylo fest, až mě to budilo, tak jste mě uklidnily, že to tak máte taky :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
2.2.10 15:09

Ahoooj!!!

Díky, moc za pochvalu našeho JUNIORA :srdce: .

WErcusko, bych šéfa docela chtěla vidět :lol: . Hlavně, že to sním neseklo.

Markos,zítra na Tebe budu moc myslet, pak nám dej hned vědět!!!

Martysek,buď v klidu…na mě bylo první těhu vidět až někdy ve 20tt a to si lidi spíš mysleli, že jsem hodně najedená…ono to přijde neboj.

Kachni,gratuluji ke kontrole a hlavně k tomu, že je vše o.k. a mimís se má čile k světu :srdce: . A k tomu cukru je to teda síla…člověk, aby po všem pátral sám. Hlavně se vyhýbej vyloženě sladkému. Ono by taky chtělo vědět, jak ten cukr máš vysoký. Apolala Tě někam na vyšetření? Nebo se bude čekat na další testy? Jo a super fotečka…jsou si ty mimísci, tak podobný :srdce: .

Luci,dr. mi taky měřila pánev…a u prvního ne. A koukám, že jdeš na kontrolu už 22.2…já chci taky. Já jdu až po měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí