Statistika úspěšnosti IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68930
23.12.14 21:36

@Martrich spis minimalka s tim Tamoxifenem. Stale trvam na tom, ze - uz do toho nehodlam investovat desitky tisic, uz do sebe nehodlam pichat FSH (coz souvisi s tim prvym :) ) a uz kvuli tomu nehodlam pod narkozu. Maximalne zobnout par prasku, prijit, nechat do sebe bodnout zaziva, odejit. Jednou jsem to absolvovala a oproti plnymu IVF nebe a dudy. Vyslo me to na 6 000 a vysledek s tim normalnim IVF za 60 000 identickej - neoplodnilo se vubec nic :jazyk: Tak mozna tomu jeste jeden pokus dat, prvni dite vyzadovalo 4, tak treba druhe je potrebuje taky :zed: No roupy, vzdyt to pisu. A furt nevim. Ty osmicky ven potrebujou a bez umrtveni a leku proti bolesti se do toho poustet nehodlam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
23.12.14 21:45

@ugluk ani ICSI nebo PICSI se neoplodnilo? No máš pravdu, já už nikdy nechci stimulaci, narkózu a ty příšerný nervy a prachy. Prostě minimálka nebo nativ, plus tedy ještě ta blasta co čeká v mrazáku. Můj doktor dokonce tvrdí, že po těchto minimálkách jsou kvalitnější embrya a kolikrát to jedno bohatě stačí. Nám taky teď nezbylo skoro nic, takové koňské dávky FSH a k čemu to? měli jsme dva kousky, teď už jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
23.12.14 21:55

@Martrich u nas je to vesely - bez ICSI se oplodnuje vsecko, ale vetsina blbe. S ICSI se oplodni dobre, ale zase skoro nic. V podstate vysledek podobnej. Naposled 4 vajicka, zaplatili jsme si PICSI a 3 z toho pak nakonec k oplodnovani nevhodna a z toho posledniho nic. Pri te minimalce bylo vajicko jen jedno, ale bez ICSI se oplodnilo se tremi prvojadry, takze nepouzitelne, u nas klasika. Nechci vedet, co se v mym tele deje prirozene, kdyz se tam nekdo nestoura :roll: Jednou jsem se dohrabala i k peti prvojadrum, predstav si to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
7.5.15 09:40

Ahojte, ako sa Vam dari?
My sme dopadli rovno na hlavu…V marci som po 15 rokoch spontanne otehotnela…radost Vam opisovat nemusim, testy silili krasne, ducha som lovit nemusela ;) Strach som mala priserny, ale radost neskutocnu…o 2 tyzdne sa ukazala dutinka v maternici a o dalsie 2 tyzdne srdiecko, krvne testy vporiadku, zacala som sa tesit, strach opadol…bola som naozaj tehotna!!! Na nasledujucom utz bol koniec, prestalo bit srdiecko…ta bolest, ktora prisla mi nedovolila ani dychat…
bohuzial aj iny Dr. potvrdil MA.Tu bolest neviem opisat, otazku preco, preco nemame narok na zazrak aj my, som si polozila snad milionkrat…odpoved ziadna. Genetiku, imunologiu, hematologiu, endokrinologiu mame vporiadku…Dr. mi nedal ziadne odpovede…proste sa to stava… :,( :,( :,(
Cakam na vycistenie, samo to neodide, uz to bolo velke…takze som tehotna v 3 mesiaci a nosim mrtvy plod/ embryjo? Baby, som zufala…Otazka mojej dcery: Maminka, budes este niekdy stastna? Strasne sa snazim, aby ona bola stastna, aby sa o mna nebala…nevie, o co ide, ani jej to nepovieme…
Prepacte mi, ale musela som to zo seba dostat…
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
7.5.15 09:43

@Anavi moc mě to mrzí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
7.5.15 09:49

@ugluk Ahoj jsem na tom podobně jako ty. :hug: Ještě se druhého dočkáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
7.5.15 10:02

@Petra Z Dakujem, ale uz VIEM, ze nasa dcera je NAOZAJ zazrak, ze nieco v spermiach a vajicku je, co nam brani mat zdrave dieta…ze je tam nieco, co zastavi jeho vyvoj, ale nie je v silach Dr. urcit, co to je…a preto nam nevysli ani ostatne transfery…,a ze ich bolo dost…navonok je embryjo A - ckovej kvality, ale vnutri nie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
7.5.15 10:10

@Anavi taky budu mít jen syna
A jsem za měl vděčná. Nic dalšího nevyšlo a už ani nic nebude.
Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
7.5.15 10:14

@Petra Z Ja som sa uz zmierovala, ze budeme mat len dceru, toto tehotenstvo vyslo spontanne bez liekov, bez podpory…ja som IVF vzdala uz pred 2 rokmi…len sme sa nechranili, ved naco? 15 rokov to nebolo potrebne…
Dakujem za podporu…Casom to, dufam, preboli…hladat odpovede na otazky preco, nema vyznam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
7.5.15 10:18

@Anavi chápu…že to vyšlo přirozeněmuselo být nádherný…
taky se mi život ted zamotal tak, že jsem myslela, že toto nikdy nebudu muset řešit…a stalo se a otázek mám milion, ale odpovědi hledat nemá cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
7.5.15 10:22

@Petra Z To je mi velmi luto, drzim ti paste, aby sa vsetko dobre vyriesilo, a aby ste boli len a len stastni… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
7.5.15 10:27

Take je mi to moc lito, falesna nadeje je horsi, nez kdyz to nevyjde vubec.My budem mit nejspis take jen Kubu, hodne jsem se tim trapila, ale pomohla mi prycholozk, a slabe AD. pochopila jsem, ze mit 1dite nebo zadne je strasny, ale rozdil 1 nebo 2 uz takova tragedie neni a ma to i sve vyhody. Zamerila jsem se na praci, uzivam syna,kt.je uz relativne samostatny, ale bolet to bude asi vzdycky, kor kdyz mi nekdo polozi dotaz, kdy bude ta holcicka;-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
7.5.15 10:33

@Martrich tiez si to stale hovorim, ze radsej sa to nemalo stat vobec, bolelo by to menej…este, ze sme to nikomu nepovedali…lebo lutost je to najhorsie :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
7.5.15 10:37

@Anavi děkuju…
některé věci se nevyřeší…přišla jsem běhěm 2 měsíců o moje 2 nejbližší a to tak, že to nikdo nečekal…
a doma ---ani nemuvím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
7.5.15 11:18

@Petra Z @Petra Z ach jo, to zni moc smutne;-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...