StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4430
8.11.13 14:20

Koukala jsem ze záznamu, líbíla se mi též A. Polívková. Kuchařová je mi žel strašně nesympatická, ale tancuje jakž takž…favorit to ale pro mě zatím není. Kluci jsou tuto sérii slušně levý :mrgreen: Zvědavá jsem na Brzobohatého. Ruppert…ne e ne e :roll: Nelíbí se mi, ale fakt hodně nelíbí. Pobavila jsem se strašně u Imricha Bulgára s jeho „ťuk ťuk“ :mrgreen: To jsem byla mrtvá smíchy :mrgreen:
Moderátoři jsou skvělí! Eben je prostě jednička. Z tanečníků pro mě vede Honza Onder. Co se týče poroty, pro mě by tam mohli být jen Drexler a Chlopčík…Révai mi přijde úplně mimo, jeho hodnocení pro mě nemá teda žádnou hodnotu. Osobně si myslím, že tomu ani moc nerozumí, může hodnotit jen jak to působí -ale tak to skoro každý z nás, kdo sledujeme tanec. Balaše po jednom večeru hodnotit nemůžu, ale přijde mi to podobný jako s Révaiem..No uvidíme. Těším se na další kola! A jak říkám, hlas bych poslala Polívkové ;) Je mi symptaická i humorem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
8.11.13 14:27
@Jitka Hr. píše:
ahoj, všechny zdravím,
založila jsem diskusi s tímto tématem. Zajímalo by mě, zda-li též máte rády / rádi tento pořad, tak jako já.
Na koho se nejvíce těšíte a pod. Já sleduji i slovenskou Stardance, ale na Ebena a Chlopčíka se už moc těším. co vy?

Každý rok se těším, hlavně na Marka Ebena. A na „tanečníky a tanečnice“ ze známých osobností. To si vždycky najdu na netu, kdo bude tančit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
9.11.13 07:58

Holky, tak dneska druhe kolo. kdo podle vas vypadne? tipuji Imricha, no. skoda, ze to proste neudelali tak, ze vsichni budou tancit az do prosince a scitaly by se sms a v posledni kole by se videlo, kdo se zleosil, komu to nic nedalo atd. to by pro me byla jeste „pecicka na dorte“. minuly tyden jsme obe deticky uspali na osmou, uzivali jsme si klid behem poradu, jsem zvedava, zda nas dneska deti nechaji koukat. uz aby byl vecer, Stardancem nam zacinaji vanocni pripravy :-), uzivam si to jak mala holka.
jinak nez bych brala v porote vice tanecnich mistru na slovo vzatych, vzdycky premyslime, co rekne Zdenda a Tana. a Eben je zlaticko, ten kdyby chybel, bych se snad nedivala… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
9.11.13 08:44

Já na vypadnutí tipuju Bugára, Kašpárkovou nebo Hosprovou. Osobně si myslím, že velkým překvapením bude Anča Polivková, myslím, že půjde i hodně daleko, je šikovná, sympatická a Kurtiš taky není k zahození. Na paty jí asi bude šlapat Brzobohatý, protože ten bude mít určitě hodně fanynek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
9.11.13 09:29

Bugára myslím ne, většinou nikdy nevypadl největší outsider hned na zacatku, lidi pak asi baví ten vývoj, viz Schmitzer, Hemala, Bosák atd. :-)
Kdo vypadne, fakt netuším, ani nemám tip, nevyzpytatlený :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
9.11.13 09:29

A na Preise jsem si nezvykla ani za celý první díl, tak uvidím dneska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
9.11.13 10:50

Za mně by mohla vypadnou Kašpárková, Rupert(fakt ho nesnáším :oops: :lol: ), Hosprová nebo Bugár. Pak už nikdo, všichni zbylí ať tančí až do konce :lol: Krom Kuchařové, ta by mohla někdy uprostřed zmizet :jazyk:

Už se moc těším, včera jsem viděla před sanitkou nějaké sestřihy ze zkoušek, byl tam i chlopčík a drexler. Předváděli čaču, jako to má být a ne a spoustu keců, bylo to vtipný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
9.11.13 10:51

A Preis mi nevadí, mám jeho hlas i jeho osobu moc ráda. Je to samo jiné, ale nijak mne to neruší a nevadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
9.11.13 11:08

Star dance se mi líbí, akorát ty choreografie jsou takové dost podobné, ale jinak suprový pořad. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46669
9.11.13 11:45

Taky už se na večer těším!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4430
9.11.13 12:02

Právě že Onder mi přijde, že má ty choreografie fakt nejlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
9.11.13 20:04

Holky, přidávám se k Vám :srdce: Miluji Stardance :srdce:
už se nemůžu dočkat. Já teda fandím Onderovi, strašně jsem si ho oblíbila, koukáme s dětma na jeho taneční hrátky, je to borec :palec: Nevadí mi ani Ruppert, jsem zvědavá na dneší večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4430
9.11.13 20:22

Tak jakože Rupperta nemusím, tak byl dobrej..a ona vynikající!!! Skvělá choreografie. Moc se mi to líbilo… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4430
9.11.13 20:48

Tak u Kuchařové mi to tedy přišlo fakt nadhodnocené…nevim.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
10.11.13 00:06

Zdravím holky,
„zagůglila“ jsem, zda je tu téma Stardance a vyšlo to. :palec:
Taky jsem nadšenec :D, pořad se mi líbí, dívala jsem se i na diskuzi na jejich stránkách. Takže s vypadnutím prvního jsem si tipla ;), jsem zvědavá, kdo bude další.
Hlavního favorita nemám, každý je jiný a o tom to je. ;) Čtu tady negaci k Matějovi, sama za sebe spíš sdílím pozitivum, je to hodně energický týpek, chce dělat show, prču, což se mu daří a my se nudit nebudem. Za mě má velké sympatie :palec: a velké + k jeho proporcím, postavu nemá ideální a jak dokáže být pohyblivej. :lol:
Za to letošní šaty a účesy, no, nejsem nadšená :roll:. Šaty na STT se mi vcelku líbí :), ale na LAT, to je hotová katastrofa :roll:. Vyjít na parket v šatech, co měla dnes Anička Polívková, bych byla těžce nesvá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová