Statistika úspěšnosti IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65334
22.8.14 22:12

@ugluk tak datluj ---a az to dodelá tak jo pořádně obejmi :lol:
A musíš tomu věřit---děláte vše pro to, aby se to podařilo. takze verim s tebou, ze to tak bude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
22.8.14 22:16

@Petra Z no to ja samozrejme udelam, je uzasnej :) A taky jsem upekla dort pro tchyni, i to se pocita, ne? 8) (ona je taktez fajn, aby to nevypadalo blbe)

Ja uz na tu viru nejak moc neverim, vazne ze me vyrostl prisernej cynik, mam pocit, ze cim vic jsem verila, tim horsi pad na hubu me potom cekal :oops: S dcerou jsem teda neverila skoro vubec a ona mi pak vytrela zrak :)
Zase si rikam, ze kolem me celej zivot tehotnej lidi s naprosto prisernyma problemama v reprodukcni oblasti, zatimco ja, zcela zdrave, nic. Tak uz si ty problemy pomalu porizuju taky a ono to pak treba pujde lip :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
22.8.14 22:36

@ugluk tak to je mazec. Já to mam přesně naopak, po letech, kdy bylo všechno špatně, před Kubou menzes 50 dní a více, o ovulaci jsem si mohla nechat zdát, PCO, prý malá děloha ( to jsem se ještě dozvěděla, že když otěhotním, tak nejspíš potratím). Pak samozřejmě protilátky proti spermiím i embryu, horm. profil mizernej, manžel spermiogram katastrofa… na menstruaci jsem vždy čekala jako na smilování a ono se to na poprvé povedlo, sice jsem furt krvácela, hrozil mi předčasný porod, ale zvládli jsem to v pohodě. No a teď, kam vlezu, tam dobrý, protilátky nemam, PCO taky ne (nechápu), ms pravidelně, ovulaci asi taky, teď podle folikulometrie byla, ovšem spg nezklame. Nicméně i když funguji, tak kety na nic. Život je někdy jedna velká komedie :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
22.8.14 22:37

@ugluk no a nebo antikoncepce :lol: kdyz to tady čtu, tak se přes ní dobře těhotní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
22.8.14 22:57

@Martrich no to potvrzuje mou teorii o zakonu schvalnosti - nejlip tehotnej ti s nejvetsima problemama :lol:

@Petra Z jo, dobrej napad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
22.8.14 23:01

@ugluk a nebo ty, které do jiného stavu přijít nechtěj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
22.8.14 23:39

@Martrich ty zcela ze vseho nejvic :mrgreen:

Na lednici mam pripnute Murphyho zakony. O otehotneni tam sice nic neni, ale my bychom tu nejakou malou brozurku dohromady urcite daly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
23.8.14 19:18

Ahoj holky
Dneska na mé padla nějaká depka…byli jsme na slavnostech a ja se pristihla, jak koukam na tehotny a závidím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
23.8.14 20:07

@Petra Z já to znám moc dobře, většina mých kámošek je buď těhotná nebo nedávno porodily druhé dítě, vždycky, když mi nějaká řekne, že je těhotná, tak to pak doma ořvu :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
23.8.14 21:26

@Martrich si ted pouštim videa jak byl matyasek maly a hezky si tady pláču :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
23.8.14 21:39

Ahojte,

no mam pocit, ze tu chybam uz len ja :( :mrgreen:
Precitala som si celu diskusiu a nasla som v nej vsetky svoje pocity zufalstvo, nadej, stastie…a opat smutok…
Moje kamosky uz idu 3 kolo…a ja sa " pokusam!" zmierit s myslienkou, ze mala bude jedinacik…,ale som prestastna, ze ju mame :srdce:
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
23.8.14 21:41

@Anavi ahoj :mavam:
Taky jsi tady koukam…je mi to líto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
23.8.14 21:43

@Petra Z : je mi to velmi luto, ani som netusila, ze ste bol na dalsom pokuse :hug:
Ja uz ani nevladzem plakat :,( Neboj, bude lepsie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
23.8.14 21:43

No my byli dnes na výletě a - naštěstí pro můj psychický stav - bylo na všech tamějších těhotných vidět, že toho mají plné kecky. No iluzi že budu v těhotenství krásná (se svými těhotenskými fotkami můžu strašit děti) nebo že absolvuju s břichem výlet jinam než do nemocnice už nemám, takže to už jsem tak nějak hodně dávno závidět přestala :)

Dneska je to pět let co jsme transferovali wobluďáka, takže u mě je to teď spíš o nostalgii - taky se ve mně cynik nezapře, protože když si vzpomenu na dr. jak u toho nadával, říkal vydržte už to bude, pak zhluboka vydechl, utřel pot z čela, něžně poplácal po noze a pronesl „uf, tak je tam paní“, tak se divím že jsem tenkrát nespadla smíchy z kozy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
23.8.14 21:46

@wobludka: pises uzasne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie