Statistika úspěšnosti IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1826
7.5.15 14:13

@Petra Z :hug: Na to ziadne slova nestacia…
Len cas…cas je najlepsi lekar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
7.5.15 19:19

Jooo, holky… u nas taky kolotoce, ale uz jsem v pohode. V lednu posledni minimalka, jeden folikul prasknul, v druhym nezraly vajicko. Zazracny prirozeny oplodneni, tehotenstvi, potrat. Pri tom zjisten nador na vajecniku, velmi rychla operace, ctrnact dni nervu cekani na vysledky, nastesti nezhoubny. Ale nemam svuj funkcnejsi vajecnik s vejcovodem, druhy vejcovod prohlasen za nepruchodny, mozna se to podari profouknout, ale… Zbyly vajecnik funguje, krvacim co tri tydny. Rozchod s byvalou praci, nervy v haji. Zazracne nalezeni nove prace a posledni novinkou je cerstve zjistena cukrovka. Takze tak nejak mam pocit, ze mit „jenom“ jedno dite je vlastne ohromna vyhra, mam konecne prestat blbnout, cpat do sebe hormony a myslet na nesmysly, mam si vazit toho, co mam a radovat se ze zivota. Na cervenec jsem koupila letenky do Skotska a k tomu pokusu profouknout zbyly vejcovod se furt nejak nemam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
8.5.15 08:03

@ugluk ako tak citam, tak toho mame vsetky naozaj dost za sebou :,(
Som rada, ze si ako tak vpohode :hug:…ja este nie som, mozno sa mi ulavi po vycisteni…aj ked o tom pochybujem…Dr. mi dodava nadej, nech to nevzdavam, ze je „pohnojene“, ze nam priroda chce este nieco povedat…zahryzla som si do jazyka, aby som nepovedala, co mi chce priroda povedat…Ak sa mozem opytat, ostala si po revizii niekolko dni doma? Ja chcem ist do prace, doma to nezvladam…
Zajtra mame velku rodinnu oslavu, uz teraz sa toho desim… :,(

Prajem nam vsetkym pokojne obdobie, nech vsetko preboli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
8.5.15 10:49

@Anavi tohle je strašně strašně kruté, moc mě to mrzí :hug:
@Petra Z držte se :hug:
@ugluk Skotsko bude úžasný :pankac: Berete i malou (co už není tak malá :) )

Já teď po roce a půl podstupuju další KET, ale musím se přiznat, že jak už by mě nemělo nic překvapit, tak to dost špatně psychicky snáším, bojuju fakt jen kvůli těm mrazáčkům. Ač na to vůbec netrpím, tak mám asi nějaký kvasinky, tak se to snažím rychlostně vyléčit a čuchám zase průser :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
8.5.15 11:37

My jsme se tady fakt sesly :hug: :hug: "@wobludka je ketik, tak drzim palce.Ja mam taky mrazaka a furt to odkladam, ted zase marodime, tak uvidim, ty uz mas vlozeneho bojovnika/y?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
8.5.15 21:54

@Martrich ještě ne, zítra se rozmražuje a snad transfer pozítří. Já to odkládala rok a půl, už prostě musím, jinak to do důchodu nestihnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
9.5.15 07:00

@wobludka Dakujem a velmi ti drzim paste na KET :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
9.5.15 08:02

@Anavi ať jsi brzo v pořádku :hug: Musíme se upínat k tomu štěstí, co už máme, wobluďákovi je dneska 5, nemůžu pořád uvěřit, že si to svoje místo na světě vybojoval, že jsme oba ve zdraví přežili těhotenství, porod… Asi těch zázraků fakt nemůžu chtít moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
9.5.15 09:24

@wobludka budu ti moc drzet palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
9.5.15 11:32

@wobludka take drzim palce ;),ja budu asi opet odkladat, pac marodime.Ale jak pises, mame 1 velke stesti doma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
9.5.15 11:47

@Petra Z děkuju :kytka:
@Martrich ať ty bacily brzo přeperete, u nás frčela minulý měsíc streptokoková angína, já naštěstí výtěry čisté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
9.5.15 17:05

@Anavi ja to tentokrat zvladla bez revize, konec zjistili uz v 6+0 a odeslo to samo. Kdyz jsem mela MA po svem prvnim IVF, na revizi jsem byla v patek a dr. tvrdil, ze v pondeli muzu klidne do prace. Mel pravdu, i kdyz jsem jeste ten tyden doma zustala, fyzicky uz jsem na tom v to pondeli dobre byla.

@wobludka kdepak, ditko nechavame na 10 dni dedeckovi, pro ni to bude mnohem lepsi dovolena, nez lezeni po skotskych kopcich… A vynahrazujeme ji to pri spolecnych malych dovolenych v tuzemsku ;)
A tobe strasne moc drzim palce, ta smula nemuze byt preci vecna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
9.5.15 18:18

@ugluk to naprosto chápu, však si to s dědečkem užijí :palec: Děkuju, no já pořád čekám kdy se zase něco semele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
9.5.15 19:04

@wobludka taky jsem furt v napeti, konecne se zacalo darit a mne to prijde tak neskutecny, ze porad ciham na nejaky podraz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
9.5.15 19:39

@ugluk užij si Skotsko…zasloužíš si to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie