Statistika úspěšnosti IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11955
18.5.15 15:29

@Anavi od toho je šestinedělí, aby se člověk oklepal fyzicky i psychicky, dej si čas :hug: děkuju, jsi zlatá :kytka: no držím se ikdyž se přiznávám že slabší chvilku už jsem taky měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
18.5.15 17:01

@Anavi no nemysli si, ze bychom ted pouzivali antikoncepci :lol: Ale pravdepodobnost nula nula nic, neni to ma prvni zkusebka za tech deset let snahy ;)

Odber vajicka bez narkozy - uprimne, nic hrozneho to nebylo, a to mi napichavali obe strany, dala jsem to dvakrat. Jo, boli to, ale je to velmi rychle a da se to vydrzet. Koneckoncu porod pak je o mnoho horsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
21.5.15 08:00

@wobludka ahoj kočko, tak jak? Jsem napnutá jak kšandy a držím palce :* :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
21.5.15 09:57

@Martrich děkuju :hug: no ty poslední dny jsou prostě psycho (však to všechny dobře znáte), už aby to bylo za náma. Člověk to má sice racionálně zpracované, ale že by se mi v noci dobře spalo, to fakt ne no :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
21.5.15 10:10

@wobludka počkej a kdy budeš testit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
21.5.15 10:11

@Martrich asi jako vždycky den před krví, abych to mohla zpracovat - na krev mám jít v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
21.5.15 10:17

Aha, já myslela, že už dřív. Každopádně moc držím pěsti, máš pravdu, je to fakt psycho :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
21.5.15 10:25

@Martrich ono to u mě nemá ani moc význam dřív, s wobluďákem jsem testovala myslím 12. den po ET a měla jsem fakt neznatelnýho pidichucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65316
21.5.15 10:32

@wobludka tak držím držím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
21.5.15 10:46

To je jasný, je to zbytečný stres testovat dřív, pač když není nic, tak pořád ještě šance je, když je duch, tak to člověku furt hlodá v hlavě a když jsou náhodou // tak to stejně není žádná jistota. Taky už radši netestuju, po IVF se k testu ani nedostanu, pač to po týdnu vždy dostanu ( a to mam normálně cykly 35 dní a víc) a po ketu to zase nedostanu, dokud nevysadím léky a výsledek je stejný. Mam toho jednoho mrazáka, ale furt to odkládám a nechce se mi do toho. Představa těch nervů a čekání, z toho mam noční můru. Každopádně ty tady teď tu smůlu prolomíš a jakmile mi ukážeš // na testu, tak volám do Iscaru a jdu na ket :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
21.5.15 10:47

Jinak nedávno se mi zdálo, že jsem porodila dvojčata a nemůžu říct, že to byl zase tak krásný sen :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
21.5.15 13:47

@Petra Z :hug:
@Martrich beru Tě za slovo, jestli to klapne, přebíráš štafetu :jazyk: n zatím jsem to nedostala, tak dobrý, ale nejpravděpodobněji mi to utrouš drží (kombinace estrofem a utroš mi to drží 100%, teď to mám bez estrofemu) Copak kdyby byla tak spavá jako wobluďák, tak těžká pohoda i s dvojkama, ale kdo by to odblil, to teda fakt nevím :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
21.5.15 19:48

@wobludka taktez drzim palce a schvaluji tu trpelivost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
22.5.15 09:43

:mrgreen: :mrgreen: a ty máš zavedený dvě?? :mrgreen: :mrgreen:, no já bych dvojky asi nedala, bydlíme ve druhém patře bez výtahu a celkově by mi stačila jedna malá a hrozně hodná holčička, která by mi trošku zklidnila nervy, protože Kuba mi občas dává :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
22.5.15 11:27

Hmm tak zjištění dnešního dne je, že utrogestan mi ms drží, ale neudrží, takže je to zase v hajzlu :? No aspoň jsem byla ušetřena nervů s testováním a konečně se v noci vyspím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí