Stahovací prádlo pod šaty

38
26.11.14 20:17

Stahovaci pradlo pod saty

Hezky vecer vsem, holky nemate nektera zkusenost ze stahovacim pradlem pod saty. Mam docela prevysle bricho a v tech satech to vypada desne… Jsem po sestinedeli a tak se mi jeste nepodarilo dat ho alespon trochu dolu. Nechci si kupovat nove saty nebo vim ze zase zhubnu a pak mi budou na nic a taky spolecenske saty vemu na sebe tak jednou do roka. Moooc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
26.11.14 20:18

@vendula77 použila jsem.. jako efekt to rozhodně mělo, ale já se tak hrozně těšila, až to sundám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
26.11.14 20:33

No to verim, mame party z prace tak ten jeden vecer to vydrzim :mrgreen: a to jsi mela takove ty co jsou az pod prasa a maji nohavicky? nechci aby to bylo pod satama moc videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
26.11.14 20:43

Jj, taky jsem použila, efekt to rozhodně má, ale je v tom vedro jako prase :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
26.11.14 20:46

Jinak jsem měla bez nohaviček a jen těsně nad pupík a úplně to stačilo.. Já měla po porodu a ještě trochu mám spíš problém s dolní částí břicha, od pupíku nahoru jsem hubená..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
26.11.14 20:49

No presne tak to mam ja, k pupiku pohoda a dole hruza :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
26.11.14 20:57

Koupila jsem si zvýšené, na to úzké šaty a naštěstí ještě před akcí jsem zjistila, že nejsem schopna jít na WC - vyhrnout úzké šaty tak vysoko, abych si mohla stáhnout vysoké bombarďáky.
Takže letěly na dno skříně, asi je jim tam dobře, už jsem je 3 roky neviděla:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
26.11.14 21:11

Já si po porodu koupila stahovací silonky, taky sem chtěla prádlo, ale doporučili mi silonky :) navíc jsem to potřebovala jenom na jednorázovou akci a prádlo by se mi ani nevyplatilo-ty silonky stojí do 200 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
5.4.25 14:22

A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie