Statistika úspěšnosti IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1826
25.8.14 13:04

@Kájín: nemate to lahsie, nez my, prave naopak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
25.8.14 13:43

@Anavi Oprava: chtěla jsem napsat těžší než ty/vy. S každou životní překážkou se těžko smiřuje a srovnává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
9.10.14 12:45

Ahojte,

co mate nove?
Chcem vam len napisat, ako som „zmierena“ s tym, ze druhe dietatko nebude…
Prvykrat v zivote mi meskala MS…Prvy den meskanie: nic to nie je asi stres…druhy den: stale som to pripocitala stresu z prace…3,4 den nespinim…MS nikde…ja som pocitila taky prival stastia, ze az…5. den rano: skvele, kupim tt po 100 rokoch na stare kolena idem kupit tehotensky test!!! Hned, ako sa u mna tato myslienka usadila, som dostala MS…Dostalo ma to a riadne, aj ked velmi dobre viem, ze nam to prirodzene nemoze vyjst, uverila som!!! Riadne som to oplakala…aj svoju naivitu :(
Tak takto som „zmierena“, ze mala bude jedinacik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
9.10.14 16:44

@Anavi :hug:
Ja i přesto doufam každy měsíc ze treba
A to zpoždění ja mam porad takze tak 48 den cyklu si rikam ze by???
A nikdy nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
9.10.14 19:06

Hm hm hm, me posledni 4 cykly 21, 21, 20, 21, sakra, kdyz uz clovek nemuze otehotnet, nemuze mit v kuse aspon 14 dni, kdy nekrvaci? :lol: Kazdopadne jsem si ted 2.DC nechala bodnout Zoladex a jde se na ten posledni pokus. Dlouhy protokol z folikularni faze. Dostal me muz, povidam mu - a nebojis se, ze nam to neklapne?
Bat se? Já s tim pocitam! Ale zkusit se to musi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
9.10.14 19:14

@ugluk no vidíš…a já zas bez ms i 2 měsíce…
tak jdete do boje???
strašně moc držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
9.10.14 19:21

@Petra Z diky moc! Nema smysl to odkladat, proste ted dej se vule bozi a kdyby to neklaplo, od noveho roku hledam novou praci.
Ja mela vzdycky kratke cykly, ale tohle je extrem. V CARu je to nijak neznepokojuje. Respektive kdybych chtela, muzu nafasnout Utrogestan, ale tim ja se „jen tak“ cpat nechci, nedela mi dobre a i kdyz bez nej funguji ve velmi zrychlenem tempu, preci jenom funguju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
9.10.14 19:23

@ugluk říkala jsem já vždy…děj se vůle boží…
a doufám, že hledání práce nebude třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
9.10.14 19:28

@Petra Z ja doufam ze jo, ale az o par let pozdeji :lol: Delam maximum, co se da, ale je treba si uvedomit, ze nekdy je to holt v rukou nekoho jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
9.10.14 19:32

Ahoj holky, jak vam rozumim, ted mi taky meska ms a uz jsem zadoufaĺa, test bily jak cerstvy snih.My jdeme na posl.Ivf.Chodim k psycholozce,kt.se mne snazi presvedcit, abych se jesila a verila…Drzim p :hug: palce Ugluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
9.10.14 19:36

Martrich ja tobe taky ;) Tak se tak koncem listopadu ozveme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30927
9.10.14 19:46

@ugluk Moc drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
9.10.14 19:48

@Cuddy taky dekuju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
10.10.14 11:22

Moc vás všechny zdravím a moc držím palce hlavně teď tedy @ugluk :hug: jé to je normální zákon schválnosti, já jednou i zvracela, MS zpožděná a pak přišla na to, žře mám virózu a MS zpožděná není, jen jsem si to kráva blbě spočítala :zed: :D já měla jít na transfer v září, v nativu, všechno krásně nachystané a po jednom jediném prednisonu se můj stav strašně zhoršil (má záhadná nemoc :zed: ), takže jsme to odpískali (zaplaťpánbůh, protože jsem o pár dní později měla bolesti, že nezabíral ani algifen, nejedla a skončila na kapačkách, pak mě vykopli s tím že jsem zdravá a mám si koupit vitamíny :roll: ). Takže mi je tak nějak teďka nějaké dítě vcelku upřímně šumák :jazyk: :jazyk: :jazyk: Ze zoufalství jsem navštívila léčitele, mám nějaké lektvary za těžký peníz a homeopatika od kamarádky, tak nějak funguju, tak snad se někdy uzdravím a k transferu se dohrabu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
10.10.14 18:27

@wobludka :zed: co jineho ti k tomu rict, ty si to vazne vyziras :roll: Tak hodne sil a v prve rade porovnani toho zdravi, to je ted priorita :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí