Stále pláče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.1.24 15:11

@Jenesis děkuji moc. Ano je to první miminko, a o to víc mě to mrzí, že si to vůbec neužívám. Dokror dělal testy na ABKM, sono břicha a jen řekl, že je to dráždivé mimino, že to chce čas. Ale opravdu ani trochu zlepšení, pláče bezdůvodně, o hračky zájem nejeví. U vás to přešlo tedy po 4m? Ze dne na den nebo postupně? Snažím se si odpočinout a mimčo dávat co nejčastěji aspoň do kočárku mamce.

• Citovat
  • Upravit
422
3.1.24 15:31

Od těch tří a půl to už bylo lepší, ale já používala ty probio kapičky Dr max, zlepšení jsem neviděla pak jsem dávala anýzový nebo fenyklový čaj nebo nějaký na zažívání z Lidlu, ten jsem pila sama a dávala malému, pak jsem ještě koupila ty kapičky přímo na prdíky, nasazovala bříško nějakým a speciálníma olejickama, pak jsem dostala od tchýně nějaké další kapičky na zažívání, ty jsem Kapla malýmu na bříško a i sobě jsem dávala. A cvicila nožičkami samozřejmě No takže nevím, jestli to mělo vliv nebo by to odeznělo samo, ještě teď se občas kroutí tak mu dám ty probio a on se pak vyláká. Si musí člověk uvědomit že v břiše to miminko mělo nitrožilní stravu a ty všechny střevní bakterie se mu teprve tvoří. Já věřím že to brzo přejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.24 15:55

@Jenesis já si právě nejsem jistá, zda to má z břicha. To by asi nebylo celý den nebo?

• Citovat
  • Upravit
422
3.1.24 15:59

Plakal pořád ve dne v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.24 16:12

@Jenesis tak snad to u nás taky přejde.. děkuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure