Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jste mě dostali jak máte všechny všechno koupeno a dokonce zabaleno do porodnice. Jsem ted ve 33 týdnu a ještě nejsem rozhodlá kde budu rodit a tašku ješte taky nemam. Čekam na přebalovák, budou nám dělat vestavnou skřín a musime vymalovat a všechno to dokoupit a na to jsem si dala termin do konce cervence ![]()
Farlin to jako fakt takhle pomlouvají já teda byla loni několikrát hospitalizovaná s předešlím těhu a nemůžu si stěžovat i když jsem na porodním sále potrácela byli na mě strašně moc hodnís tímhle těhu jsem taky ležela párkrát v nemocnici a taky si nemůžu stěžovat. Ale věřím že při porodu se chovají jinak když tam někdo s rodičkou je.
Petko taky holčička super ![]()
lovelytelle - to s tím malováním a vestavěnou skříni mi něco připomíná
- my už teda máme skříň objednanou (asi týden) a příští týden by nám jí měli přijít vyměřit, pak do tří týdnu smontovat, tak já doufám, že malá vydrží a nebude spěchat na svět
Ale stejně nestihneme připravit pokojík ![]()
Nakoupeno do porodnice už skoro mám, ale mám to pěkně ve skříních a pořád přemýšlím do které tašky se zbalit. Zatím si říkám, že bude čas na balení až to na mě příjde ![]()
petra: no dneska mi prisla smlouva na skrin , kdyz to pujde dobre tak ji jeste ted zameri a termin zhotoveni mame pulku srpna a vedle toho je ve smlouve napsano 24 srpna muj porod ![]()
Moje skušenost je dost hořká,po druhém potratu(zániku srdeční akce v 16tt)jsem volala do práce at mě okamžitě převezou k nám na odd.nejen že mě nechala sestra skoro nahou na chotbě na lehátku než se uvolní lůžko ale nestyděla se řvát na celou chotbu že potřebuje flek pro ten POTRAT!!!!Všichni se na mě dívaly jako na prostitutku a né jako na ženskou která přišla o to nejcenější na světě!(Ještě tet pláču)Moje vrchní sestra si promě dojela a na tu sestru si stěžovala u primáře.Ten se jen usmál a řek že jsem jako sestra přecitlivělá a poslal mojí vrchní na své odd.Proto odté doby chodí Valda(přítel)všude semnou jinak bych to asi neustála.Ale naštěstí je těhle .....malé procento a člověk se nesmí dát.Valda se od malého po porodu ani nehne má strach aby mu ho nezaměnili.To jsou holt ty starší rodiče. ![]()
tak to tě můžu ujistit že strach ze záměny není věkem, Milošovi (přítelovi) je 25 a má strach aby mu malýho nevyměnili. Teda tak tu zkušenost ti nezávidím. Ale tak musíme doufam že zrovna my budem mít štěstí na normální sestřičky a ne nějaký …
To je fakt hrozné jak se kolikrát ten personál chová. Ta záměna mě ještě nenapadla, si pořád říkám, že to se snad nemůžu stát. Vždyť dítě hned označí a popíšou čí je. No, ale je pravda, že v té naší republice se může stát opravdu všechno
. Vždycky se jen pousměju, když si někde přečtu, že rodím na kvalifikovaném pracovišti a že tam je proškolený personál, který se o mě bezpečně postará. Bohužel z ničeho jiného strach nemám, jak právě z toho personálu. Holky, aspoň se nebudete nudit při zařizování a malování bytu. To my naštěstí stihly vymalovat na jaře. Už se nám holčičky rozrůstají, super
.
Oliii, petka.konecna jsem ráda, že je tu konečně někdo i od nás…Dneska to pěkně peče to sluníčko zase, že?
My jsme si taky pořídili minulý rok v listopadu takovou aktivnější chlupatou potvůrku,štěně maďarského ohaře,takže delší procházky jsou nezbytné..naštěstí přítel venčí o víkendu a přes týden rodičové,páč ty moje 20ti minutovky mu moc nedaj
taky musí mít nachozeno aspoň 10km denně,aby se trošku vylítal a utahal..akorát,že v praxi je to tak,že všichni kolem jsou utahaní,jen ten pes moc ne
jinak se taky trochu bojím,jak přijme prcka,jestli bude žárlit a tak..snad to bude v pohodě ![]()
Wajdunko já teda potratila protože jsem moc krvácela miminko ještě na mě mavalo na sále z UTZ ale bohužel dr jen konstatovali že potrácím o to to bylo horší byla jsem v 17tt čekala jsem na těhu celých 6 let měla za sebou IUI a 2× IVF nakonec se podařilo jako zázrakem přirozeně i když dr mě hnali do darovaných vajíček prý opředčasné selhaní ovarii no a ted jsem opět otehu přirozeně bud chyba lékařů v diagnoze nebo 2× zázrak ![]()
Holky taky mám doma psa je to ale malý hajzlík čínský chocholatý pes mám ho v nicku a miluje děti je mu rok a čtvrt ale taky jsem zvědavá na jeho reakce hlavně on chodí i na sedačku takže prcek bude bývat hlavně v postýlce či kolébce anebo sedačce ale samo nechci moc psa okřikovat aby nezačal žárlit holt budeme to juset s pejskama nějak skloubit dohromady ![]()
Bubble, vítám tě mezi námi. Víš co budete mít? Holky s těma hafanama jsem teda fakt zvědavá, jak to dopadne. My taky měly gaučáka,ale nakonec jsme ho to zase odnaučily a daly deku na zem. Gauč má ve své boudě, to mu musí stačit. Ohař je krásný pes, taky jsme ho chtěly. Je to vlastně skoro stejné jako ridgeback. ALe tito pejsci prý mají rádi děti. S tím utaháním to naprosto znám. Pes může a zbytek rodiny nemůže
. 10km je kolikrát i málo, na hodinku lehne a potom může znovu
. My tu naši určitě hnedka první den necháme očichat a učit si zvykat, co je miminka, je miminka a jak se může pes chovat. Taky nevím jak s hračkama,aby pochopily, čí jsou čí.
Bubble, my máme termín úplně stejně!!
Co to bude? Farllin, já přemýšlím o lehátku Fisher Price, dá se použít i na malinký miminka a i později na větší děti. U nás pes nejen, že pouští chlupy, ale jakmile si někdo lehne na zem, tak hned příjde,olízne ho a lehne si k němu. Přeci jen se bojím,aby dítko ty chlupy nevdechlo. Navíc by to dopadlo tak, že bych je nechala chvilku sama a dítě by bylo odkulené z deky a pes by se tam rozvaloval
Holky, to zdravotnictví je fakt někdy děs. Já takhle v 7.měsící odcházela od gynekoložky, která mi vynadala, jakmile jsem se na cokoli zeptala. Já už se bála ptát na cokoli a vše zjišťovala od kamarádek a z netu. Nakonec předvedla takovou trošku hysterickou scénu, když zjistila, že mi v porodnici změřili kyčle…naštěstí u toho byl i manžel, takže zavolal jejímu nadřízenému a ten si mě vzal k sobě. Od té doby pohoda. Co se týká porodnic, když jsem četla co kde rodičky zažily, tak jsem se rozhodla raději pro porodnici, která je sice dál,ale kde mám kamarádku.Já vím, že při té bolesti bych to asi neunesla,aby se ke mně ještě chovali hnusně.A upřímně obdivuju všechny, které zvládly nepříjemný personál. ![]()
holky no hračky budou dost problém naš pesan miluje plišáky takže cokoliv objeví je jeho
tak to bude ještě oříšek vysvětlit že to teda není jeho ale Magdalénky ![]()
A teď ta psí psychologie…aby si nepřišli odstrčení, až jim budeme brát hračky, které si ulovili nebo je vyhazovat z dek, které si našli. ![]()
Příspěvek upraven 02.07.10 v 13:33