Šťastných deset - sazka

5063
16.6.14 15:15

šťastných deset - sazka

Dobré odpoledne dámy,
dneska jsem si poprvé vsadila, tedy asi :lol: v penny teď mají nějaké kartičky, tak jsem jí vzala, stála 50 kč, dali mi k tomu papír s čísly a co teď? mám koukat večer na telku a když tam budou nějaký stejný tak co? vůbec nevím co a jak :lol: poradí někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
16.6.14 15:17

@AstraG zajeď na net, zadej si přímo sazku - tam máš možnost kontroly tiketu. Na tv koukat nemusíš. A nebo si to nech jako překvapení a až uplyne doba platnosti, zajdi kamkoliv, kde mají terminál, popros o kontrolu tiketu. - oni ti ten „papír“ projedou přístrojem a hned víš, jestli jsi něco vyhrála nebo ne.. Ten papírek je totiž tiket :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
16.6.14 15:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
16.6.14 15:46
@AstraG píše:
Dobré odpoledne dámy,
dneska jsem si poprvé vsadila, tedy asi :lol: v penny teď mají nějaké kartičky, tak jsem jí vzala, stála 50 kč, dali mi k tomu papír s čísly a co teď? mám koukat večer na telku a když tam budou nějaký stejný tak co? vůbec nevím co a jak :lol: poradí někdo?

Já tomu taky nerozumím :lol:, ale držím pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
16.6.14 15:58

Děkuji :-) takže stačí s tím,,tiketem,, zajít pak do trafiky a čekat jestli něco vyhraju :palec: no popravdě myslím, že asi nic nevyhraju, ani nevím proč jsem to koupila, prostě po tom ruka sáhla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.6.14 16:54
@AstraG píše:
Děkuji :-) takže stačí s tím,,tiketem,, zajít pak do trafiky a čekat jestli něco vyhraju :palec: no popravdě myslím, že asi nic nevyhraju, ani nevím proč jsem to koupila, prostě po tom ruka sáhla :lol:

jj, až uplyne počet dní, na které máš vsazeno, zajdi tam, kde mají terminál, oni to projedou tím strojem a hned se ukáže případná výhra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
16.6.14 17:31

Počet dní? já vsázela dnes, takže to platí jen dnes ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
26.4.16 13:07

Ahoj. Vsadila jsem si stastnych deset a uhadla jsem 6 cisel. Nevite kolik jsem vyhrala? jo a vsazela jsaem 10 kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová