Statistika úspěšnosti IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68945
25.5.15 19:57

To je jak kdyz ja slavila cukrovku, kdyz nemam rakovinu :) Ne, fakt, v unoru me honili od certa k dablu s podezrenim na mimone, nez vysly vysledky hCG, taky jsem se nakonec nad tou 14 v 7.tt radovala :zed: Jsme to dopracovaly :mrgreen:
Tak hodne sil, dej se dokopy a uvidis, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.5.15 20:43

@wobludka tak aspoň, že tak. :hug: :hug: Já to dneska dostala a místo, abych se těšila na ket, tak mam z toho depku a navíc Hulvert je na dovolené :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
26.5.15 09:39

@wobludka je mi to velmi luto :hug: Mas moj obdiv :kytka:,ze vies na zlom vidiet aj nieco dobre, to som sa nikdy nenaucila a nenaucim na „neplodnosti“ :,(. Na inych situaciach to pouzit viem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
26.5.15 09:42

@wobludka aj…to mě mrzí… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
2.6.15 23:59

Ahoj, tak za me jen hlasim, ze ten vejcovod profoukli… no asi natolik, jak zkonstatoval cynicky doktor, akorat tak na mimodelozni tehotenstvi. A dalsi IVF prohlaseno za velmi nerozumne, s cimz samozrejme bez vyhrad souhlasim. Takze nejspis definitivni sbohem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
3.6.15 10:38

@ugluk :hug: :hug:
Ja sa s definitivnym koncom zmiernujem uz 2 roky…Uz sme mimo Dr. aj kolotoca IVF…Mozno pride ten zazarak, ked ta nadej odchadza…
Asi som aj ja uz cynik…,pretoze na zazraky neverim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
3.6.15 11:28

@ugluk :hug: :hug: chápu, že je to na prd, ale hlavně, že to dopadlo s tebou tak, jak dopadlo a malá ti to všechno vynahradí :hug: :hug:
TAké na zázraky nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.6.15 20:43

Ahoj holky, „oživuji“ diskusi. V pondělí jsem se konečně dohrabala pro toho jediného šampióna, co nám zůstal, dokonce to i přežil a teď je u mne v břichu. No velké naděje si nedělám, ale třeba se stane zázrak. Řekla jsem si, že tentokrát budu dělat všechno jako dřív, kromě cvičení a sexu. Prostě žádná omezení, takže kolikrát kdybych nezaváděla utroš, tak ani nevím, že jsem někde byla. Děj se vůle boží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
18.6.15 05:54

@Martrich Ahoj, drzim, co mam a vela vela stastia :hug:

Ja cakam na poreviznu MS, uz je to 5 tyzdnov a par dni… :( V pondelok volam Dr.,co s tym…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
18.6.15 07:40

@Martrich moc na Tebe myslím :hug: @Anavi po revizi to může být všelijaké, za čas se to srovná, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
18.6.15 07:54

@Martrich strasne moc drzim palce! A to vis ze jo, vsechny tri me transfery koncici // byly „za plneho provozu“ ;)

@Anavi mne po revizi rikali 4-6 tydnu normal, ale pocitejte klidne i dele. Ja teda mela jen ty 4 tydny, ale normalni cyklus mivam 3 a i tak to povazuji za velmi brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
18.6.15 08:30

Holky, díky moc, ale tak víte, jaké jsou „šance“. Nicméně určitá malá jiskřička tady je.
@Anavi držím palce, ať se mrcha objeví, ale jak píšou holky, myslím, že po revizi je to běžné :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
19.6.15 05:44

@wobludka @ugluk @Martrich baby,dakujem, ste zlate, ale fakt sa zacinam bat, MUDr. mi tvrdil, ze do 4 tyzdnov…Ved preco by som si na nete neprecitala niekolko „fajn“ diskusii a skusenosti s MS po revizii..Tak hadam mate pravdu..

@Martrich urcita iskricka? Obrovska iskra nadeje tam je!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
19.6.15 06:43

@Anavi no prave, opravdu si nevybavuji moc lidi, kterym by cyklus naskocil do 4 tydnu. Jak mivas dlouhe cykly normalne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
19.6.15 08:10

@Anavi po revizi jsem čekala asi 2 měsíce…
vydrž přijde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital