Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anavi od toho je šestinedělí, aby se člověk oklepal fyzicky i psychicky, dej si čas
děkuju, jsi zlatá
no držím se ikdyž se přiznávám že slabší chvilku už jsem taky měla.
@Anavi no nemysli si, ze bychom ted pouzivali antikoncepci
Ale pravdepodobnost nula nula nic, neni to ma prvni zkusebka za tech deset let snahy ![]()
Odber vajicka bez narkozy - uprimne, nic hrozneho to nebylo, a to mi napichavali obe strany, dala jsem to dvakrat. Jo, boli to, ale je to velmi rychle a da se to vydrzet. Koneckoncu porod pak je o mnoho horsi ![]()
@wobludka ahoj kočko, tak jak? Jsem napnutá jak kšandy a držím palce
![]()
@Martrich děkuju
no ty poslední dny jsou prostě psycho (však to všechny dobře znáte), už aby to bylo za náma. Člověk to má sice racionálně zpracované, ale že by se mi v noci dobře spalo, to fakt ne no ![]()
@Martrich asi jako vždycky den před krví, abych to mohla zpracovat - na krev mám jít v pondělí
Aha, já myslela, že už dřív. Každopádně moc držím pěsti, máš pravdu, je to fakt psycho
![]()
@Martrich ono to u mě nemá ani moc význam dřív, s wobluďákem jsem testovala myslím 12. den po ET a měla jsem fakt neznatelnýho pidichucha
To je jasný, je to zbytečný stres testovat dřív, pač když není nic, tak pořád ještě šance je, když je duch, tak to člověku furt hlodá v hlavě a když jsou náhodou // tak to stejně není žádná jistota. Taky už radši netestuju, po IVF se k testu ani nedostanu, pač to po týdnu vždy dostanu ( a to mam normálně cykly 35 dní a víc) a po ketu to zase nedostanu, dokud nevysadím léky a výsledek je stejný. Mam toho jednoho mrazáka, ale furt to odkládám a nechce se mi do toho. Představa těch nervů a čekání, z toho mam noční můru. Každopádně ty tady teď tu smůlu prolomíš a jakmile mi ukážeš // na testu, tak volám do Iscaru a jdu na ket ![]()
Jinak nedávno se mi zdálo, že jsem porodila dvojčata a nemůžu říct, že to byl zase tak krásný sen
![]()
@Petra Z ![]()
@Martrich beru Tě za slovo, jestli to klapne, přebíráš štafetu
n zatím jsem to nedostala, tak dobrý, ale nejpravděpodobněji mi to utrouš drží (kombinace estrofem a utroš mi to drží 100%, teď to mám bez estrofemu) Copak kdyby byla tak spavá jako wobluďák, tak těžká pohoda i s dvojkama, ale kdo by to odblil, to teda fakt nevím ![]()
a ty máš zavedený dvě??
, no já bych dvojky asi nedala, bydlíme ve druhém patře bez výtahu a celkově by mi stačila jedna malá a hrozně hodná holčička, která by mi trošku zklidnila nervy, protože Kuba mi občas dává
![]()
Hmm tak zjištění dnešního dne je, že utrogestan mi ms drží, ale neudrží, takže je to zase v hajzlu
No aspoň jsem byla ušetřena nervů s testováním a konečně se v noci vyspím ![]()