Srpňátka 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3584
1.7.10 11:25

teda holky to se ním nějak spolek rozrostl. Farlin z toho si nic nedělej,my zas dělali holčičku a budem mít kluka,ještě jsme si z toho dělali srandu,páč přítel je z 5 kluků a všichni mají první holku,jen my musíme být vyjímka a mít kluka, to víš to si člověk nevybere,ale už se na něj moc těšíme i kdyby to byl jak já říkám krokodýl,tak je náš a z lásky tak o nic nejde. Já poslíčky asi nemívám nebo o nich nevím,mě zatím jen tvrdne břicho občas.To já když si vyrazím na procházku tak funím jak parní lokomotiva,je to hrůza,ale v tomhle počasí se stejně moc procházet nedá. A mě teda malej snad ještě nezbudil,hold mám tvrdý spaní,to spíš vzbudí přítele když leží u mě a má ruku na břiše,doufám že mě vzbudí až bude na světě a bude brečet.Dedababakuk tak jestli máš problémy tak to jsi vděčná za každý odnošený týden co?to ti nezávidím,ale uvidíš že když se držel doteď tak přeci by to předčasně nevzdalo a nepoleze na ten svět dřív, upřímně my kdybysme věděli co eho tenkrát lezem(myslím když jsme se narodili) tak nás taky nikdo nevyžene ven. :lol:. A jak holky přežíváte ty krásně teplý dny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3584
1.7.10 11:33

jo a ještě jsem se chtěla optat jestli už vám taky začíná téct nebo spíš kapat mléko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
1.7.10 12:29

Alenko, je to pravda, holka nebo kluk, hlavně zdravý a náš. Rádi ji budeme mít, to jo. Já už teď se ji nemůžu dočkat. Nejraději bych si ty teplé dny užívala už s ní. A hlavně by se mi možná lépe potily ty tuky :mrgreen: . Stejně musím být zalezená doma, maximálně vždycky na chvilku vyjdu na dvorek za hafanem a zase zalezu. Léto miluji, můžu ho celoročně, jen letos nějak raději chládek :lol: . Mléko mi ještě neteče, ale taková čirá tekutina už jo. Hlavně po ránu. Dedababakuk, to je opravdu nemilé, ale zase si myslím, že už i kdyby se narodilo teď, tak už by dovypiplali toho drobečka. Důležité jsou i nervy a nebýt ve stresu. Myslíte, že procházky můžou urychlovat porod? Že by se mohl dostavit dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
1.7.10 13:00

Alenko, mlíčko už se mi taky dělá. Tedy spíš takový tvaroh :lol: Hlavně po teplé sprše. Jinak my chtěli taky princeznu,ale u manžela zas umí dělat jen kluky, ale nakonec je to člověku jedno. Hlavně, když jsme zdraví.Farllin někde jsem četla, že maminky, které spíš polehávají, tak rodí pozdějí,ale nemyslím, že je to nějak statisticky dokázáno. :think: Spíš je to individuální a o náhodě. A jinak vedra super, hlavně kvůli obouvání. Nemusím se ohýbat, abych si zavázala boty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
1.7.10 13:09

To jo, nejlepší na těch vedrech je, že se člověk nemusí navlékat do kožuchu a kozaček. Já osobně bych asi nemohla nikam, protože bych se neoblekla. Navíc se toliko oblečení ani nepotřebuje. Stačí pár šatů a nazouváky. A když má někdo oteklé nohy, tak úplná lebeda :mrgreen: . Právě já moc nepolehávám, jsem zvyklá být pořád v nějaké činnosti. Spíš mě přítel musí nutit ať si taky lehnu někdy a spočnu :palec: . Hlavně nechci přenášet. TO jsem teda zvědavá, kdo z nás tady porodí první. Je tu někdo na začátku srpna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
1.7.10 14:06

Jo, to oblečení je paráda. Taky mám pár šatů a nějaká delší trička, ani to není speciálně pro těhulky. Mám termín 7.8., ale kdyby to přišlo o týden dřív, tak se zlobit nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3584
1.7.10 15:32

tak to s tebou Farlin souhlasim,taky bych kdyby byl Miša na světě, jednak by to bylo pohodlnější pro nás a jednak i pro děti,aspoň bysme je nemuseli tolik nabalovat, to jsem měla vždycky strach abych neměla dítě v zimě a nemusela ho oblékat do těch 20 světru a 30 bund,člověk se na to malé bojí skoro šáhnout a ještě to v zimě oblékat,takhle u budem mít víc zkušeností a v zimě už mi to snad nebude dělat takovej problém. Já si taky myslím že kdybys dedababakuk porodila tak to doktoři zvládnou a mrně taky,ale zas by to byly nervy pro tebe,koukat na to mrně v inkubátoru, já osobně nemám moc ráda když v tv ukazují ty maličký děti napojený na přístroje a kde jakou trubičku, z toho mi běhá mráz po zádech. Budu ti držet palce ať se malé drží co nejdýl,a aby to nakonec nebylo tak že ti ho budou muset vyhnat :-) .Jo a ty procházky tak jsem četla že to je dobrý ke konci na vyhnání,takže na tom pohybu asi něco bude,ale když je to s mírou a rozumem tak si myslím že by to moc vadit nemělo.To jsem taky zvědavá v jakým pořadí budem rodit,a kdo se trefí do termínu a kdo se mine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
1.7.10 15:48

Dleire, tak to ti závidím, máš to docela na začátku, už to chci mít strašně za sebou. Alenko, ty hadičky v tv - to je fakt hrozny, hlavně je i ta nejmenší hadička vždycky větší než to mrňě. Je to hrozné vidět tak svoje dětáťko trpět. I když zase buďme rádi, že ty hadičky a tak jsou. Díky nim spousta mimi žije. Docela by mě zajímalo. Když jsme u těch inkubátorů i za to se platí v nemocnici? Vím,že se platí za ubytování rodičky, ale za mimi se neplatí. Teda u nás aspoň. Ale kdyby bylo měsíc třeba v inkubátoru, tak i to je zdarma? Ta vláda mě holky ale štve, to aby pomalu za chvili začal člověk šetřit na to, kdyby byl vážně nemocný aby mohl jít do nemocnice na dýl. Chápu, že to je drahé léčit lidi, ale kde na to všechno má člověk brát. Kolikrát drží při životě takové případy, kteří si to ani neuvědomují, neví o tom a čekají na smrt. Atd… No, nějak jsem utekla tématu miminka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3584
1.7.10 15:56

tak s tím placením nevím jak to je, my jsme středočeský kraj a za nás to zatím platí nemocnice,ale uvidím co vymyslí do srpna jestli to taky zruší nebo ne. Ty hadičky jsou hrozný,ale myslím si že kdyby nám zachránili mimi tak na ně budem říkat samou chválu, v tom s tebou souhlasím. A na to jestli se platí za inkubátor by ti řekli v nemocnici ne? ale nějak by mě nepřekvapilo kdyby to taky měli zpoplatněný. Já osobně bych si klidně zaplatila kdyby tomu odpovídala péče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
1.7.10 16:34

alenkav píše:
Já osobně bych si klidně zaplatila kdyby tomu odpovídala péče.

Krásná věta. Naprosto souhlasím. :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
1.7.10 16:44

Klokan přiletí v srpnu!

Ahoj maminy jsem tu nová a budu rodit 20.8.v Nymburce svého 3 chlapečka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
1.7.10 16:48

Wajduno, zdravím tě. :kytka: A zase chlapeček. A pak že podle statistik se rodí víc holek. Kde jen ti páni statici udělali chybu? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
1.7.10 17:19

ahoj holky už jsem sem psala ,ale nějak nikdo nereagoval. Můžu se přidat? mam termín 24 srpna a čekáme taky kluka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3584
1.7.10 17:32

to víš že se můžeš přidat,proč bys nemohla? Holky ze začátku jsem si myslela že v srpnu pomalu nikdo nerodí a najednou nás je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
1.7.10 17:33

Taky jsem to viděla, že nás je jen pár. Určitě tě vítáme. A je tu někdo s holkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí