Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no hlavně ho za to nesmíme kárat aby nežárlil na mimíska chjo to bude práce ještě
Ahojky, tak vidím, že nás je čím dál víc, tak to je super. Mohly bychom udělat seznam termínů, abychom věděly, kdo má rodit nejdřív
Mám lehátko, nevím sice z jaké firmy, ale pořizovala jsem si ho právě proto, že jsme při malé bydleli s tchýni a ta měla kocoura. Ale příšerného kocoura. Nebudu to tady rozpitvávat, ale byl rozmazlený a tchýně mu dovolila všechno. No, tak jsem si pořídila to lehátko, bylo moc fajn a byla jsem spokojená, pak jsem ho ještě půjčovala kamarádce a taky byla spokojená. Jenom nevím, jestli je vhodné pro maličké mimi, protože to naše nemá pevné záda. Na chvíli ho tam dát je v pohodě, ale bojím se na delší dobu, aby mu to nevadilo na záda. A holky s tím magnezkem opatrně, u prvních dvou jsem ho brala a nemohla porodit. Děloha byla líná a žádné kontrakce se nekonaly. U prvního to teda byl děs a hrůza, tak jsem už u druhého nechtěla, ale nakonec jsem musela, tak jsem brala jen min.dávky. Teď neberu vůbec, tak jsem zvědavá, ale pevně doufám, že porodím normálně. Jinak jste mne překvapily, jak už jste připravené a sbalené! Sice už jsem něco pokoupila, ale na balení tašky jsem zatím moc nemyslela, manžel jede ještě teď do Itálie a určitě si vezme tu, kterou chci do porodnice. Ale u prvního musím říct, že jsem měla tak těžkou tašku, že jsem to nemohla ani unést. Musel mi pomáhat doktor
Taky moc nechápal, co tam mám. Ale po zkušenostech si určitě přibalím něco na zub, protože jsem při prvním málem zkolabovala hlady, když jsem 2 dny nejedla a skoro nic nepila. A manžovi určitě čokoládu, kdyby se to náhodou protáhlo
Jaké máte koupené vložky do porodnice? Normální nebo z lékárny? Ty kalhotky jsou prima z dm. Mají různé velikosti a jsou z příjemného mat., ne nějaký silon.
Ahoj já jsem kupovala vložky v obchodě v lékárně jenom vložky do podprsenky.
Tet jsem se dočetla že budeš mít Elišku,to je promě to nej jméno pro holčičku.Já i můj mladší syn(18let)jsme toužili po Elišce.No a tět máme v bříšku Valdemara tak není to k pláči.Stařší syn(budoucí tatka)se snachou snili po Jeníčkovi a budou mít Viktorku.
Hlavně atˇjsou ty naše mimi v pořádku.
To ano holki, hlavně ať jsou miminka zdravá, na ničem jinem tak nezáleží.. ![]()
To máte pravdu,hlavně atˇuž držíme ty naše štěstíčka v náručí.Mě celé těhotenství připadá jako jeden velký STRES.Pořád se čeká na nějaké výsledky,vyšetření,prohlídky a pak se bojíme jak to dopadne.Je to stres a proto doufám že to všechny co tu jsme DÁME!!!!Hlavně jsem zvědavá která znás načne ten porodní BUM!!!
Mě teda osobně už 14 dní neuvěřitelně tvrdne břicho MUDr.ně dal Magnesko ale je to pořád stejné.Přítel už obešel sousedky aby mě hlídaly a oni tetˇpořád zvoní jestli jsem ok.Je to miláček ale někdy se mě zdá že to s tou péčí přehání.
Tak potom určitě zkuste psát všechny postřehy co vaši čtyřnozí miláčci dělali a jak je učíte. Každá rada se mi bude hodit. Ale čekám, že to bude docela náročné. Ano wajduno, budeme mít Elišku, po delším váhání a přemýšlení, protože nám „švagr“ vyfouknul Magdalénu. Chtěly jsme hlavně nějaké české jméno. Moc nejsme zastánci těch Esmerald,Samanty,atd…Jen už příště musíme mít konečně kluka, protože už se nám moc holčičí jména nelíbí
. Kalhotky mám taky z DM, vložky jsem kupovala v lékárně a pár jsem jich koupila v Tescu, tam jsou taky porodnické. Jen nevím, jestli je využiju, moc jim nevěřím..Super nápad, kdo teda rodí první? Pište datumy,ať to dáme třeba nějak dohromady…
Právě těm porodnickým taky moc nevěřím, vždycky jsem používala nějaké obyč, ale s lepícím kruhem, ty porod jsme měli v porodnici a vůbec nedržely, tak právě nevím, jaké koupit, jaké máte? Jinak Farlin Eliška je moc pěkné jméno. Slyším ho teď denně, protože si dětičky oblíbily pohádku Princezna ze mlejna
Dcera je Eliška, kluk je Jindřich
Na zahradě baví sousedy, když se tak oslovují
![]()
| Farlin | TP 14.8.2010 | holčička | Eliška |
| Janči | TP 18.8.2010 | Pohlaví | jméno |
| Wajduna | TP 20.8.2010 | chlapeček | Waldemar |
| Oliii | TP 23.8.2010 | holčička | Magdalénka |
| Lovelytelle | TP 24.8.2010 | pohlaví | jméno |
Příspěvek upraven 02.07.10 v 15:45
To je náhoda můj syn mě řek,mamko nic si s toho nedělej že to nebude Eliška,Valda bude malej ale šikovnej!Také má tuto pohádku rád ikdyž už je mu 18.A když příjdu do práce za holkama ozve se POZOR žene se sem Eliška s pindíkem
a následuje huronský smích.
Oliii krásná tabulka,
já jsem to začala psát na papír..Jinak já 14.8. Ty vložky nakoupím asi různé druhy, ať vím, některé snad budou dobré. Kupuji i obyčejné potom na doma,např always,atd..