Statistika úspěšnosti IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1826
20.6.15 06:27

@ugluk cyklus mavam 29-30 dni…a klopem, doteraz, fungoval ok, sem-tam vynimka…
V pondelok zavolam Dr. a uidim, aspon mi spravi utz a hadam mi na to nieco povie…povodne vravel, ze mam prist par dni po 1. MS :nevim: Mozno mi povie, ze mam este par dni pockat, fakt neviem…,ale som z toho nervozna a objavili sa mi migreny a neviem preco si myslim, ze je to z toho vsetkeho…stres a pod.

@Petra Z dakujem :hug: Nikdy som si nemyslela, ze sa budem vytesovat, ked pride MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68940
20.6.15 15:17

@Anavi takze doktor pomalu ceka, ze po revizi budes mit cyklus jeste o kousek kratsi nez normalne? V to bych teda nedoufala ani omylem, ja si schvalne merila BT a prakticky v dobe, kdy by mi normalne prichazela MS, jsem teprve ovulovala. A po povazuju za zazrak, ze jsem vubec ovulovala, kolikrat maji zenske po revizi anovulacni cyklus a je to docela normalni, telo je tema hormonama zblbly.

Jinak jo, migreny bych videla z tech nervu, ja mam pocit, ze jsem si tim prisernym stresem „uhnala“ cukrovku. Teda dispozice jsem k ni samozrejme mela, ale tohle byla asi ta posledni kapka. Tak at ty migreny brzo prejdou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
23.6.15 05:42

@ugluk tak nie som tabulkova a MS po 4t od revizie som nedostala/ ako mi tvrdil Dr./…Vcera som sa k nemu nedovolala, tak skusim dnes…inak je uzasne volat z prace a triast sa, aby prave vtedy nevosiel do kancelarie nejaky kolega… :roll: Ten stres je neskutocny, co vsetko moze sposobit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
23.6.15 05:43

@Martrich Ako sa citis? Kedy skusis test? Drzim paste :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
23.6.15 06:54

@Anavi nás je v kanceláři jako blech, navíc do CAR se dovolat, to je třeba na podesáté, takže bych se uběhala. A když se konečně dovolám, tak vybíhám pomalu na parkoviště :D Jo o stresu mi povídej, těhotné kamarádky mi nevadí (tak nějak si ani nevzpomínám, která by ještě těhotná nebyla), ale totálně mě sejmulo, když se manžel nechal přemluvit, že nechá připustit našeho psa (rozuměj fenu :P ). Takže s ní ráno v dešti přešlapuju venku, háráme obě, ona se milostivě rozmýšlí, kam se vyčůrá a mě to sere, až bude v tom, tak jsem ochotná ji tak maximálně překračovat :cert: je to blbost, ale tak nemusím unést všechno, že jo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
23.6.15 07:21
Ahoj holky, citim se zcela normalne, na test nemam odvahu, jsem zatim osmy den po ket, holcina na jedne diskushj byla o 3 dny driv a ma dusika, to mne trochu povzbudilo, je to muj prvni ket v nativu.
@wobludka píše:
@Anavi nás je v kanceláři jako blech, navíc do CAR se dovolat, to je třeba na podesáté, takže bych se uběhala. A když se konečně dovolám, tak vybíhám pomalu na parkoviště :D Jo o stresu mi povídej, těhotné kamarádky mi nevadí (tak nějak si ani nevzpomínám, která by ještě těhotná nebyla), ale totálně mě sejmulo, když se manžel nechal přemluvit, že nechá připustit našeho psa (rozuměj fenu :P ). Takže s ní ráno v dešti přešlapuju venku, háráme obě, ona se milostivě rozmýšlí, kam se vyčůrá a mě to sere, až bude v tom, tak jsem ochotná ji tak maximálně překračovat :cert: je to blbost, ale tak nemusím unést všechno, že jo :jazyk:

promin, ale musim se smat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
24.6.15 15:49

Ahoj holky, tak hlásím, že opět ani ťuk. Devátý den po ket dorazila MS, test sněhobílý, i když na něj je klasicky brzy. Prostě já jsem taky případ. Normálně mam MS co 35 - 40 dní, akorát po IVF a nativním ketu to dostanu mez 25 - 30 dny i přes utrogestan :zed: :zed: :zed: Byl to poslední mrazák :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
25.6.15 06:07

@wobludka pises uzasne, vies sa tak krasne odosobnit od problemu :kytka:
Dcera ma u babky macku, isla prvykrat na rande, hadaj, ako o dopadlo :mrgreen: Doterz byvala v byte-v panelaku a svokra ju vzala na dedinu…
Ja som bola u mojej obvodnej lekarky a povedala mi, ze nieco " je vo vzduchu", ze som jej 6 pacientka, co otehotnela marec- april a neskoncilo to dobre. A vcera mi volala moja kamaratka a stalo sa jej to, co mne… 8o Az na to, ze oni sa o dietatko nesnazili, im to predsa vzdy vyjde na prvykrat!!! Neriesim to…je to cerstve a ja som tie bola nahnevana na cely svet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
25.6.15 06:10

@Martrich je mi to velmi velmi luto :hug: Viem, ze slova nestacia :kytka:
Vsetkym Vam vzdy strasne drzim paste…
Vies, co po neuspechu pomaha mne: planovanie, ked viem, co chcem a co by som chcela robit dalej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
25.6.15 06:12

Dnes idem k Dr. na kontrolu a povodne som sa ho chcela opytat na 1000 veci a uz mi bude stacit len jedna, ci je vsetko ok…
Pekny den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
25.6.15 07:15

@Martrich moc mě to mrzí, doufala jsem s Tebou :hug: :hug: :hug: ať to brzo aspoň trošku přebolí a máš zase důvod se smát :hug:

@Anavi ať má pro Tebe dr. dobré zprávy :hug:

Díky holky, vybrali jí nějakýho panice, tak m ám aspoň trochu pocit zadostiučinění :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.6.15 08:53

Holky, děkuji, my jsme se tady opravdu sešly. No co naděláme
@wobludka ty ještě máš nějaké mrazáčky?
Já už ani nevím, jestli se do něčeho pouštět. Holky kolik stojí minimálka nebo nativ? Už bych nechtěla žádnou stimulaci. Přemýšlím i o změně centra, tady od nás kousek je Gynem, vede to Mrázek, není to moc známé, ale zase bych to měla kousek od baráku, to dojíždění je na prd kvůli desetimunovému ultrazvuku…
Já hlavně nechápu, že se mi to nikde ani nechytne, normálně mam menzes 35 dní a více a po IVF a teď i tedy ketu v nativu to dostanu o víc jak týden dřív. Nikdo to nikdy neřešil. Já měla kdysi tak skvělýho doktora, jenže ten odjel do zahraničí a slehla se po něm zem. Skoro si myslím, že kdyby tady byl, tak by mi asi jako jedinej pomohl. Mam pocit, že všude to dělaj tak rutinně, už i ten Hulvert z Iscaru mne se.. (pardon) :oops:. Furt říká, že se to musí opakovat, že to někdy vyjde a jede to podle jedné lajny. No nic, život jde dál, nemůžu se z toho zbláznit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
25.6.15 10:09

Ahojte,
tak som spat, na oboch vajecnikoch mam cystu cca 4 cm, sliznica maternice je krasna, zahojena ma 11 mm, brali mi krv na HCG zajtra mam volat…a potom sa dohodneme, co dalej…NIKDY som cysty nemala…
Neviete co s cystami???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
25.6.15 17:30

@Martrich vůbec nemám tucha, u nás to ani moc nemá smysl, protože se nám embrya docela špatně dělí - pravděpodobnost, že budu mít z nativu pěkné embryo, je fakt malá (teď to nebylo tak znát, protože jsem dobrá snášečka - a plné stimulace už se bojím), navíc těch transferů už je fakt hodně a musela bych mít fakt pocit, že to má nějakou reálnější naději na úspěch. Máme ještě zamraženo na 2 (pokud se rozmrazí) transfery, asi dáme teď jeden koncem léta, druhý na jaře a konečná. Chtěla jsem se teď objednat na IUI jen tak pro pocit, že se něco děje, ale můj dr. má dovču, tak na to prdím.

@Anavi moc ráda bych poradila, ale taky jsem ji nikdy neměla, tak o tom moc nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.6.15 17:44

@wobludka no já si právě říkám, že u nativu může být to embryo kvalitnější. Taky už nevím, co víc pro to udělat. Plnou stimulaci už ani za zlatý prase, stejně už nám to poj. nehradí. Ten nativ se dá podpořit clostíkem a do dvou nebo tří vajíček se to stále bere za nativ. Právě se mnou na ET byla paní, která měla po nativu dvě pěkná embrya a říkala, že byly v lepší kvalitě, než u IVF. Zkusím se objednat k Mrázkovi do Gynemu na září, je to tady kousek od nás a ten Iscare už mi taky leze na nervy, potřebuji změnu. Furt se mi to nechce vzdávat :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí