Stále pláče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
210
1.10.17 13:25

@Koniklecka9 Me pomohla pro syna masticka Pupik. Kapky mu taky nezabiraly. Přešlo to ve 4 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
1.10.17 15:27

@Koniklecka9 nám přesně tohle začalo po týdnu od narození a skončilo po 4. měsíci. Pak už to bylo normální dítě, co brečí. Sama jsem nepřišla na nic co to mohlo způsobit a ani zpětně mi to nedává smysl. Ale průběh stejný jako píšeš - nakojit, pět minut klid a pak se prořval až do dalšího kojení za dvě hodiny :nevim: byla jsem těžce psycho, nejhorší období mého života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
1.10.17 20:53
@pannda píše:
To ti kdo nakukal že vše přejde ve třech letech?

No to je poslední příspěvek tady :lol: a celá tato diskuze je o tom, že ty dětičky pláčou pořád dál i po 3 měsících. Tak proto jsem to napsala. Nemyslela jsem teda prdíky, ale řev.
Dudlíka nechce. Pohodu bych ráda, ale ještě mě dost chytla poporodní deprese a teď už teda je to lepší, ale pohoda moc není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8508
1.10.17 22:14
@Koniklecka9 píše:
@pannda píše:
To ti kdo nakukal že vše přejde ve třech letech?No to je poslední příspěvek tady :lol: a celá tato diskuze je o tom, že ty dětičky pláčou pořád dál i po 3 měsících. Tak proto jsem to napsala. Nemyslela jsem teda prdíky, ale řev.
Dudlíka nechce. Pohodu bych ráda, ale ještě mě dost chytla poporodní deprese a teď už teda je to lepší, ale pohoda moc není.

To nesmis cist, tyhle diskuse :-) U 99% deti jsou to koliky a ty se po tech 3-4 mesicich zacnou lepsit. Pak je jedno ditko ze stovek, ktere breci i dal a je to neco jineho.

Ja jsem se u synka take bala, ze budeme tim jednim procentem (nebo promile), ale nebyli jsme. I tak mi kazdy ten mesic prisel spis jako rok. Opravdu jsem v zivote nezazila nic horsiho. Ted je malemu 19 mesicu a musim rict, ze uz nejakou dobu zazivam nejkrasnejsi obdobi zivota. Stoji to za to! Jen vydrzet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
2.10.17 10:34

Taky mám malou skoro pořád na prsu. Blbý je, že když jí to už zklidní, podudá si, vyteče jí mlíko do pusinky a pak začne nová vlna kroucení. Takhle taky spíme, kroutí se a tlačí a když už je hodně vzhůru, hledá prso. Pak zas u něj usne, podudá si a jede to znova. Odpočítávám dny, kdy to skončí. Nesnáším, že nic nezabírá. Když čtu tyto diskuze třeba 10 let staré, úplně závidím, že to máte za sebou :D a přitom je blbost chtít, aby ten čas tak utekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
2.10.17 17:58

To moja dcéra plakala a nespala do 3 rokov :D ale ona to má po tatkovi, on bol taký dlhoročný vyrevávač :D Ale to je celkom výnimočný stav. Možno ti plače malá lebo ju stále kojíš. Skús jej dať prst a nie prso, to tiež dobre funguje a dudlík kytička je taký univerzál ktorý zoberú na milosť takmer všetky deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
2.10.17 18:14

@Xsenova jako, ze place protoze ji porad kojim? Kdyz ji nebudu kojit, bude rvat jeste vic. Ale snazim se, dodrzet aspon nejake intervaly. Zas nemuze byt u prsa uplne nonstop. kdyz spi venku, jsou to 3 hodky. Doma tak aspon hodina. Mezitim hracky, chovani, houpani ale s malym uspechem. Co je dudlik kyticka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
2.10.17 18:21

@Koniklecka9 myslela som, či nekojíš čo 15 min :) Kytička je toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
2.10.17 19:18

@Xsenova no 15 minut to ne. To jen nez prebalim a snazim se nejak zabavit tak utece pul hodky :D ale tak nekdy se ji tim snazim uspat. Tenhle dudlik jsem videla, ze je az pro starsi ditka, tusim od 3 mesicu. Tak obcas si vezme ten od nuk a porad ji vypadava. Ale obcas ani ten nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8508
2.10.17 21:22
@Koniklecka9 píše:
@Xsenova no 15 minut to ne. To jen nez prebalim a snazim se nejak zabavit tak utece pul hodky :D ale tak nekdy se ji tim snazim uspat. Tenhle dudlik jsem videla, ze je az pro starsi ditka, tusim od 3 mesicu. Tak obcas si vezme ten od nuk a porad ji vypadava. Ale obcas ani ten nechce.

Nam tenhle davali v porodnici od narozeni… Ale jinak syn chtel jem ty nejlevnejsi z DMka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
10.11.17 12:16

Neustálý jekot

Maminky, já už to nezvládám.
Někdo mě tu kdysi utěšoval, že je můj syn ještě malinký a tak je normální, že pláče u oblékání/přebalování/koupání, apod… Jenže už je to osm měsíců a můj kluk to pořád nenávidí. :,(
Přebalování - Neskutečný problém. Jakmile ho dám na záda, tak už ví, že se bude přebalovat (zkoušela jsem i změnu místa, ale pořád je to stejné). Když mu dám něco do ruky, nezájem. Povídáme si u toho, zpíváme, říkáme říkanky. Stejně ječí, jak kdyby ho na nože brali. :zed: Už za námi i byli sousedi, jestli musíme v noci dělat takový vyrvál. Máme totiž papírové zdi.
Oblékání - Stejný jekot jako při přebalování. Hlasivky by si mohl vykřičet, hlavně když ho přestanu oblékat. Spolupráce? Žádná. :oops: A to mám porovnání s hodně dětičkami, protože chodíme do dětských klubů, na cvičení, do kaváren s maminkami a na plavání. Nejtrapněji mi bylo nedávno, kdy u nás ťukal nový soused a ptal se nás, jestli chceme s malým odvézt do nemocnice, když se tak praštil. Po oblečení totiž ječel jako šílenec ještě dalších pět minut. 8o
Mazlení - Nenávidí to. Nesmím mu ani sáhnout na hlavu. Když ho obejmu a dám mu pusinku, začne sebou mlátit jako šílenej a kouše do mě.
Kojení - Škrábe mě, kouše, štípe, mlátí. Posledně mi roznípal dvě pihy, skončila jsem u lékaře s lehkou otravou krve. A to nemluvím ještě o vlasech, které mi stále škube a rve. Ať si je sebelépe stáhnu do culíku, občas nějaký ten pramen najde.

Vlastně vše, na co jsem se těšila, tak si nemohu užít. Mateřství si vůbec neužívám. Kojení je utrpení. Oblékání je utrpení. Přebalování - utrpení. Mazlení jsem ještě žádné s malým nezažila. Začínám mít pochybnosti… Jak o sobě, tak o svém rozhodnutí založit rodinu. :poblion: :zed: :oops:
K tomu všemu mi začal partner zazlívat to, že pokaždé když přijde domů tak jenom křičím, jsem nervózní a podrážděná. Jenže on neví jaké to je, celý den poslouchat uši trhající jekot a absolutně se nevyspat.

• Nejhorší jsou ty maminky, které na mě koukají z patra. Dokonce jsem i párkrát zaslechla rozhovor, který nebyl určen pro mé uši, že jsem neschopná a že za to může to, že jsem si dítě pořizovala tak mladá. :,( Ale já miluji svého syna. Věřím v to, že to bude lepší. Jednoho dne se to zlepší. Snad?

Potřebuji slyšet aspoň trochu nějaké podpory. Trochu útěchy a pochopení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
10.11.17 12:22

@Tulačka22 upřímně, tohle mi fakt normalni nepřijde. Pri spoustě činnosti můj syn taky jecel, ale vždycky to byla různě dlouhá obdobi. Ne 8 mesicu v kuse. Napadají me různé scénáře, ale žádným te nebudu (a nechci) strašit, to by ted stejne k ničemu nebylo. Jedine co me tak napadá jako malé řešení - přestan kojit (nebo mu to dej do flašky) a nech syna cely den nekomu na hlídání, ať si odpocines. Ono se to pak lépe snáší…ja kdyz mam pocit ze deti vyhodim z okna, tak vecer vypadnu treba na dvě hodky ven a hned mi je lépe, těším se na ne a dokonce mam často výčitky ze nejsem s nimi :lol: drz se, preji hodne sily!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
353
10.11.17 12:24

@Tulačka22

Je mi tě moc líto. Na kecy ostatních se vykašli, víš sama nejlíp, jak to je, oni ví kulový.. V tomhle případě bych zkusila psychologa nebo se domluvit s lékařem, zní mi to trochu jako autismus. Zvlášť to nemazlení..

A nenech se u lékaře odbýt! Moje sestra má holčička, která od malička jen pláče a pláče, teď je jí rok a půl, pořád jí tvrdili, že je to normální, že z toho musí vyrůst. Dostává záchvaty vzteku, že ztrácí dech a modrá a má křeče.. Pořád jí tvrdili, že je to normální..
Až jednou ten záchvat viděla doktorka a vyděsila se, že to opravdu není normální. Teď bere léky na epilepsii..

Takže poraď se s odborníky a nenech se odbýt. Když bude jeden zlehčovat, najdi jiného.
Držím palce, chápu, že je to děsný boj.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
10.11.17 12:31

@Tulačka22 chudaku :hug:. A zkousela jsi satek/nositko?? A taky bych prestala kojit, ty budes vic v klidu a to je taky dulezity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
10.11.17 12:47

@Tulačka22 A co na to doktorka? řešila to nějak? Mě se syn taky narodil jako dráždivé miminko, u všeho řval, trvalo to do 3 měsíců, pak to přestalo. Ale doktorka mi aspoň nabízela vyšetření na neurologii a malému napsala B-komplex. Určitě bych to začala řešit s doktory, 8 měsíců už je dost, aby přestal být takto dráždivý. Přeji mnoho sil a snad už bude brzy lépe :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí