Statistika úspěšnosti IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
25.6.15 17:45

@Anavi taky nevím, co poradit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
25.6.15 17:48

@Martrich jo u vás by se to zkusit mohlo (já mám vajíčka v cajku, u nás to je rpostě v té morfologii, trochu si říká, že jsem měla navrhnout preimplantační screening, ale tehdy k tomu žádný objektivní důvod nebyl - wobluďák je na první pokus :nevim: ). Určitě Ti prospěje změna dr. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.6.15 17:51
@wobludka píše:
@Martrich jo u vás by se to zkusit mohlo (já mám vajíčka v cajku, u nás to je rpostě v té morfologii, trochu si říká, že jsem měla navrhnout preimplantační screening, ale tehdy k tomu žádný objektivní důvod nebyl - wobluďák je na první pokus :nevim: ). Určitě Ti prospěje změna dr. ;)

to PGD mně taky štve, že nám to nikdo nedoporučil nebo PICSI, prostě něco. chlap má morfologii taky mizernou, ale pořád tam nějaké zdravé jsou, tak si říkám, kdyby se víc snažili…Vždyť je tady spousta holek, jejichž chlap měl spg nula nula nic a otěhotněly přirozeně :zed: :zed:. Já už fakt nevím, co dělám blbě, strašně jsem nas… na celý svět :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
25.6.15 20:06

@Martrich dopr… to me fakt mrzi :?

Co se tyce nativu, Iscare, tusim, za 16000 bez ICSI, kolik je to bez OPU nebo ET, netusim.
Gynem za 18000 s ICSI, pokud je bez ET, tak 15, bez zisku vajicek 5500.
Gennet 10000 (plus 6 za pripadne ICSI), bez ET 6000, bez OPU, matne tusim, 2000.
Apolinar 10000 (ICSI navic 4000), bez ET 6000, bez OPU zdarma.
V polednich dvou jsem absolvovala ja.
Je to beh na dlouhou trat. V Gennetu dva folikuly, jedno vajicko, prirozene se neoplodnilo.
U Apolinare dva folikuly, jeden prasknul pred OPU, ve druhem vajicko, prirozene se oplodnilo, tehotenstvi, potrat. Coz kdyz tak vezmu, tak za 10000 jsem se dostala podstatne dal nez pri posledni plne stimulaci, kdy jsme si za desne moc penez priplatili PICSI, monitoring embryi (to nam pak odpustili), hrozne prachy staly leky… a ono se ze 4 vajicek ani nic neoplodnilo navzdory omu PICSI.
Ale ja jsem vubec pripad, tuhle jsem si na tech svych 8 pokusech delala statistiku a s ICSI se mi toho oplodnuje asi tak pulka oproti prirozenemu na misce :roll:

To je hrozny, co, ze si to clovek vsecko furt pamatuje, ja vam doted vyjmenuju davky a nazvy vsech leku ve vsech pokusech, kolikaty DC OPU, kolik folikulu, vajec, oplodnenych, transferovanych… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.6.15 20:09
@ugluk píše:
@Martrich dopr… to me fakt mrzi :?

Co se tyce nativu, Iscare, tusim, za 16000 bez ICSI, kolik je to bez OPU nebo ET, netusim.
Gynem za 18000 s ICSI, pokud je bez ET, tak 15, bez zisku vajicek 5500.
Gennet 10000 (plus 6 za pripadne ICSI), bez ET 6000, bez OPU, matne tusim, 2000.
Apolinar 10000 (ICSI navic 4000), bez ET 6000, bez OPU zdarma.
V polednich dvou jsem absolvovala ja.
Je to beh na dlouhou trat. V Gennetu dva folikuly, jedno vajicko, prirozene se neoplodnilo.
U Apolinare dva folikuly, jeden prasknul pred OPU, ve druhem vajicko, prirozene se oplodnilo, tehotenstvi, potrat. Coz kdyz tak vezmu, tak za 10000 jsem se dostala podstatne dal nez pri posledni plne stimulaci, kdy jsme si za desne moc penez priplatili PICSI, monitoring embryi (to nam pak odpustili), hrozne prachy staly leky… a ono se ze 4 vajicek ani nic neoplodnilo navzdory omu PICSI.
Ale ja jsem vubec pripad, tuhle jsem si na tech svych 8 pokusech delala statistiku a s ICSI se mi toho oplodnuje asi tak pulka oproti prirozenemu na misce :roll:

To je hrozny, co, ze si to clovek vsecko furt pamatuje, ja vam doted vyjmenuju davky a nazvy vsech leku ve vsech pokusech, kolikaty DC OPU, kolik folikulu, vajec, oplodnenych, transferovanych… :zed:

jéé díky moc! Já ani nevím, kam se vrtnout. Ten Apolinář je celkem levný, že? Láká mně ten Gynem, mam to tady asi deset minut od baráku, ušetřila bych to věčný cestování, ale zase bez ET jim šoupnout 15 tisíc, za co??? Já už jsem z toho byznysu fakt znechucená. Pořád marně pátrám po tom, kde je ta úspěnost 40 % na jeden pokus? Zrovna tady u nás by se s těmi statistikami fakt vyřádili, X pokusů a výsledek díky bohu aspoň jedno zdravé dítě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.6.15 20:11

Jinak holky, já jsem zářným příkladem toho, jak psychika mává se zdravím. Do včera jsem byla zdravá jak řípa, taky se cpu měsíc ovocem a zeleninou, kdybych jako byla těhotná. A dneska mně bolí v krku tak, že nemůžu mluvit ani polykat a je mi fakt mizerně. TAk doufám, že jsem si ještě zadělala na angínu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
25.6.15 20:29

@Martrich Apolinar je nejlevnejsi (pokud nepotrebujes ICSI, tak nastejno s Gennetem), ale je to statni CAR, coz nekdo nejak nedokaze prekousnout. Ja tam zacinala i skoncila a nedam na ne dopustit, ze 4 IVF 3 transfery a 2 otehotneni, bohuzel i 2 potraty :? Jinak bych volila ten Gennet, cenove jsou taky hodne priznivi a jejich pristup se mi velmi zamlouval. Jinak za me - zmena CARu je dobra vec, ja to udelala nekolikrat, vzdycky, kdyz jsem mela pocit, ze uz tam na me vsecko pada… Ten Gynem neznam, teda samozrejme taky ho mam 10 minut od domu :lol: a hodne casto kolem toho jezdime, ale ty ceny uz jsou dost vysoke, no. Nativ ti muze vyjit napoprve, napopate, napodesate nebo taky nikdy. este bych byt tebou zvazila minimalku s clostilem nebo tamoxifenem, to je to same, akorat je sance na vic vajicek, ale uz jsou to zas hormony, no. Mne posledni pokus s tamoxifenem rozjel ten nador.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.6.15 20:44
@ugluk píše:
@Martrich Apolinar je nejlevnejsi (pokud nepotrebujes ICSI, tak nastejno s Gennetem), ale je to statni CAR, coz nekdo nejak nedokaze prekousnout. Ja tam zacinala i skoncila a nedam na ne dopustit, ze 4 IVF 3 transfery a 2 otehotneni, bohuzel i 2 potraty :? Jinak bych volila ten Gennet, cenove jsou taky hodne priznivi a jejich pristup se mi velmi zamlouval. Jinak za me - zmena CARu je dobra vec, ja to udelala nekolikrat, vzdycky, kdyz jsem mela pocit, ze uz tam na me vsecko pada… Ten Gynem neznam, teda samozrejme taky ho mam 10 minut od domu :lol: a hodne casto kolem toho jezdime, ale ty ceny uz jsou dost vysoke, no. Nativ ti muze vyjit napoprve, napopate, napodesate nebo taky nikdy. este bych byt tebou zvazila minimalku s clostilem nebo tamoxifenem, to je to same, akorat je sance na vic vajicek, ale uz jsou to zas hormony, no. Mne posledni pokus s tamoxifenem rozjel ten nador.

Gennet mne taky napadl, psala jsem tam a objednávají na prosinec, takže masakr! No manžel chce maximálně dva nativy, že už to finančně nechce moc protahovat a celkově už jsme z toho vyšťavený. A znova ty léky, já fakt nevím, teď momentálně se mi nechce do ničeho. Ten Gynem je furt o něco levnější, než Iscare… ale oboje je dost podobný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.6.15 20:48

Ale ten Apolinář, to zní docela dobře :think:, ted už na tom stejně není co zkazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
25.6.15 21:31

@Martrich tak si v klidu dejte pauzu, ono uz se to o par mesicu stejne nezblazni a aspon si to v hlave porovnate. Ted si uzijte hezke prazdniny (on Apolinar pres prazdniny stejne nefunguje), jsi cerstve po nezdarenem KETu, telo narvany hormonama, hlava v haji, vzdyt to vsechny zname, hned po te prvotni rane rozjizdet neco noveho asi neni moc moudre. Za me ritit se z jednoho pokusu po hlave do druheho nikdy nic dobreho neprineslo, maximalne tak jeste vetsi depky. Jinak bych se v Gennetu klidne objednala na ten prosinec, zrusit se to da vzdycky a kdo vi, treba by se uvolnil drivejsi termin, nebo taky ne a sami byste dospeli k jinemu reseni. Jinak u Apolinare bych se snazila nacpat k Rezabkovi.
Ovsem kdyz tak vidim sama sebe zpetne, jak jsem si furt rikala jeste jeden pokus, tenhle uz je posledni a kdyz to neklapne, nejak se s tim smirim. A ono se furt smirit neslo, asi dokud nebudu v prechodu, nikdy se s tim uplne nevyrovnam a kdo vi, jestli potom jo. Takze jsem se citila nesmrtelna, vsecky spatny veci se deji kolem me a ja to mam pod kontrolou, az jsem dostala facku nastesti bez nasledku a zpetne mi doslo, ze uz jsem mela skoncit davno. Ze bych mela zustat zdrava pro svoje dite, mama je pro nej vic nez hypotetickej sourozenec. Jako nerikam, ze mozna nekdy, jednou… tomu jeste jeden cistej nativ bez hormonu nedame, ale spis ted nerikam nikdy hlavne proto, abych nad tou definitivnosti neupadla do depresi. S jednim nepruchodnym vejcovodem prirozene otehotnim tezko. Ve stredu jdu na ultrazvuk prsou, no uz se klepu, jakej tam dostanu sprdung. Opravnenej.

Promin za moje premitani tady, jeno proste… dej tomu trochu casu, den po nezdaru je clovek na dne a uvazuje preci jen trochu jinak ;) Nerikej nikdy, nech si otevreny zadni vratka, ale nespechej, neni kam. Vzdycky tvrdim, ze kdyz jsme cekaly roky, tak co jsou to mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
25.6.15 21:31

Se mi to sem vlozilo dvakrat. Kazdopadne hodne sil preju! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.6.15 21:35
@ugluk píše:
@Martrich tak si v klidu dejte pauzu, ono uz se to o par mesicu stejne nezblazni a aspon si to v hlave porovnate. Ted si uzijte hezke prazdniny (on Apolinar pres prazdniny stejne nefunguje), jsi cerstve po nezdarenem KETu, telo narvany hormonama, hlava v haji, vzdyt to vsechny zname, hned po te prvotni rane rozjizdet neco noveho asi neni moc moudre. Za me ritit se z jednoho pokusu po hlave do druheho nikdy nic dobreho neprineslo, maximalne tak jeste vetsi depky. Jinak bych se v Gennetu klidne objednala na ten prosinec, zrusit se to da vzdycky a kdo vi, treba by se uvolnil drivejsi termin, nebo taky ne a sami byste dospeli k jinemu reseni. Jinak u Apolinare bych se snazila nacpat k Rezabkovi.
Ovsem kdyz tak vidim sama sebe zpetne, jak jsem si furt rikala jeste jeden pokus, tenhle uz je posledni a kdyz to neklapne, nejak se s tim smirim. A ono se furt smirit neslo, asi dokud nebudu v prechodu, nikdy se s tim uplne nevyrovnam a kdo vi, jestli potom jo. Takze jsem se citila nesmrtelna, vsecky spatny veci se deji kolem me a ja to mam pod kontrolou, az jsem dostala facku nastesti bez nasledku a zpetne mi doslo, ze uz jsem mela skoncit davno. Ze bych mela zustat zdrava pro svoje dite, mama je pro nej vic nez hypotetickej sourozenec. Jako nerikam, ze mozna nekdy, jednou… tomu jeste jeden cistej nativ bez hormonu nedame, ale spis ted nerikam nikdy hlavne proto, abych nad tou definitivnosti neupadla do depresi. S jednim nepruchodnym vejcovodem prirozene otehotnim tezko. Ve stredu jdu na ultrazvuk prsou, no uz se klepu, jakej tam dostanu sprdung. Opravnenej.Promin za moje premitani tady, jeno proste… dej tomu trochu casu, den po nezdaru je clovek na dne a uvazuje preci jen trochu jinak ;) Nerikej nikdy, nech si otevreny zadni vratka, ale nespechej, neni kam. Vzdycky tvrdim, ze kdyz jsme cekaly roky, tak co jsou to mesice.

díky moc :hug: to já bych ani dřív do ničeho nešla, nejdřív konec září, říjen. Chceme jet na dovču a užít si léto. Pak se uvidí. Asi taky už jen ten nativ, hormony žádný nechci, ten nativ to je jen s utrogestanem a pregnylem, což je asi téměř nezávadný. Jinak já už taky do ničeho nejdu. Prostě jedináčků je hafo, já jsem toho zářným příkladem a honit se za nesplnitelný snem hlava nehlava, to nedělá dobrotu. ale jak píšeš, smířit se s tím prostě nedá :zed: :zed:
Nesejdeme se někdy na kafe? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
25.6.15 21:42

@Martrich kafe rada, po pul pate byvam doma :)
Vzdycky si vzpomenu, jak jsem otehotnela s dcerou. Naklusala jsem do CARu v lednu, dohodli jsme se na IVF a oni hned ze v unoru stimulace. Na coz ja ze ale budeme mit za chvili s muzem desetilety vyroci a nejdriv ho chci poradne oslavit. No nechapali, jsou zvykli na zenske, co potrebuji mit vsecko hned. Tak teda ze duben a ja ze to taky ne, tata ma sedesatiny a chci ho vytahnout do Londyna. Sakra, cekam na dite sest let, tak uz me ty dva mesice nevytrhnou, ne? Nakonec jsme to odsouvali az na zacatek cervna a ja si rikam, ze v tom unoru ci dubnu bych proste nevyprodukovala to uzasny vajicko a muz tu uzasnou spermii, co se spolu setkaly prvniho cervna a vznikla z toho ta jedinecna a dokonala bytost :srdce: Kterou asi nejspis za chvili vlastnorucne uskrtim, jestli mi tu neprestane jeste po vic jak hodine courat a vymyslet si pozadavky typu - chci spat ve spacaku s dinodaurama a prykryt tou pruhovanou dekou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
26.6.15 08:17

@ugluk to znám, Kuba má taky furt nějaký „nadstandardní“ požadavky :mrgreen:
Jinak jsme se doma dohodli, že po prázdninách zkusíme ten Apolinář, není tam dlouhá čekací lhůta na objednání? Dali bychom 3 nativy, pořád to nedokážu úplně vzdát, možná i s tím clostíkem, uvidím. Furt si říkám, že když to jednou vyšlo, tak to musí vyjít znovu :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
26.6.15 13:38

@Martrich cinkni jim tam a uvidis, ja popravde soucasne cekacky netusim, jako byvalou pacientku me vzali hned. Jinak se teda priprav, ze oni nativum nijak extra nakloneni nejsou, ale delaji je, kdyz jsem projevila vyslovne prani a prohlasila, ze hormony uz nechci, sli jsme do toho. Hodim ti vecer do mailu kontakty a kteri doktori mi prijdou nejrozumnejsi ;) Ono se o Apolinari sice traduje, ze stridas doktory, jak se jim zlibi, ale az na naproste vyjimky me vzdy objednali k tomu, o koho jsem si vyslovene rekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí