Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Super. Holky, já jdu za týden do Cube domluvit se ohledně nativu nebo minimálky. Pro jistotu jsem se objednala ještě k Malíčkové ohledně imunity, i když jsem to u ní měla vždy ok, před prvním těhu jsem měla protilátky.
@Martrich ať jsi tam spokojená ![]()
Na dnešní IUI jsem šla jako spráskanej pes, poslední spg se dělal předloni při IVF a bída, předtím IUI a to se dr. kroutila, že ať si radši příště za tu tisícovku koupím něco na sebe
Teď přišla dr. nadšená, že musím muže doma pochválit, že koncentrace i pohyb vynikající. Že ať hledala, jak hledala, tak žádnou morfologicky normální v testovaném vzorku nenašla, ale proč se babrat v detailech, že
Takže tam teďka wobludky zoufale tlučou svýma zdeformovaným hlavičkama do vajíčka, až je mi jich líto ![]()
Ahoj holky, necetla jsem celou diskuzi, ale znamvas uz z dob Psychiky snazilky.Jak se mate? Posledni zaznam je skoro rok stary, je neco noveho?
bojujete jeste o druhe mimco?
@Susan23 ahoj, nám se druhé nepovedlo, měla jsem vždy super embrya, ale nechytaly se… Možná ještě nějaký nativ, ale už mě to „nebaví“ a manžela toho už to nebaví vůbec… navíc nenávidí CARy, byly jsme ve dvou a všude to je jen o penězích. Poslední kapka byla inseminace za čtyřku místo nativu s pomalými spermiemi. To je poslal regulérně někam
![]()
Co vy ostatní?
@Martrich to me mrzi, ale zase mate aspoň jedno dítko. Vim ue to nerada slysis ale je to tak
My nemame nic. Ted nas ceka 2 ivf, tak verim v úspěch ![]()
Zdravím všechny
Chodím, ale snažení už jsem vzdala a popravdě si to docela užívám ![]()
@wobludka ahooj,a dalsi deník mas v planu? Moc rada jsem te cetla.Jak se mas? ![]()
@wobludka vid? Take se citim mnohem lip v nesnazeni a uprimne jen prichod do Caru ve me vyvolava uzkost. A jak se jinak mas? Kuba uz za rok do skoly, hruza
@Susan23 to mě těší
další v plánu nemám, nemám chuť se k tomu vracet. A náš vzájemný vztah s wobluďákem je pro mě příliš intimní ![]()
@Martrich já se klepu jen si představím, že by se to byť jen teoreticky mohlo povést. Už je to fakt otázka sebezáchovy
Wobluďák jde už teď v září. Mu říkam - v září už jdeš naostro, nejen si hrát. Vyvalil na mě oči: „to jako bez trenek?“
Je to holomek, dneska byl jak sluníčko, protože byla při spinkání konečně líbačka s Nelinkou ![]()
@wobludka tý brďo, budeš psát brzy deníčky o líbačkách Wobluďáka juniora hele
Každopádně je to škoda, tvé deníčky mi vždycky zvedly náladu:-)
![]()