Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré odpoledne dámy,
dneska jsem si poprvé vsadila, tedy asi
v penny teď mají nějaké kartičky, tak jsem jí vzala, stála 50 kč, dali mi k tomu papír s čísly a co teď? mám koukat večer na telku a když tam budou nějaký stejný tak co? vůbec nevím co a jak
poradí někdo?
@AstraG zajeď na net, zadej si přímo sazku - tam máš možnost kontroly tiketu. Na tv koukat nemusíš. A nebo si to nech jako překvapení a až uplyne doba platnosti, zajdi kamkoliv, kde mají terminál, popros o kontrolu tiketu. - oni ti ten „papír“ projedou přístrojem a hned víš, jestli jsi něco vyhrála nebo ne.. Ten papírek je totiž tiket ![]()
@AstraG píše:
Dobré odpoledne dámy,
dneska jsem si poprvé vsadila, tedy asiv penny teď mají nějaké kartičky, tak jsem jí vzala, stála 50 kč, dali mi k tomu papír s čísly a co teď? mám koukat večer na telku a když tam budou nějaký stejný tak co? vůbec nevím co a jak
poradí někdo?
Já tomu taky nerozumím
, ale držím pěsti!!!
Děkuji
takže stačí s tím,,tiketem,, zajít pak do trafiky a čekat jestli něco vyhraju
no popravdě myslím, že asi nic nevyhraju, ani nevím proč jsem to koupila, prostě po tom ruka sáhla ![]()
@AstraG píše:
Děkujitakže stačí s tím,,tiketem,, zajít pak do trafiky a čekat jestli něco vyhraju
no popravdě myslím, že asi nic nevyhraju, ani nevím proč jsem to koupila, prostě po tom ruka sáhla
jj, až uplyne počet dní, na které máš vsazeno, zajdi tam, kde mají terminál, oni to projedou tím strojem a hned se ukáže případná výhra ![]()
Ahoj. Vsadila jsem si stastnych deset a uhadla jsem 6 cisel. Nevite kolik jsem vyhrala? jo a vsazela jsaem 10 kc.