Stále pláče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85401
10.11.17 19:11
@Ráchelia píše:
Já jsem ale třeba dítě, které už sedí, zásadně nepokládala na záda,, vztekalo je to. Když oblíkáš na klíně, v sedě, nebo ve stoje, je to stejné? Přebalovala jsem ve stoje. (pokud bylo třeba tak ve vaně ve stoje, osprchovat prdýlku).

To je pravda, dcera teda stala a chodila mnohem pozdeji, ale oblikala jsem ve stoje. Prebalovani ji nevadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
16.2.18 15:39

@Tulačka22 ahoj, mužů se zeptat jak jste ted na tom? Už je klidnější malý? :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
17.2.18 12:01

@Kokoska17 Ahoj. No, oblékání stále rád nemá. Teď se naučil chodit, takže mi vždy utíká. Posledně jsem ho honila po bytě aspoň patnáct minut, abych ho mohla obléct na ven do kombinézy. A toho jekotu co u toho bylo :D když mu dám do ruky ale něco k jídlu, tak je to zlaté dítě. To o něm nevím do té doby, dokud jídlo nezkonzumuje. Nějaké domlouvání, nebo povídání si u oblékání, u nás vůbec nefunguje. Mám pocit, že je prostě moc věcí, co má potřebu vidět a nebo stihnout. Asi ho oblékáním jenom zdržuji. Básničky a písničky ho taky už neberou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.21 10:58

Holky, prosím poraďte. První dítko řvalo minimálně, skoro vůbec. Teď druhé skoro 2m a náš den vypadá :
Vstává s pláčem ( vždy ať ráno, dopoledne, odpoledne nebo večer)
U přebalování někdy neřve vůbec, někdy celou dobu
U jídla v pohodě
Po jídle většinou řve až do dalšího spaní

Spí krásně jen v kočárku, doma v postýlce mu přes den prostě nejde asi usnout, nebo nevím. Zkouším nosit, střídám různé polohy, vždy unosím, položím a řev, takhle to zkouším několikrát až je třeba 2hod vzhůru, podle mě přetažený a protivný, pak se tedy raději pobalím a jdu ven s kočárkem.

Před koupáním řve taky, ale koupání v pohodě.

Má někdo nějaký tip, co dělat, případně návod na spaní doma v postýlce?

Jinak k tomu řvaní - dost se prohýbá a napíná nožky. Někdy bych řekla, že je to bříško, ale nemyslím že vždy.

• Citovat
  • Upravit
8780
3.6.21 11:16

Kočár na balkon nebo do chodby. 2 ze 3 děti mi spaly/spí jen a pouze v kočáře. Tedy přes den. V noci normálně v postýlce případně s měnou v posteli. Ale přes den to nešlo a jelikož jsem k tomu měla starší dite/děti, tak jsem ani nemohla pořád být venku, takže jsme dali kocar na balkon. V případě extra hnusneho počasí byl kočár v chodbě nebo nějakém pokoji, kam byl po dobu spaní vstup zakázán. Spokojenost byla na všech stranách. A že mimino řve? To je bohužel normální. Některé děti řvou, jiné ne. Máš doma oba exempláře. Vyzkoušej, jestli to není bříško, zima, teplo, plínka, spánek, potřeba maminky… pokud nic, tak prostě počkat, bude se to postupně lepsit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
3.6.21 12:26

Některé deti jsou náročnější. Jestli place hodně, jsi nejspíš vynervovana, miminko to cítí a pláče ještě víc. Takže to chce maximálně se uklidnit, ale chápu, ze to je takova hraběcí rada. Co se spaní a dalších potřeb týče, vyhověla bych mu, co to půjde - tj. uspavat hned v kocarku, aby jste se dvě hodiny nemordovali a nic z toho… Drž se a přežij, brzy bude lepe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.6.21 15:28

Šátek, nositko? To pomáhá i na koliky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
29.9.23 21:10

Chtěla. Jsem se zeptat jestli vaší děti, co takhle plakal neměli pak v budoucnu neurologické problémy? Mě malý taky stale brečí, po první úžasné vysmate dceři celkem šok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
29.9.23 21:15
@Jenesis píše:
Chtěla. Jsem se zeptat jestli vaší děti, co takhle plakal neměli pak v budoucnu neurologické problémy? Mě malý taky stale brečí, po první úžasné vysmate dceři celkem šok…

dcera prvmí 3 měsíce v podstatě probrečela… pravda je že možná měla hlad neb jsem zatvrzele pouze kojila neměla dostatečně mléko dostala se s váhou pod 1. percentil.

bude jí teď 5 a je to velmi chytrá holčička a nemá naprosto žádné zdravotní problémy naopak patří ke k dětem co nejsou nemocné jen kašel a rýma občas.

• Citovat
  • Upravit
422
30.9.23 13:38

@ludmilaadamkova tak budu doufat v totéž, malý mi pribira prý až moc, takže hlady by to být nemělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.23 12:07

Jak dlouho to u vas trvalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.23 20:48

Dobrý den jak jsou na tom vaše děti teď? Kdy přestali brečet?

• Citovat
  • Upravit
422
3.1.24 10:25

Do čtvrtého měsíce, používala jsem všechno možný, ale nakonec prostě pomohl jen čas. A teď je tak vysmate miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.24 11:06

@Jenesis já mám syna 3.5 měsíce a jen pláče. Pořád, chvilku se uklidní v ruce a do toho málo spí. O hračky zájem nejeví a i když se mu věnuji, tak brečí. Každý den mám chuť se zabít.

• Citovat
  • Upravit
422
3.1.24 14:03

A to je vaše první miminko? Já mám zkušenost, že vždycky, když jsem si řekla že už nemůžu, tak se to vždycky zlepšilo, taky jsem byla byla překvapená, protože první mimco takovéhle problémy nemělo, a co vám řekla doktorka? Mě pořád říkala že dobrý, že to do čtyř měsíců přejde, hlavní je si i chvilku od miminka odpočinout a vypnout a udělat si nějakou radost. Protože když je spokojená maminka je spokojeně i miminko, když budete vy vynervena, bude i miminko, je ze začátku na maminku napojené. Takže neztrácel naději, bude líp. Já si vždycky říkám že někdo to dno musí být a pak už se to začne zlepšovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí