Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Hezky vecer vsem, holky nemate nektera zkusenost ze stahovacim pradlem pod saty. Mam docela prevysle bricho a v tech satech to vypada desne… Jsem po sestinedeli a tak se mi jeste nepodarilo dat ho alespon trochu dolu. Nechci si kupovat nove saty nebo vim ze zase zhubnu a pak mi budou na nic a taky spolecenske saty vemu na sebe tak jednou do roka. Moooc dekuji
@vendula77 použila jsem.. jako efekt to rozhodně mělo, ale já se tak hrozně těšila, až to sundám ![]()
No to verim, mame party z prace tak ten jeden vecer to vydrzim
a to jsi mela takove ty co jsou az pod prasa a maji nohavicky? nechci aby to bylo pod satama moc videt.
Jj, taky jsem použila, efekt to rozhodně má, ale je v tom vedro jako prase ![]()
Jinak jsem měla bez nohaviček a jen těsně nad pupík a úplně to stačilo.. Já měla po porodu a ještě trochu mám spíš problém s dolní částí břicha, od pupíku nahoru jsem hubená..:-)
Koupila jsem si zvýšené, na to úzké šaty a naštěstí ještě před akcí jsem zjistila, že nejsem schopna jít na WC - vyhrnout úzké šaty tak vysoko, abych si mohla stáhnout vysoké bombarďáky.
Takže letěly na dno skříně, asi je jim tam dobře, už jsem je 3 roky neviděla:-)))
Já si po porodu koupila stahovací silonky, taky sem chtěla prádlo, ale doporučili mi silonky
navíc jsem to potřebovala jenom na jednorázovou akci a prádlo by se mi ani nevyplatilo-ty silonky stojí do 200 ![]()